View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:04 am Post subject: Re: Asi nemate pravdu... |
|
|
Vigor384 wrote: | Nechcem autorovi kazit radost. CX65 som si kupil na Slovensku priamo v Siemense, asi dva dni po tom, co sa zacal predavat. Mal este uplne prvy firmware...ale co je zaujimavejsie, ze vsetky tie znaky co uvadzate ako nove, na mojom su:
- infraport za ciernym sklickom
- reproduktor ma ten uzky otvor
- joystick je s klapkou silikonu, presne tak ako je na vasom obrazku
- a dokonca aj na zadnom kryte tie drazky na prst mam hore, tak ako ich ukazujete na tej "novej variante".
Tak ma napada, ze jedina moznost je, ze by sa v CZ a SK predavali ine verzie, nie?
Ale urcite to nie su novinky vo vzhlade... |
Na Slovensko prisla CX65-ka s oneskorenim,ako vzdy.Takze sa predavali uz novsie verzie. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Stanley497 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 11:56 am Post subject: |
|
|
kamos si koupil vcera mobil a ma tam na jostiku otvor na palec kdyz to sel rict do servisu ze tam ma dulek misto silikonu tak oni mu vymenili jostik asi tam meli starsi verze |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 3:23 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | oookoook wrote: |
Ale tam je preci napsano, ze se zvetsila plocha tech kontextovejch tlacitek... |
To jo, ale není tam, kam zasahují/zasahovaly (nějak se z toho vyšťourat musím). |
Ale no tak... Já myslel, že aspoň uznáš chybu  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 3:27 pm Post subject: |
|
|
Doplním info k tomu, co už tu padlo - verze, které popisuji jako staré byly opravdu kousky CX65, které se nedostaly do prodeje (takto byly např. představeny na CeBitu). Do prodeje se dostalo pár raných kusů se starým joystickem, ale kontextová tlačítka, zadní kryt a reproduktor byly už opravdu současné.
Jinak, světlejší vršek kolem LED opravdu u úplně nejnovějších je! Pokud jeden takový chcete vidět (i s nejnovějším joystickem), jděte se podívat do starého Tesca v HK (u nádraží), dolní patro, u pokladen - krámek s mobily. Tam právě takový kus je! I nová C65!  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 4:19 pm Post subject: |
|
|
Když už jsme u těch detailů - nové modely (myslím ty ve finálním prodeji) mají také níže umístěné tečky na kontextových klávesách. _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
|
Back to top |
|
 |
loko kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:29 am Post subject: |
|
|
Tak autorovi zkazím radost.Můj telefon CX65 s designem výše uváděným v článku,mám koupený 20.8.2004 podle záručního listu.Mně to tak připadá že už nebylo co psát. |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 2:33 pm Post subject: |
|
|
loko wrote: | Tak autorovi zkazím radost.Můj telefon CX65 s designem výše uváděným v článku,mám koupený 20.8.2004 podle záručního listu.Mně to tak připadá že už nebylo co psát. |
No, nevím, jestli jsi čekal, že napíšu jinou odpověď , ale budiž...
1/ Musím se vyjádřit k tomu, že nebylo o čem psát - já nejsem redaktorem SM, přesto můj článek zveřejnili. Proto nepiš, že "nebylo o čem psát".
2/ Zřejmě jsi nepřečetl diskusi ani článek pozorně, protože srovnávám změny PŘEDPRODEJNÍCH A RANÝCH PRODEJNÍCH KUSŮ s těmi nejnovějšími. Telefon zakoupený v srpnu není raný prodejní ani předprodejní kus!! Dále, já mám taky telefon ze srpna (13.8.2004) a všechny prvky kromě nejnovějšího joysticku a světlejšího vršku telefonu tam mám (a mimochodem, světlejší vršek ani nejnovější joystick tam NEMÁŠ!).
Příště se, prosím, vyvaruj podobných příspěvků. _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 2:58 pm Post subject: |
|
|
wizaard wrote: | loko wrote: | Tak autorovi zkazím radost.Můj telefon CX65 s designem výše uváděným v článku,mám koupený 20.8.2004 podle záručního listu.Mně to tak připadá že už nebylo co psát. |
No, nevím, jestli jsi čekal, že napíšu jinou odpověď , ale budiž...
1/ Musím se vyjádřit k tomu, že nebylo o čem psát - já nejsem redaktorem SM, přesto můj článek zveřejnili. Proto nepiš, že "nebylo o čem psát".
2/ Zřejmě jsi nepřečetl diskusi ani článek pozorně, protože srovnávám změny PŘEDPRODEJNÍCH A RANÝCH PRODEJNÍCH KUSŮ s těmi nejnovějšími. Telefon zakoupený v srpnu není raný prodejní ani předprodejní kus!! Dále, já mám taky telefon ze srpna (13.8.2004) a všechny prvky kromě nejnovějšího joysticku a světlejšího vršku telefonu tam mám (a mimochodem, světlejší vršek ani nejnovější joystick tam NEMÁŠ!).
Příště se, prosím, vyvaruj podobných příspěvků. |
K bodům 1. a 2. se omlouvám,ale co se týče světlejšího vršku a joisticku se silikonem,tak to nemáš pravdu.Bohužel ti to nemám jak dokázat.Je možné že to je zpusobeno tím že sem si ten telefon koupil v Polsku kde jsou telefony řádově o tisíce levnější než na českém trhu a možná se tam dostávají jiné modely než k nám na český trh.Jsme přece malá republika a taky na posledním místě u distributorů. |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 3:28 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | K bodům 1. a 2. se omlouvám,ale co se týče světlejšího vršku a joisticku se silikonem,tak to nemáš pravdu.Bohužel ti to nemám jak dokázat.Je možné že to je zpusobeno tím že sem si ten telefon koupil v Polsku kde jsou telefony řádově o tisíce levnější než na českém trhu a možná se tam dostávají jiné modely než k nám na český trh.Jsme přece malá republika a taky na posledním místě u distributorů. |
Ano, joystick se silikonovou kapkou mít můžeš, ale jsem si na 99% jist, že nemáš ten nejnovější (ten se neliší jenom kapkou, přečti si pořádně článek). _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
|
Back to top |
|
 |
loko kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 5:22 pm Post subject: |
|
|
wizaard wrote: | Anonymous wrote: | K bodům 1. a 2. se omlouvám,ale co se týče světlejšího vršku a joisticku se silikonem,tak to nemáš pravdu.Bohužel ti to nemám jak dokázat.Je možné že to je zpusobeno tím že sem si ten telefon koupil v Polsku kde jsou telefony řádově o tisíce levnější než na českém trhu a možná se tam dostávají jiné modely než k nám na český trh.Jsme přece malá republika a taky na posledním místě u distributorů. |
Ano, joystick se silikonovou kapkou mít můžeš, ale jsem si na 99% jist, že nemáš ten nejnovější (ten se neliší jenom kapkou, přečti si pořádně článek). |
Je možné že to je zpusobeno tím že jsem si ten telefon koupil v Polsku kde se dostávají na tamní trh jiné modely než k nám na český trh.Nemám to jak dokázat,protože kdybych zde umístil fotky toho telefonu tak by se mohlo říct že jsou stáhnute někde z webu,  |
|
Back to top |
|
 |
Bonfire čestný člen

Joined: 28 Mar 2004 Posts: 3887 Location: Brno, Viničné Šumice Phone: HTC HD2 9259.32 SMM
Příspěvky na SM: 110,- |
Posted: Tue Feb 22, 2005 6:59 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: |
P.S.: Já mám okénko infraportu černé a drsné. |
ja mam okenko infraportu cerne a hladke a leskle (S65)  _________________ C1,C2,C3,C4,C5,P1,S3,S3plus,S3com,S4,S6,S8,C10,E10,S10,S10active,SL10,U10,S15,C25,C28,S25,C30,M30,A35,A36,C35,M35,S35,S40,S42,
S45,S46,SL42,SL45,ME45,A50,M46,M50,MT50,C55,A60,C60,C62,CF62,M55,MC60,S55,SX56,A57,A65,C65,CFX65,CX65,CX70,M65,S65,SF65,SX1,
A75,AX75,C75,CC75,CF75,CF75B1,CL75,CX75,SL75,SG75,SXG75,E61,E71,CF110,CL85,EF61,EF81,EF82,EF91,SLV140,SL98
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8
>> Siemens Museum <<
Koupím Siemens, který nemám. |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 7:13 pm Post subject: |
|
|
wizaard wrote: | Ale no tak... Já myslel, že aspoň uznáš chybu  |
Dobře, no tak uznávám chybu . Taky to nemusíš brát tolik vážně .
Já vím, už jsem potichu. |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 2:52 pm Post subject: |
|
|
loko wrote: | Je možné že to je zpusobeno tím že jsem si ten telefon koupil v Polsku kde se dostávají na tamní trh jiné modely než k nám na český trh.Nemám to jak dokázat,protože kdybych zde umístil fotky toho telefonu tak by se mohlo říct že jsou stáhnute někde z webu,  |
Ale proč ne!? Jen sem ty fotky umísti! _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:46 pm Post subject: Re: Asi nemate pravdu... |
|
|
Já mám také CX 65 od začátku prodeje u nás v Česku, od půlky července a konstatuji, že redaktor nemá skutečně pravdu, nebot já mám na své cx65 ten joystick takový, jaký píše, že je u nových modelů. |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 7:56 am Post subject: Re: Asi nemate pravdu... |
|
|
Anonymous wrote: | Já mám také CX 65 od začátku prodeje u nás v Česku, od půlky července a konstatuji, že redaktor nemá skutečně pravdu, nebot já mám na své cx65 ten joystick takový, jaký píše, že je u nových modelů. |
Dámy a pánové, já vím, že si budete myslet, že se jenom hloupě bráním "protiútokem", ale opravdu nemáte pravdu! Zkuste si ještě jednou přečíst článek nebo diskusi a opravdu poznáte, že je pravda na mé straně (nedívejte se prosím jen na fotky, protože fotka nejnovějšího joysticku není u CX65, ale u C65). Druhá fotka u CX65 je fotka staršího prodejního joysticku! Na to pozor!  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|