View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kamol kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 6:30 pm Post subject: přebytečné ikony |
|
|
zdravím potřebova byhc pomoc když zapnu phone tak s emi am objeví ikona která má být dávno smazaná.....když na to kliknu že to chci smazat tak to nejde a když to pustím nic se nespustí a ikona zmizí po vypnutí zapnutí telefonu je tam zase opět ta ikona
heh tak nic už sem to našel stačilo to najít v profiexploreru takto smažte tu diskuzy heh |
|
Back to top |
|
 |
Mr.Ferda (člen klubu SM) pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 6:47 pm Post subject: Re: přebytečné ikony |
|
|
kamol wrote: | zdravím potřebova byhc pomoc když zapnu phone tak s emi am objeví ikona která má být dávno smazaná.....když na to kliknu že to chci smazat tak to nejde a když to pustím nic se nespustí a ikona zmizí po vypnutí zapnutí telefonu je tam zase opět ta ikona
heh tak nic už sem to našel stačilo to najít v profiexploreru takto smažte tu diskuzy heh |
A kde to v tech slozkach bylo zasite?
Ono vseobecne jak korektne to cele smazat aby to nikde nenechavalo takovy bordel? V Nokii jsem si nekde vsimnul ze je tam moznost "Odinstalovat" ci tak nejak. Na SX1 jsem to jaksi nenasel. Aspon po tu dobu co mi to bracha vzdy pujci
Zjistil jsem ze kdyz se vsechny nepotrebne ikony z hlavniho menu vyhazou do slozek mimo tak Foun i rychleji nabiha. Kazda aplikace si totiz vyhodi ikonu kterra se pri zapnuti founu IMHO nacita a tim cely start spomaluje. Pokud je jich malo tak je to jestre unosne ale jak mate zaplaceno takovych 500 her a je vam to lito smazat (vyhodit tu pacenou registraci) tak se to tahne jak slimak dokud to nedate momo to hlavni menu. _________________ Přeji hezký a úspěšný den.
S6/S10A/S25/S+M+C35/SL45->SL45i/S+M55/C62/S65/SX1 az nouze N3650, N6600, a ted N70. Radu z nich pouzivam dodnes.
Navic ted trápim bratrovu M65+N70, N7710, MDA Vario, K750i. :-) |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 1:01 pm Post subject: |
|
|
Odinstalovat sa samozrejme da aj v SX1. Menu -> Setup ->Manager. Javu cez Menu -> Extras -> Java Ctrl _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|