View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 3:02 pm Post subject: M55 a patch na melodii ke kontaktu ? |
|
|
stáhnl jsem si patch "Melodie ke každému kontaktu v adresáři v. 1.1" a aplikoval do M55 fw.11,ale vůbec nevím jak ho mám použít,aby nějak fungoval. díky za rady _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
Wampy začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 8:24 pm Post subject: |
|
|
Ten patch jsem videl na Be Insp... Mozna je jiny a bude ti ficet...
Rekl bych ze by to normalne melo jit priradit v tel.seznamu a nebo v melodiích  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:57 am Post subject: |
|
|
Patri do kategorie problemovych patchov...niekomu ide,niekomu nie.Ani mne nesiel. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
hawwwran (člen klubu SM) rozumbrada

Joined: 06 Apr 2004 Posts: 307 Location: Budějce.. krásné městečko mezi Berlínem a Lanzarote
1261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:54 am Post subject: |
|
|
me sel, ale kdyz mi prisla sms, tak zacal vibrovat a neprestal.. a s tim jak to pouzit.. do polozky EMAIL2 u jmena ke kteremu chces dat melodii. pak ho presunes do kategorie, ktera ma jako hlavni melodii skupiny melodii se stejnou priponou jako chcete dat tomu cloveku.. napr. h1.mid bude nastaveno jako zvuk teto skupiny.. takze vsichni v teto skupine muzou mit prirazeny zvuk s priponou mid (napr. do EMAIL2 napises bobbobek.mid) a patch bude hledat pod sounds melodii bobbobek.mid
pokud budes chtit priponu wav, tak musi byt pod skupinou s hlavnim zvukem wav _________________ KONEČNĚ S65 !!!
PHP CSS Java script - http://www.hawwwran.com
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|