View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ob3l1x začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 5:21 pm Post subject: Da sa toto ? |
|
|
Mam Siemens CXT65
Ludia mam tieto otazky ohladom telefonu :
1. Ako mozem v telefonom zozname priradit jednemu kontaktu (menu) viac ako 1 cislo na mobil (da sa to aj inak ako len tak ze zadam cislo do Telefon, Mobil, Fax ?)
2. Je mozne nahrat (cez IrDa) nove ikonky ku Skupinam Volajucich ? (rad by som si dal k rodine taku ikonku ako mam pri MSN (samozrejme tie ikonky by som upravil na patricnu velkost))
3. Je mozne ulozit do telefonu informacie (PINy ku platobnym kartam,....) ktore chcem ochranit heslom (to znamena ze zadam informacie potom nastavim heslo a ked budem k tym informaciam pristupit (prezerat, upravovat, mazat) aby odo mna pytalo HESLO) da sa to ? _________________ Motorola T228>>Nokia 3210>>Nokia 6210>>Motorola V500>>Siemens CXT65 |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 5:35 pm Post subject: |
|
|
1. pokial ja viem tak nie
2.---
3.zaskrtni si pri poznamke doverne(heslo mas kod telefonu) _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:40 pm Post subject: Re: Da sa toto ? |
|
|
ob3l1x wrote: | Mam Siemens CXT65
Ludia mam tieto otazky ohladom telefonu :
1. Ako mozem v telefonom zozname priradit jednemu kontaktu (menu) viac ako 1 cislo na mobil (da sa to aj inak ako len tak ze zadam cislo do Telefon, Mobil, Fax ?)
2. Je mozne nahrat (cez IrDa) nove ikonky ku Skupinam Volajucich ? (rad by som si dal k rodine taku ikonku ako mam pri MSN (samozrejme tie ikonky by som upravil na patricnu velkost))
3. Je mozne ulozit do telefonu informacie (PINy ku platobnym kartam,....) ktore chcem ochranit heslom (to znamena ze zadam informacie potom nastavim heslo a ked budem k tym informaciam pristupit (prezerat, upravovat, mazat) aby odo mna pytalo HESLO) da sa to ? |
1.) To nejde.
2.) Pouze patchem.
3.) Toto se dá udělat přes poznámky, které pak označíš jako tajné a do těch se dostaneš pouze při zadání kódu přístroje . |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|