View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:03 pm Post subject: Je to možné? |
|
|
Tak, už som to skúšal 4.-krát, a zasa to nechcelo ísť.
Nahral som tam borixov nový FF (ktorý vraj nebolo treba odblokovať)(nič proti Borixovi), a keď som chcel tel. zapnúť, tak len blikol a vypol sa.
Teraz tam nahrávam moju starú zálohu a motlím sa aby to šlo.  _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 5:15 pm Post subject: Re: Je to možné? |
|
|
Palio wrote: | Tak, už som to skúšal 4.-krát, a zasa to nechcelo ísť.
Nahral som tam borixov nový FF (ktorý vraj nebolo treba odblokovať)(nič proti Borixovi), a keď som chcel tel. zapnúť, tak len blikol a vypol sa.
Teraz tam nahrávam moju starú zálohu a motlím sa aby to šlo.  |
Až teraz mám prúser. Nahral som si zálohu čo som si robil včera a už mi mobil ani neblikne . Čo s tým?
PLS HELLLLLLLLLLLLLP!!!! _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
sssugi táta fóra

667.50 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:06 pm Post subject: Re: Je to možné? |
|
|
Ak nahrávaš cudzí FF vždy musíš odblokovať IMEI _________________ Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510 |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 4:14 pm Post subject: Re: Je to možné? |
|
|
sssugi wrote: | Ak nahrávaš cudzí FF vždy musíš odblokovať IMEI |
Lenže to nebol FF boli to iba 2 časti FF, ktoré neobsahovali EEPROM a BOOTCORE!!! _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
sssugi táta fóra

667.50 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 4:16 pm Post subject: Re: Je to možné? |
|
|
Aha .Ako sa dá taký FF spraviť? _________________ Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510 |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 4:23 pm Post subject: Re: Je to možné? |
|
|
sssugi wrote: | Aha .Ako sa dá taký FF spraviť? |
Zistím si kde sa nachádza EEPROM a BOOTCORE a pri načítavaní to FF to preskočím tak, že napr. EEPROM je na adrese 0x008C0000 a má veľkosť 0x00040000 tak dám najprv nahrávať FF od začiatku po 0x008C0000 a potom dám nahrávať FF z adresy 0x00900000 a veľkosť už dopočítam do konca. Tak isto to treba spraviť aj s bootcore. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 4:38 pm Post subject: Re: Je to možné? |
|
|
Palio wrote: | Palio wrote: | Tak, už som to skúšal 4.-krát, a zasa to nechcelo ísť.
Až teraz mám prúser. Nahral som si zálohu čo som si robil včera a už mi mobil ani neblikne . Čo s tým?
PLS HELLLLLLLLLLLLLP!!!! |
Neviem určiť o aký problém môže ísť, ale ako základ by som skúsil nahrať nejakú staršiu zálohu, ktorú si si spravil cez freiu. Ten FF neobsahuje EEPROM ani BOOTCORE, takže vážne nechápem čo treba ešte odblokovať? Ešte zopár otázočiek: Použil si teda V-klay?
Mal si v mobile fw 27, keď si tam ten FF nahrával?
Zapisoval si tú 2. časť na adresu 0x00610000?
Ako alternatívnu možnsť ti navrhujem ešte možnosť nahrať môj 1. FF a na to nahrať gooc60bootcore.fls, ale cez V-klay a z adresy bootcore(0x00600000). _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:02 pm Post subject: Re: Je to možné? |
|
|
Borix wrote: | Palio wrote: | Palio wrote: | Tak, už som to skúšal 4.-krát, a zasa to nechcelo ísť.
PLS HELLLLLLLLLLLLLP!!!! |
Neviem určiť o aký problém môže ísť, ale ako základ by som skúsil nahrať nejakú staršiu zálohu, ktorú si si spravil cez freiu. Ten FF neobsahuje EEPROM ani BOOTCORE, takže vážne nechápem čo treba ešte odblokovať? Ešte zopár otázočiek: Použil si teda V-klay?
Mal si v mobile fw 27, keď si tam ten FF nahrával?
Zapisoval si tú 2. časť na adresu 0x00610000?
Ako alternatívnu možnsť ti navrhujem ešte možnosť nahrať môj 1. FF a na to nahrať gooc60bootcore.fls, ale cez V-klay a z adresy bootcore(0x00600000). |
Nahrával som si tam 2 svoje zálohy. Jedna vo V-Klay 2.7 a druhá 3.1.
Mal som FW27. A áno, zapisoval som tú druhú časť na tú adresu. Dnes som zaniesol mobil do Eurotelu.(som zvedavý, čo mi povedia) Mal som si rozbiť BOOTCORE(ako minule) .  _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:20 pm Post subject: Re: Je to možné? |
|
|
Palio wrote: | Nahrával som si tam 2 svoje zálohy. Jedna vo V-Klay 2.7 a druhá 3.1.Mal som FW27. A áno, zapisoval som tú druhú časť na tú adresu. Dnes som zaniesol mobil do Eurotelu.(som zvedavý, čo mi povedia) Mal som si rozbiť BOOTCORE(ako minule) .  |
A čo záloha cez freiu? Máš aj cez ňu nejakú, nie? _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:23 pm Post subject: Re: Je to možné? |
|
|
Borix wrote: | Palio wrote: | Nahrával som si tam 2 svoje zálohy. Jedna vo V-Klay 2.7 a druhá 3.1.Mal som FW27. A áno, zapisoval som tú druhú časť na tú adresu. Dnes som zaniesol mobil do Eurotelu.(som zvedavý, čo mi povedia) Mal som si rozbiť BOOTCORE(ako minule) .  |
A čo záloha cez freiu? Máš aj cez ňu nejakú, nie? |
Práve to, že som nijakú nemal .
No keď som dal dolu kryty a "pričuchol tak to smrdelo tak divne. Akokeby horel, alebo čo. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:29 pm Post subject: Re: Je to možné? |
|
|
Palio wrote: | Borix wrote: | Palio wrote: | Nahrával som si tam 2 svoje zálohy. Jedna vo V-Klay 2.7 a druhá 3.1.Mal som FW27. A áno, zapisoval som tú druhú časť na tú adresu. Dnes som zaniesol mobil do Eurotelu.(som zvedavý, čo mi povedia) Mal som si rozbiť BOOTCORE(ako minule) .  |
No keď som dal dolu kryty a "pričuchol tak to smrdelo tak divne. Akokeby horel, alebo čo. |
Tak to je zlé. Ale sa mi zdá, že kedysi si písal, že sa ti podarilo oživiť phone z nejakou starou zálohou z freie(alebo si to nebol ty?)? _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:34 pm Post subject: Re: Je to možné? |
|
|
Borix wrote: | Palio wrote: | Borix wrote: | Palio wrote: | Nahrával som si tam 2 svoje zálohy. Jedna vo V-Klay 2.7 a druhá 3.1.Mal som FW27. A áno, zapisoval som tú druhú časť na tú adresu. Dnes som zaniesol mobil do Eurotelu.(som zvedavý, čo mi povedia) Mal som si rozbiť BOOTCORE(ako minule) .  |
No keď som dal dolu kryty a "pričuchol tak to smrdelo tak divne. Akokeby horel, alebo čo. |
Tak to je zlé. Ale sa mi zdá, že kedysi si písal, že sa ti podarilo oživiť phone z nejakou starou zálohou z freie(alebo si to nebol ty?)? |
To som asi nebol ja .
VEurotrli mi povedali, že ak mi vyhorela RF doska (akopredtým) tak mi to spravia grátis. Inak mi zavolajú, ak to bude čosi stáť.
Som zvedavý, a trochu sa bojím. Na nový mob namám. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:40 pm Post subject: Re: Je to možné? |
|
|
Palio wrote: | To som asi nebol ja .
VEurotrli mi povedali, že ak mi vyhorela RF doska (akopredtým) tak mi to spravia grátis. Inak mi zavolajú, ak to bude čosi stáť.
Som zvedavý, a trochu sa bojím. Na nový mob namám. |
Tak prepáč. To už bolo dávno. Ale ak ti to nešlo zapnúť a smrdelo to, tak je dosť možné, že tam niečo zhorelo. Čo by bolo pre teba dobré. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:46 pm Post subject: Re: Je to možné? |
|
|
Borix wrote: | Palio wrote: | To som asi nebol ja .
Som zvedavý, a trochu sa bojím. Na nový mob namám. |
Tak prepáč. To už bolo dávno. Ale ak ti to nešlo zapnúť a smrdelo to, tak je dosť možné, že tam niečo zhorelo. Čo by bolo pre teba dobré. |
No ako sa to vezme. Len ma se*e, že som nerozbil ten BOOTCORE. inak asi v pohode.  _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:52 pm Post subject: |
|
|
HA HA. Zabudol som napísať, že mi dnes kamoš požičal phon (pokial nebudem mať svoj ). Je tom SAMSUNG . Naprd mobil . _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
|