View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 4:21 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | Ricky wrote: | Opravdu moc hezký... Kolik taková sranda stojí? A je odolnější než ostatní? Např co se týče vody, prachu, nárazům apod? Protože tohle je pro mého kámoše (truhlář) nejdůležitější kritérium... (Teď má ME45) |
Ano u M75 je už garantováno krytí podle normy a to s označením IP54. Kdo se vyzná ví o čem je řeč. Doposud to bylo takové že to sice odolné je, ale radší to nikam neberte protože .... Přesnám označením typu krytí je vše jednoznačné. | a co znamena presne to oznacenie? |
|
Back to top |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 4:22 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | Ricky wrote: | Opravdu moc hezký... Kolik taková sranda stojí? A je odolnější než ostatní? Např co se týče vody, prachu, nárazům apod? Protože tohle je pro mého kámoše (truhlář) nejdůležitější kritérium... (Teď má ME45) |
Ano u M75 je už garantováno krytí podle normy a to s označením IP54. Kdo se vyzná ví o čem je řeč. Doposud to bylo takové že to sice odolné je, ale radší to nikam neberte protože .... Přesnám označením typu krytí je vše jednoznačné. |
Děkuji za odpověď...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 4:23 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Radim Dudek wrote: | Sorry, tu odpověď jsem psal dřív, než tu bylo to rozlišení. Popravdě řečeno, to rozlišení 132*176 je nic moc už teď a oni ho chcou ještě další rok! Četl jsem článek, že rozdíl mezi 65 a 262 tisíci barvami je nerozeznatelný. |
Rozdíl mezi 65k a 262k neni téměř žádný, ale zase na tom lze postavit dobrou reklamu.
Co se rozlišení týče, taky mě celkem sklamaly, ale co se dá dělat. Aspoň že zmenšily rozměry, snad to nebude tak zlý  | ked zmensili ten displej a rozlisenie ostalo tak bude sice jemnejsi ale aj menej citatelny... (fonty budu mensie...)  |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 4:24 pm Post subject: |
|
|
Co to znamená 2'2K it is color?
Jinak koukám, že SXG75 nebude mít OS To se mi nezdá _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
Radim Dudek badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 4:27 pm Post subject: |
|
|
igi wrote: | BEZY wrote: | Radim Dudek wrote: | Sorry, tu odpověď jsem psal dřív, než tu bylo to rozlišení. Popravdě řečeno, to rozlišení 132*176 je nic moc už teď a oni ho chcou ještě další rok! Četl jsem článek, že rozdíl mezi 65 a 262 tisíci barvami je nerozeznatelný. |
Rozdíl mezi 65k a 262k neni téměř žádný, ale zase na tom lze postavit dobrou reklamu.
Co se rozlišení týče, taky mě celkem sklamaly, ale co se dá dělat. Aspoň že zmenšily rozměry, snad to nebude tak zlý  | ked zmensili ten displej a rozlisenie ostalo tak bude sice jemnejsi ale aj menej citatelny... (fonty budu mensie...)  |
Nechci nic říkat, ale Siemens a displeje, to je problém už od řady 55, vždycky jsou ty displeje tak průměrny ještě než se ty mobily začnou prodávat  _________________ Siemens mobile - Designed for us
C35i -> C60 -> CX65 |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 4:28 pm Post subject: |
|
|
Radim Dudek wrote: | Nechci nic říkat, ale Siemens a displeje, to je problém už od řady 55, vždycky jsou ty displeje tak průměrny ještě než se ty mobily začnou prodávat  |
A co SX1? Ten má dobrej displej. A SXG75 bude mít rozlišení 320*240!! _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 4:29 pm Post subject: |
|
|
Vyzera dobre, ale design mobilu dost zaostava.... |
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 4:30 pm Post subject: |
|
|
Radim Dudek wrote: |
Nechci nic říkat, ale Siemens a displeje, to je problém už od řady 55, vždycky jsou ty displeje tak průměrny ještě než se ty mobily začnou prodávat  | rada x65 mala na svoju dobu dobre displeje... ale toto je ubohe... ked sa pozrem na se w800i tak mi je do placu...  |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 4:33 pm Post subject: |
|
|
Čo sa vám nezdá. Však keď nechcete tak si mobil kúpiť tento rok nemusíte. A keď je reč o SE. Vieš koľko asi ten mobil stojí? _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 4:33 pm Post subject: |
|
|
igi wrote: | Radim Dudek wrote: |
Nechci nic říkat, ale Siemens a displeje, to je problém už od řady 55, vždycky jsou ty displeje tak průměrny ještě než se ty mobily začnou prodávat  | rada x65 mala na svoju dobu dobre displeje... ale toto je ubohe... ked sa pozrem na se w800i tak mi je do placu...  |
Bohužel Ale jak sem psal, SXG75 bude už jiný kafe  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 4:38 pm Post subject: |
|
|
Když neberu vyjímky jako nejlepší modely, tak bývají podprůměrny. Tím nechci říkat, že Siemensy jsou blby, jen že se už delší dobu táhne problém s displejema. U řady x65 to je lepší, ale taky se tou dobou, když byli novy dělaly mobily s mnohem lepšíma displejema. Ale to není zas až tak moc podstatny. |
|
Back to top |
|
 |
Radim Dudek badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 4:40 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Když neberu vyjímky jako nejlepší modely, tak bývají podprůměrny. Tím nechci říkat, že Siemensy jsou blby, jen že se už delší dobu táhne problém s displejema. U řady x65 to je lepší, ale taky se tou dobou, když byli novy dělaly mobily s mnohem lepšíma displejema. Ale to není zas až tak moc podstatny. |
Sorry, to jsem psal já. _________________ Siemens mobile - Designed for us
C35i -> C60 -> CX65 |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:04 pm Post subject: |
|
|
Radim Dudek wrote: | Anonymous wrote: | Když neberu vyjímky jako nejlepší modely, tak bývají podprůměrny. Tím nechci říkat, že Siemensy jsou blby, jen že se už delší dobu táhne problém s displejema. U řady x65 to je lepší, ale taky se tou dobou, když byli novy dělaly mobily s mnohem lepšíma displejema. Ale to není zas až tak moc podstatny. |
Sorry, to jsem psal já. |
Jasně, chápu, ale je celkem možný, že v době představení a pak i začátku kritiky displejů, měl už řadu x75 navrženou a změna displeje už nepřicházela v ůvahu. Ale kdo ví? Třeba si Siemens myslí, že tohle rozlišení stačí  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:24 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Radim Dudek wrote: | Sorry, tu odpověď jsem psal dřív, než tu bylo to rozlišení. Popravdě řečeno, to rozlišení 132*176 je nic moc už teď a oni ho chcou ještě další rok! Četl jsem článek, že rozdíl mezi 65 a 262 tisíci barvami je nerozeznatelný. |
Co se rozlišení týče, taky mě celkem sklamaly, ale co se dá dělat. Aspoň že zmenšily rozměry, snad to nebude tak zlý  |
No, s tím rozdílem mezi 65k barvami a 262k barvami plně souhlasím. Vždyť 65k barev je 16 bitů, 262k barev je 18 bitů, zlepšení jako hrom , ale aspoň něco. Už aby byly 24 bitové displeje
Jinak, rozlišení displeje mě taky moc sklamalo , 132x176 je fakt málo (dnes). Očekával bych něco kolem 240x320 (nemusí to být tolik, ale byl by to ideál), doufám, že chápete, jak to myslím... _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:39 pm Post subject: |
|
|
Borix wrote: | Čo sa vám nezdá. Však keď nechcete tak si mobil kúpiť tento rok nemusíte. A keď je reč o SE. Vieš koľko asi ten mobil stojí? |
No, ja si idem v juli kupovat novy siemens. Tak by mohli dake dobre aj spravit nie? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|