View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mkasiak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 11:27 pm Post subject: mobil straca signal po zapojeni upraveneho data USB kabla |
|
|
Podla navodu na tejto stranke som upravil kabel z C55 na svoj novy CX65 mobil. Vsetko mi funguje, akurat po zapojeni poklesne prijem signalu o 2-3 "palicky". Kedze byvam na mieste , kde horkotazko nejaky chytam, casto kvoli tomu nemozem ist na internet.
V navodoch na tychto strankach je spomenute, ze sa to moze stat, ak je kabel pochybnej produkcie - moj je made in china :-( Vtedy vraj pusta do mobilu vyssie napatia a ten je na to citlivy.
Da sa s tym nieco robit? Nikde som nenasiel riesenie, ako na to.
Vdaka za pomoc! |
|
Back to top |
|
 |
maximus věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 11:33 pm Post subject: |
|
|
bud sa s tym zmierit, alebo novy kabel, co myslim nieje az tak potrebne...
skus hladat dalej. S tymto skusenosti nemam _________________ Motorola C330 => Siemens CX65(super phone) |
|
Back to top |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 11:49 pm Post subject: Re: mobil straca signal po zapojeni upraveneho data USB kabl |
|
|
mkasiak wrote: | Podla navodu na tejto stranke som upravil kabel z C55 na svoj novy CX65 mobil. Vsetko mi funguje, akurat po zapojeni poklesne prijem signalu o 2-3 "palicky". Kedze byvam na mieste , kde horkotazko nejaky chytam, casto kvoli tomu nemozem ist na internet.
V navodoch na tychto strankach je spomenute, ze sa to moze stat, ak je kabel pochybnej produkcie - moj je made in china :-( Vtedy vraj pusta do mobilu vyssie napatia a ten je na to citlivy.
Vdaka za pomoc! | a robilo ti to aj predtym ako si ho upravil? _________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange |
|
Back to top |
|
 |
P4priX ostřílený diskusník

128.03 SMM
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 12:00 am Post subject: |
|
|
A není to náhodou tím místem, kam ho pokládáš???  _________________ Siemens C60 -> Siemens M65 -> BenQ-Siemens EL71 -> BenQ E72 -> HTC Touch Pro -> HTC Desire Z -> SE Xperia Mini Pro |
|
Back to top |
|
 |
mkasiak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 12:10 am Post subject: Re: mobil straca signal po zapojeni upraveneho data USB kabl |
|
|
vbvbvb wrote: | mkasiak wrote: | Podla navodu na tejto stranke som upravil kabel z C55 na svoj novy CX65 mobil. Vsetko mi funguje, akurat po zapojeni poklesne prijem signalu o 2-3 "palicky". Kedze byvam na mieste , kde horkotazko nejaky chytam, casto kvoli tomu nemozem ist na internet.
Vdaka za pomoc! | a robilo ti to aj predtym ako si ho upravil? |
predtym som ten kabel pouzival na C55 a nic take mi to nerobilo. Aj ked problemy so signalom som mal aj s nou. Po case prestala byt citliva a tak ju teraz mozem pouzivat akurat v meste. To vsak suvisi asi skor s pripajanim na externu antenu, lebo sa mi to stalo aj s inymi mobilmi.
Pred upravou mi kabel na CX65 nesiel, ale nevsimol som si, ci aj "vycuciaval" signal. Mam pocit , ze nie, ale ruku do ohna by som za to nedal. |
|
Back to top |
|
 |
maximus věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 12:28 am Post subject: |
|
|
tak podla mna to je tym kablom na 90% _________________ Motorola C330 => Siemens CX65(super phone) |
|
Back to top |
|
 |
mkasiak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 10:26 am Post subject: |
|
|
maximus wrote: | tak podla mna to je tym kablom na 90% |
To si myslim aj ja, preto sa pytam, co s nim urobit, aby mi to slapalo. Mozno tam staci dat nejaky odpor? mate s tym niekto skusenosti?
kabel je od PROLIFIC TECHNOLOGIES (USB\VID_067B&PID_2303)
v mobile mam SW36. |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 10:07 pm Post subject: |
|
|
Precti si co tu o prolific 2303 uz padlo, jinak se pokus odstinit rusive signaly jdouci po kabelu:
1.) Zkus odpojit/prelepit napajeci pin kabelu
2.) Uzemni vodic GND na mistni pospojovani proti zemi
(pokud by potom byli problemy z komunikaci uzemni misto toho case tveho PC a spoj ho s GND napajeciho zdroje)
Ruseni muze byt zpusobeno plovouci zemi z pocitace a rusivymi signaly z nej, obzvlaste jesli ti nektere prvky pocitace pracuji na kmitoctech 900 nebo 1800 MHz _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|