View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jupik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 10:51 am Post subject: SL45i - nahratie FW, problemy s bateriou a so zaznamnikom |
|
|
Zdravim!
Potrebujem pomoc - chcem si nahrat nejake patche do SL45i ale Vklay, Winswup atd mi nejdu. Davnejsie som si zmenil SL45 na SL45i s tu stiahnutym FW pre Freia.
Nasiel by sa niekto, kto by mi poslal cez Freiu stiahnuty tuningovany FW v56?
Potrebujem hlavne systemove - praca pri MP3 a automaticke nahravanie prichadzajucich a odch. hovorov.
>> jupikmoj@zoznam.sk <<diky! :o)
Dalsia vec:
bezne sa mi stava, ze sa mi mobil pri prich.hovore sam vypne. Bateria je tak na 1/2 az 2/3 nabita - po zapnuti mozem normalne volat i pocuvat MP3. V com moze byt problem?
Akkumulator je zatial fit - zvladne prehravat MP3 3,5h a vydrzi zapnuty a nepouzivany mobil 5 dni.
K zaznamniku
SL45 som si kupil kvoli diktafonu. No stava sa mi, ze sa mi zaznam nahrava, ale ked si ho idem vypocut, nic nebolo nahrane. Napriklad som si diktoval poznamky - cca 18min. zaznam. V cca 6.minute bolo v nom pocut piip a zbytok bol len ticho.
Pri zazname hovorov je casto pocut, ci skor nepocut druhu stranu. Namiesto reci je tam len sum. To som si odsledoval, ze aj v tedy, ked 2. stranu v sluchadle pocujem jasno a silno. A tiez dost casto stane, ze nahrava..a pri vypocuti zaznamu zistim, ze z celeho zaznamu je pouzitelna tak 1-2-3 minuty. A potom len sususu, ci nic.
Stava sa to aj Vam?
Diky za odpovede! |
|
Back to top |
|
 |
Seten ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:58 pm Post subject: |
|
|
Chybu mas isto ty na mobile. Mozno si nedal dobry epprom alebo si dal patchnuty firmware a iny epprom ako mal byt k nemu.
Nahraj si novy cisty firmware bez patchov spolu s cistym eppromom. Ak to bude robit este chybu tak potom to je v HW.
Diktafon>
Nahraval som si casto hodiny v skole. Myslim ze sa mi podarilo nahrat asi az 4 hodiny.{4*60} Priemerne to bolo okolo 45 minut. _________________ SX1 , SL45i, SL45i. |
|
Back to top |
|
 |
SlovakSoft (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:40 pm Post subject: Re: SL45i - nahratie FW, problemy s bateriou a so zaznamniko |
|
|
Dalsia vec:
bezne sa mi stava, ze sa mi mobil pri prich.hovore sam vypne. Bateria je tak na 1/2 az 2/3 nabita - po zapnuti mozem normalne volat i pocuvat MP3. V com moze byt problem?
Akkumulator je zatial fit - zvladne prehravat MP3 3,5h a vydrzi zapnuty a nepouzivany mobil 5 dni.
Tak ta bateria nie je vobec fit ako pises. Ja mam take dve. Ano, v pohotovostnom rezime, aj pri prehravani MP aj pri pisania a citani v Jave (MicroReader) mi drzi dlhe hodiny, ale hovory nezvladne. Ma uz svoju zivotnost prec, bola uz nabijana mnoho mnohokrat. A mas ju original alebo neznackovu? Moja ukazuje aj 100% a zazvonis mi a telefon skape. _________________ EF81 |
|
Back to top |
|
 |
Seten ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 12:17 pm Post subject: |
|
|
Mne to robilo zacalo robit s tou baterkou potom az ked som ju uplne vypil a zase dobil a zase vybil a zase dobil.{FORMATOVANIE} ale vtedy som este nevedel ze lionka sa nesmie uplne vybit. Kapacita pripadne vydrz mala dobru hned po dobiti. Potom to nelinearne klesalo.
Stacilo ju len poriadne zatazit a klesla vydrz. A hovor je taky poriadny
zatazovatel. _________________ SX1 , SL45i, SL45i. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|