View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
stinger. kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 11:46 pm Post subject: |
|
|
Prvni serie to tesneni nemely..zalezi jak dlouho pak lezely na skladech ani ne tak na nakupu .... jako spis se ted udelela nejaka revize toho joystiku.
Jelikoz kamos ma M65 s namisto oranzovym tesnenim tak s sedym ! 1.Vypada o mnoho lip a za 2.ma i joystick z lepsi gumy a daleko lip se ovlada!No jo no. I u ME45 byly znacny rozdili, nektere meli gumove tl. jine z tvrdeho plastu,jako soudruzi v siemensi tohle neresi, jeden takovej a druhy jinej ...
Nekde bych chtel sehnat to sede tesnini, fakt se mi to totiz libi... |
|
Back to top |
|
 |
jan.kulhanek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:41 pm Post subject: Díky. |
|
|
Všem díky za postřehy, uklidnili jste mě. PS: Mám provedení s oranžovými doplňky, protože to s šedými bylo pro t-mobile, a mělo to v sobě i všechna loga. |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:37 pm Post subject: |
|
|
jan.kulhanek wrote: | Všem díky za postřehy, uklidnili jste mě. PS: Mám provedení s oranžovými doplňky, protože to s šedými bylo pro t-mobile, a mělo to v sobě i všechna loga. |
Přesně tak, šedá verze je pro T-Mobile  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
stinger. kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 12:49 pm Post subject: |
|
|
asi moc nezalezi kdy ste si tel koupili ale jak dlouho lezel na sklade.
Btw. to sou fotky ?
tohle je makro panove
http://stinger.wz.cz/m65.jpg |
|
Back to top |
|
 |
Jack2 badatel

265.50 SMM
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:33 pm Post subject: |
|
|
Ja jsem si M65 koupil už v červenci a taky tam nic není.  _________________ C35->ME45->M65->SXG75<< siemens ende :-( N95, KM900, Galaxy S, Galaxy S3 |
|
Back to top |
|
 |
trikostrip pisatel

Joined: 21 Mar 2005 Posts: 202 Location: -neznámé- Telefon:cx65
661.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:01 pm Post subject: Re: Mám pochybnost o kompletnosti M65 .. |
|
|
jan.kulhanek wrote: | Vím že je to do tohohle fora prkotina, ale nevím kde jinde bych se zeptal na telefon siemens než na SIEMENSMANII. Po té co mě odumřel M55 sem pořídil M65 (v pátek 26/2), ale když brouzdám po stránkách výrobce, tak jsem si všimnul že mě okolo joystiku cosi chybí. Já mám okolo joysticku prázdno, prostě nic, ale na fotkách výrobce je okolo něj cosi bílého, Poraďte prosím, chybí mě tam něco, nebo jsou fotky výrobce přikrášlený?(dodal bych i fotku, ale nevím jak) |
Jsou 2 verze joysticku: jedna se silikonovou kapkou a bez kapky. O tom ktera je lepsi je tu nekde jiny topic  _________________ Nový mobil?Jedině siemens! Great siemens |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|