View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Namid kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun May 23, 2004 3:09 pm Post subject: nejak mi to nejde |
|
|
Ahojy muzete mi nekdo pomoct? kdyz si chcu patchnout mobil tak potom co zmacknu cervene tlacitko mi to hodi nejakou chybu kde je napsane: A hardware I/O error was reported while accessing com1 - loader: Open: No answer froom boot allboot.bin.....nevite co s tim mam delat? dik moc |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun May 23, 2004 4:35 pm Post subject: |
|
|
Stara znama hlaska
Neviem,aky typ telefonu mas,ale skontroluj si nastavenia vo V_klay a hlavne,ci pouzivas servisny kabel. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
xmoskyt badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 21, 2004 7:17 am Post subject: |
|
|
tohle me u c35i v1804 pise obcas taky, pak staci datznovu napr. aplikovat patch, potvrdit a zmacknout cerv. tlacitko a uz to bezi. nikdy se mi to nezobrazilo 2x po sobe _________________ Siemens C35i rulezz FW1804 + patche
-> Siemens S65 fw. 25 + patche
-> fw. 43 + super grafika Inspired By Grafic + 20 patchu (a rozhodne to neni konec) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|