View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
maverick kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:39 pm Post subject: |
|
|
Když si stáhnete emulátor, tak nej hra kterou jsem hrál je jistojistě GOLDEN AXE _________________ - - |
|
Back to top |
|
 |
Simiae kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:29 pm Post subject: Re: legacy |
|
|
diablo wrote: | simia wrote: | kdyz uz jsem slysel o tom bozskem legacy, nasla by se dobra duse, ktera by mi funkcni verzi, nejlepe s nejakym register key generatorem nebo podobnym vylepsenim,k poslala na adresu simiae@seznam.cz ? dobre dusi dekuji. |
Mas to mat. |
nedorazilo:-(, jenom spousta spamu:-). muzu jeste poprosit? |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:47 am Post subject: |
|
|
2 Simiae: Poslal som to teda znovu, hadam ti to prislo. Ak nie poslem zas  _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
Alkorn Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:31 am Post subject: |
|
|
mirdro wrote: | dantm wrote: | poslete mi prosim vase nej hry na dantm.sx1@gmail.com
Kdyz tak ke kazde hre, kterou poslete, napiste velmi strucny popisek.
Budu se snazit ty hry pak preposilat zajemcum dal.
O Warriors of the lion bych mel urcite zajem.
Jinak ja ted hraju jen hru Mad Macs a to je proste bomba. Uz jsem ji vcera rozeslal nekolika lidem tady z fora. Mam lepsi verzi nez se tu pred tim posilala.
K tomu rozesilani bych mel poznamku, ze lidi casto uvadeji emaily na ktery se nedaji poslat velky prilohy a mail se pak vraci. I proto jsem si zalozil gmail (1GB mista, 10MB prilohy, vlastni smtp server, obrovska stabilita serveru). |
posláno |
ja bych mel o tyto hry taky zájem. Děkuju
hreb@centrum.cz |
|
Back to top |
|
 |
Peteho kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 484 Location: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)
2061.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 5:17 pm Post subject: |
|
|
Alkorn wrote: | mirdro wrote: | dantm wrote: | poslete mi prosim vase nej hry na dantm.sx1@gmail.com
Jinak ja ted hraju jen hru Mad Macs a to je proste bomba. Uz jsem ji vcera rozeslal nekolika lidem tady z fora. Mam lepsi verzi nez se tu pred tim posilala.
K tomu rozesilani bych mel poznamku, ze lidi casto uvadeji emaily na ktery se nedaji poslat velky prilohy a mail se pak vraci. I proto jsem si zalozil gmail (1GB mista, 10MB prilohy, vlastni smtp server, obrovska stabilita serveru). |
posláno |
hreb@centrum.cz |
SORRY ALL, trochu off topic
Alkorne ty máš taky sx1?? známe se z ronnieho, no a taky si mi jednou dávno zkopíroval stránky jestli si vzpomínáš?.) (cinan http://bodysport.tk) _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
http://bodysport.tk |
|
Back to top |
|
 |
novakl všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 5:23 pm Post subject: |
|
|
mirdro wrote: | Alkorn wrote: | mirdro wrote: | dantm wrote: | poslete mi prosim vase nej hry na dantm.sx1@gmail.com
posláno |
hreb@centrum.cz |
SORRY ALL, trochu off topic
Alkorne ty máš taky sx1?? známe se z ronnieho, no a taky si mi jednou dávno zkopíroval stránky jestli si vzpomínáš?.) (cinan http://bodysport.tk) |
 _________________ Alcatel 302 -> Nokia 3310 -> SonyErricson T310 -> Siemens M55 -> Siemens SX1 FW15 + 1Gb -> Přešel jsem na Nokii - Nokia N73 Music Edition
 |
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 6:29 pm Post subject: |
|
|
jinak výborná hra je Metal Bluster 2, je to fakt nářez, oproti 1 je to o hodně vylepšený, je to sis, ale to všichni asi víme _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 7:09 pm Post subject: |
|
|
mirdro wrote: | jinak výborná hra je Metal Bluster 2, je to fakt nářez, oproti 1 je to o hodně vylepšený, je to sis, ale to všichni asi víme |
Sou nějaký nový zbraně nebo roboti za který můžeš hrát? _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 7:27 pm Post subject: |
|
|
Gwin wrote: | mirdro wrote: | jinak výborná hra je Metal Bluster 2, je to fakt nářez, oproti 1 je to o hodně vylepšený, je to sis, ale to všichni asi víme |
Sou nějaký nový zbraně nebo roboti za který můžeš hrát? |
Ne, ale je to líp graficky vyvedený. Robot se nemusí otáčet celý, může se otáčet jenom vršek a je víc druhů nepřátel... _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 8:11 pm Post subject: |
|
|
zajímavá je hra jar Conflict vietnam, ale je to pořád na jedno brdo.. musíte uhlídat přechod přes řeku a střílet vietnamčiky _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 8:13 pm Post subject: |
|
|
Výborná sranda sou Worms Golf... kdo čeká boje je na omylu.. s jednim wormsem hrajete golf na co nejmíň úderů a když míček spadne do jamky tak to odpálí nepřátelskýho červika, kterej je tam zapíchnutej na vlajce.. sranda  _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 8:38 pm Post subject: |
|
|
Poslane... (aj s linkom)  |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 8:42 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: |
Poslane... (aj s linkom)  |
V poslednom case ma nejak neprihlasuje.  _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 5:03 pm Post subject: |
|
|
Splinter cell - pandora tomorrow - úžasná věc - java  _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|