Rozsirenie disku A u M55 FW11 na 3,75MB!!!
Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Next
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
the.resident začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 21, 2004 9:43 pm Post subject: |
|
|
Quote: | kde si nasiel ten FW11? ja som stahoval FW11 zo styroch roznych serverov (4 rozne verzie FW11), ale ani jedna nefunguje v mojom fone
ten tvoj FF tam zatial nechcem davat, nemam totiz naladu rezat testpoint |
Jestli mas namysli, ten update fw10 --> fw11, tak to tady na SM clanek od Krokodyla na update fw11 a pocesteni Nebo to muzem rychle vyresit po ICQ (zavaznejsi problem ) |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Jun 22, 2004 3:59 pm Post subject: |
|
|
the.rezident...a bol by si schopny urobit exkluzivne pre stranku Siemensmanie clanok aj s obrazkami,nieco v style navodu na S55?
Ak ano,urob ho(mozes vo Worde) a posli mi ho na mail aj s s LGP a T9 CZ/SK...ja ho v Tvojom mene zverejnim..
To co si nepochopil,je odstranenie suboru graphcash z disku B pred zvacsenim pamete...disk B sa totiz oreze na 64kB a graphcash sa tam uz nevojde.Ale on ma snahu sa pri animaciach sam vytvarat a mohol by sposobovat problemy...je to odporucanie tvorcu patchu na zvacsenie pamate!!!
Mimochodom...idu Ti uvodne a koncove animacie? _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
the.resident začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 22, 2004 4:44 pm Post subject: |
|
|
2hanni: Uz jsem o tom vcera mluvil s Little_s, taky mi rikal at udelam navod, v podstate jsem uz vcera neco tvoril. Mam to sepsane ve Wordu, jen premyslim jak na ty obrazky, bylo by dobry delat primo za prubehu cele akce Takze premejslim, jestli si ten disk udelam znova a budu fotit screen nebo to zkusim nak zfalsovat. Jeste cekam az Little_s provede update na fw11 a bude moct vyzkouset prilozene soubory se slovenstinou. Tady me taky napadlo, ze by to mohl nafotit, spolecne dodelat text.. muzu Ti zatim poslat, co jsem zbastlil... _________________ M55 fw11 Disk A 3.625 MB |
|
Back to top |
|
 |
the.resident začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 22, 2004 4:47 pm Post subject: |
|
|
Jeste jsem zapomnel Ty uvodni a konecne animace tam jsou, s tim Graphcash diky za vysvetleni. Jeste premyslim jak se zbavit AeroChecku... Ale to asi bude nekde navod co jsem jeste nenasel  _________________ M55 fw11 Disk A 3.625 MB |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Jun 22, 2004 4:55 pm Post subject: |
|
|
the.resident wrote: | 2hanni: Uz jsem o tom vcera mluvil s Little_s, taky mi rikal at udelam navod, v podstate jsem uz vcera neco tvoril. Mam to sepsane ve Wordu, jen premyslim jak na ty obrazky, bylo by dobry delat primo za prubehu cele akce Takze premejslim, jestli si ten disk udelam znova a budu fotit screen nebo to zkusim nak zfalsovat. Jeste cekam az Little_s provede update na fw11 a bude moct vyzkouset prilozene soubory se slovenstinou. Tady me taky napadlo, ze by to mohl nafotit, spolecne dodelat text.. muzu Ti zatim poslat, co jsem zbastlil... |
Dobre,super...testnite aj tu slovencinu...obrazky nech urobi Little_S screenom,ked to bude robit...potom mi to poslite navod aj LGP a T9...mrknem nato,popripade nieco doplnim a zverejnime to na SM...diky _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Jun 22, 2004 4:57 pm Post subject: |
|
|
the.resident wrote: | Jeste jsem zapomnel Ty uvodni a konecne animace tam jsou, s tim Graphcash diky za vysvetleni. Jeste premyslim jak se zbavit AeroChecku... Ale to asi bude nekde navod co jsem jeste nenasel  |
animacie tam su?zaujimave
Aerocheck odstranis programom Siemens Quickeeprom...zaskrtni Disable Aiircraft check
http://www.mobilmania.cz/hosting/siemensmania/utility/SiemensQuickeprom.zip _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
the.resident začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 22, 2004 5:13 pm Post subject: |
|
|
Aha, tim jsem to delal i puvodne, ale myslel jsem ze funguje jen pro fw10 diky _________________ M55 fw11 Disk A 3.625 MB |
|
Back to top |
|
 |
Krepi pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 22, 2004 5:45 pm Post subject: |
|
|
ehm, me to nejak nefachci.... Udelal sem to podle navodu, kdyz sem nastartoval fon,tak se asi tak ty dve minutky formatoval (teda nejspis...), normalne sem zadal pin, ale tim to haslo... Naskocila ta prvni obrazovka bez obrazku a "vyhledavam signal" a potom prestal reagovat a ani vypnout nesel... Muze to byt zpusobene "prepatchovanim"?? Mam jich tam asi fakt hodne... _________________ Usmivejte se, bude hur... |
|
Back to top |
|
 |
the.resident začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 22, 2004 5:53 pm Post subject: |
|
|
2Krepi: Ajajjaj Mno tomu prepatchovani bych celkem veril Ja jsem to provadel po prechodu na fw11, takze telefon byl jak panna Jak popisujes, tak to vseprobehlo spravne, jen se pak telefon asi odvolal na nejaky patch a asi se zacyklil... Zkusil bych nahrat do telefonu nejakou cistou zalohu FF a pak opakovat proceduru  _________________ M55 fw11 Disk A 3.625 MB |
|
Back to top |
|
 |
Krepi pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 22, 2004 5:59 pm Post subject: |
|
|
Jo a malem sem zapomel - ta ff na tvojich strankach, ja tvoje zaloha nebo je "cista", bez patchu??? _________________ Usmivejte se, bude hur... |
|
Back to top |
|
 |
Hrdlo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 22, 2004 6:12 pm Post subject: |
|
|
JO! Už tp tam mám taky, dělal sem to s tou the.residentovou zalohou a běha to jak má! Jo a ještě v tý svý záloze máš všechny svá čísla a nějaký sms, vůbec sem si toho nevšimal , ale někdo by toho mohl zneužít.  _________________ No, a teď mi poraď. |
|
Back to top |
|
 |
the.resident začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 22, 2004 6:17 pm Post subject: |
|
|
Krepi wrote: | Jo a malem sem zapomel - ta ff na tvojich strankach, ja tvoje zaloha nebo je "cista", bez patchu??? |
Ten tam byl pro Little_s...ale jinak obsahuje moji fw11, kterou jsem vytvoril hned po update..asi ji smazu, ale jestli ji budes chtit pouzit, asi budes muzes zmenit IMEI atd.. _________________ M55 fw11 Disk A 3.625 MB |
|
Back to top |
|
 |
Hrdlo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 22, 2004 6:27 pm Post subject: |
|
|
Mám ale problém při synchronizace s Siemens Data Suite, hlásí mi to chyby. Při exportu z telefonu hlásí "chyba při exportu adresáře" a naopak " chyba při zápisu do adresáře". Poraďte mi prosím někdo. _________________ No, a teď mi poraď. |
|
Back to top |
|
 |
the.resident začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 22, 2004 6:28 pm Post subject: |
|
|
Hrdlo wrote: | JO! Už tp tam mám taky, dělal sem to s tou the.residentovou zalohou a běha to jak má! Jo a ještě v tý svý záloze máš všechny svá čísla a nějaký sms, vůbec sem si toho nevšimal , ale někdo by toho mohl zneužít.  |
Moc dekuju za upozorneni, myslel jsem ze jsem ten odkaz dal primo Little_s, evidentne sem ho dal vsem... Byly tam pekny zpravy  _________________ M55 fw11 Disk A 3.625 MB |
|
Back to top |
|
 |
the.resident začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 22, 2004 6:34 pm Post subject: |
|
|
Hrdlo wrote: | Mám ale problém při synchronizace s Siemens Data Suite, hlásí mi to chyby. Při exportu z telefonu hlásí "chyba při exportu adresáře" a naopak " chyba při zápisu do adresáře". Poraďte mi prosím někdo. |
Rekl bych ze je to tim, ze po cele aplikaci, byl disk A naprosto prazdny, pri nastartovani telefonu se tam vytvoril nejaky slozky automaticky. Ostatni jako Sounds, Pictures, ..a asi i adresar tam musis zpetne nahrat. Zde bych videl tvuj problem  _________________ M55 fw11 Disk A 3.625 MB |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|