View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lopaticak (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 7:56 pm Post subject: |
|
|
Tohle uz jsme spolu taky resili - X65Flasher mi telefon pripoji a po spusteni cteni flashe mi napocita 10 chyb komunikace a vyhodi hlasku. (Bootcore je opatchovany - zkousel jsem to znova a patcher vypise, ze uz je hotovo:) _________________ :: C35i -> S35 -> SL45i -> M55 + ME45 -> 2xM65 -> M65+M75 -> N6234+HP iPaq514 :: |
|
Back to top |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 9:10 pm Post subject: |
|
|
Dieg0 wrote: | Mohol bz mi niekto vytiahnut FW43 zo svojho mobilu cez X65Flasher kto ho ma v mobile?Telefon som mal po FW43 mrtvy tak radsej takto.Sice mi nelepi ale ide to 10x rychlejsie.PLS.Dieg0
PS:C65 |
Pokud chceš, klidně ti to udělám... teď to tam půjdu nahrávat znova FW a pak tu češtinu, takže to budeš mít bez patchů... Chceš pouze x65flasherem stáhnutý FW nebo rovnou celý FF? Protože ve FF mám i své věci...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 10:07 pm Post subject: |
|
|
Chvilku strpenia.. Zhanam FW 43 na mobily.. |
|
Back to top |
|
 |
bossko začátečník

65.50 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 12:47 am Post subject: |
|
|
Zbytocny clanok, nakolko existuje oficialny firmware 43 s lg4 ...
A uplne zbytocne si rozbit menu telefonu nejakym amaterskym lg packom...
 _________________ www.sms-gsm.sk |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 6:39 am Post subject: |
|
|
bossko wrote: | Zbytocny clanok, nakolko existuje oficialny firmware 43 s lg4 ...
 | Tz bud ticho ked nevies o co sa jedna a aj snaha sa ceni.A ricky hej len FW mi z toho vitiahni PLS.Potom mi to upploadni na c65.site.cz heslo qayx7536 |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 6:40 am Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | bossko wrote: | Zbytocny clanok, nakolko existuje oficialny firmware 43 s lg4 ...
 | Tz bud ticho ked nevies o co sa jedna a aj snaha sa ceni.A ricky hej len FW mi z toho vitiahni PLS.Potom mi to upploadni na c65.site.cz heslo qayx7536 | To som pisal ja  _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:05 am Post subject: |
|
|
bossko wrote: | Zbytocny clanok, nakolko existuje oficialny firmware 43 s lg4 ...
 |
A to mas jako odkial?! |
|
Back to top |
|
 |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:55 am Post subject: |
|
|
 |
Netvrdil bych, že je Krokodýl amatér ...Ale na jisto bych to dokázal tipnout, kdo to může být  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:07 am Post subject: |
|
|
 |
Kdyby byl k dispozici fw 43 s lg4 tak se s tím nedělám. A nevím co by jsi si tímto lgpackem rozbíjel. Pokud jsi vůbec viděl článek tak jsem tam dal i originální původní lg1, takže pokud se někomu něco nezdá, může se v klidu a pohodě vrátit na lg1. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Franta Hřídel začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:42 am Post subject: |
|
|
 |
S takovýmhle příspěvkem si dej pozor, aby Krokodýl nerozbil něco tobě... Ten oficiální český fw43 bych chtěl vidět! Ale i kdyby, nevíš jaká je to krása udělat si vlastní langpack 8) _________________ N3310> ME45> C65 fw 4,12,25,33,41cz+ upravený joystick + 14 patchů>prodáno> CX65 fw25, 43cz, > SX1 , core 180MHz, 30 patchů/1GB MMC Pretec, joy N6600. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:13 am Post subject: |
|
|
 |
Teba poznam z fora odblokovani.net. My bohuzial nepracujeme v neautorizovanych servisoch a nedavame dokopy telefony,ako Ty.To znamena,ze ani nemame pristup k takym FW,ako mas Ty...a to znamena,ze nemame ani FW43 s CZ/SK LGP. Dufam,ze si to pochopil...
A co sa tyka toho amaterskeho LGP....tie LGP su plne funkcne a su vysledkom mnohodnovej prace niektorych jedincov...ktoru si Ty znevazil iba preto,ze si sa dostal cez svoje znamosti ako slepa hus k zrnu priamo k CZ/SK FW. Ak si myslis,ze Krokodyl, Orfeus alebo mnoho inych su amateri,tak sa vyved z omylu chlape. Zo svojimi znalostami v oblasti telefonov SIEMENS Ta zadupu 200km pod ciernu zem....
...nabuduce vaz slova,ked sa nieco podobne rozhodnes napisat... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:32 am Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | Tak opravdu až po vymazání a nahrání je vše v pořádku. Teď jsem stáhl a vše je OK, táhl jsem si tu která byla původně a ta byla opravdu jedna z těch testovacích.
Moc a moc se omlouvám |
Tak už se furt neomlouvej, sakra! Udělals' kus práce (spolu s ostatníma) a kvůli jedný blbosti se nám tady budeš omlouvat??? Nikdo jinej by to neudělal, nejen kvůli zkušenostem, ale hlavně kvůli lenosti. Mně by se do toho taky nechtělo! Je na čase, aby ti už konečně někdo poklepal na rameno a řek': "Hele, Krokouši, udělals' kus dobrý práce, díky za ni!". Měj se... _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:42 am Post subject: |
|
|
 |
No, já nevím, jestli má vůbec cenu se pozastavovat nad takovýmhle příspěvkem, ale budiž... Chlapče, pokud mluví Hanni pravdu, tak s ním zcela souhlasím. Dále, o FW43 s LG4 vím, čekám jen, až bude na serveru Siemens Mobile ke stažení, do té doby si pohodlně vystačím s WinSwup FW43 CZ od Krokodýla. Ještě řeknu (napíšu) jednu věc - myslím, že patříš k těm podprůměrným kutílkům, kteří opravují telefony, nebo jsi tak strašně nechutně arogantní. Poslední dobou používám na lidi, se kterými nechci mluvit nebo řekli volovinu, tuhle frázi (a nezbývá mi, než ji teď použít): "Buď ticho, nebo ti urazím baseballovou pálkou hlavu a pošlu tě domů!" (neberte to doslovně, to je něco jako metafora)
(omluvte ten můj citát, ale Krokodýla si vážím natolik, že jsem nemohl jinak) _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
Ikosp pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:45 am Post subject: |
|
|
Všem zúčastněným na výrobě češtiny děkuji, hlavně Krokodýlovi
Těch chytráků co dokáži jen kritizovat bych si nevšimal. Hanni má úplnou pravdu.
A abych taky pozlobil že to není dokonalé ,tak jsem našel malou chybku. Ve wapovém prohlížeči v položce nastavení je místo názvu O APLIKACI jen O....
Jinak ještě jednou gratuluju _________________
C35 > C45 > M55 3.75MB + plno patchu >S55
C65 v12 > v25 + systémové patche
M65 v43 |
|
Back to top |
|
 |
bossko začátečník

65.50 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:06 am Post subject: |
|
|
Pani, nemylte si slovo amater za urazku. Amater je kazdy kto nema za svoju pracu zaplatene. Vsetci ostatni su profesionali od slova profesia - praca, zamestnanie. A nemozem povedat ze aj medzi profesionalmi sa nenajdu ludia co nevedia co robia. A neprisiel som k tomu ako slepa hus k zrnu. Vsetko stoji peniaze. A co sa tyka tych problemov po patchovani, tak viem o com pisem. Sam pouzivam S65ku a po patchovani som mal dost velky problem robit s MMskami. S pozdravom bossko.
 _________________ www.sms-gsm.sk |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|