View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
phikme kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 8:14 am Post subject: Něco za něco |
|
|
Máte problémy s wapem u siemense s65.
Já mám problémy s wape některé stránky fungují a některé ne dělá vám to taky?
Máte taky problém stejnej.Já totiž mám přesně podle eurotel stránek nastavení. A přitop my nefungujou eurotel stránky a stahování java aplikací.
Jestli máte problémy jako já tak my napiště mě by zajímalo jesli jeto software nebo mobilem. Za to vám dám stránky kde si pro svého miláčka můžete stáhnout 8800 obrázků a témat pro siemense s65.  |
|
Back to top |
|
 |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 8:50 am Post subject: Re: Něco za něco |
|
|
phikme wrote: | Máte problémy s wapem u siemense s65.
Máte taky problém stejnej.Já totiž mám přesně podle eurotel stránek nastavení. A přitop my nefungujou eurotel stránky a stahování java aplikací.
Jestli máte problémy jako já tak my napiště mě by zajímalo jesli jeto software nebo mobilem. Za to vám dám stránky kde si pro svého miláčka můžete stáhnout 8800 obrázků a témat pro siemense s65.  |
je to softíkem  _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Back to top |
|
 |
Stanley497 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:38 am Post subject: Re: Něco za něco |
|
|
neni to softwerem nech si to poslat ze starnky siemens.cz to ti pujde mel jsem stejnej problem |
|
Back to top |
|
 |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:44 am Post subject: Re: Něco za něco |
|
|
Stanley497 wrote: | phikme wrote: | Máte problémy s wapem u siemense s65.
neni to softwerem nech si to poslat ze starnky siemens.cz to ti pujde mel jsem stejnej problem |
a čim to teda je??? (asi tím, že se na ten mobil dívá když pracuje ) _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Back to top |
|
 |
Stanley497 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:48 am Post subject: Re: Něco za něco |
|
|
Master1 wrote: | Stanley497 wrote: | phikme wrote: | Máte problémy s wapem u siemense s65.
a čim to teda je??? (asi tím, že se na ten mobil dívá když pracuje ) |
je to itm ze v nastaveni je nepatrna chybicka ja jsem ji tam taky mel pak jsme si to posla ze siemenssu a je po zavade! ale jestli tohle nepomuze tak nevim  |
|
Back to top |
|
 |
martun věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:05 am Post subject: Re: Něco za něco |
|
|
To vůbec nemusí být telefonem,ale poskytovatelem. |
|
Back to top |
|
 |
phikme kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:08 am Post subject: re: |
|
|
To si mám nechat poslat nastavení?
Večer vám tady zveřejnim stránky kde seženete zdarma obrázky,java,melodie, a témata pro X65  |
|
Back to top |
|
 |
Stanley497 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:39 am Post subject: Re: re: |
|
|
phikme wrote: | To si mám nechat poslat nastavení?
Večer vám tady zveřejnim stránky kde seženete zdarma obrázky,java,melodie, a témata pro X65  |
to uz se tesime  |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

Joined: 16 Aug 2004 Posts: 1482 Location: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:28 pm Post subject: Re: re: |
|
|
phikme wrote: | Večer vám tady zveřejnim stránky kde seženete zdarma obrázky,java,melodie, a témata pro X65  |
Na to je tu úplně jiná sekce...  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:31 pm Post subject: |
|
|
no ale myslim ze si tu maj lidi pomahat a ne neco vymenovat!!!! _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 2:16 pm Post subject: |
|
|
na stahování JAVA aplikací musíš mít spešl profil a to, že ti nejdou Eurotel stránky, je asi tim že máš SMART simkartu ne? Někde se to řešilo, že to dělá problémy _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 5:36 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | na stahování JAVA aplikací musíš mít spešl profil a to, že ti nejdou Eurotel stránky, je asi tim že máš SMART simkartu ne? Někde se to řešilo, že to dělá problémy |
2BEZY-sorry,lae nemusíš mít na stahování javy speciální profil
Stačí jít na www.my-siemens.cz najít si konfigurátor a poslat si konfigurační sms Pak Ti jede vše jak má I stahování javy je v poho,vyzkoušeno na S65 ET  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 7:14 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | BEZY wrote: | na stahování JAVA aplikací musíš mít spešl profil a to, že ti nejdou Eurotel stránky, je asi tim že máš SMART simkartu ne? Někde se to řešilo, že to dělá problémy |
Stačí jít na www.my-siemens.cz najít si konfigurátor a poslat si konfigurační sms Pak Ti jede vše jak má I stahování javy je v poho,vyzkoušeno na S65 ET  |
Aha, tak sorry, já si ještě pamatuju s M50, že pro JAVU sem musel mít spešl nastavení a u CX65 na wap vůbec nechodim  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 7:28 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | BEZY wrote: | na stahování JAVA aplikací musíš mít spešl profil a to, že ti nejdou Eurotel stránky, je asi tim že máš SMART simkartu ne? Někde se to řešilo, že to dělá problémy |
Stačí jít na www.my-siemens.cz najít si konfigurátor a poslat si konfigurační sms Pak Ti jede vše jak má I stahování javy je v poho,vyzkoušeno na S65 ET  |
Nebo busch tady udělal topic s nastavením datových služeb... Škoda že není důležitý, takhle jenom zapadl do víru dějin řady x65, x70 . |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 7:55 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | jamaica wrote: | BEZY wrote: | na stahování JAVA aplikací musíš mít spešl profil a to, že ti nejdou Eurotel stránky, je asi tim že máš SMART simkartu ne? Někde se to řešilo, že to dělá problémy |
Nebo busch tady udělal topic s nastavením datových služeb... Škoda že není důležitý, takhle jenom zapadl do víru dějin řady x65, x70 . |
Bohužel. Maximum je tu 20 stránek a už je to dost dávno, co to tu napsal  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
|