View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Crusy (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 2:16 pm Post subject: Tema,masky |
|
|
Mohl by mi někdo z Vás zaslat tema na M65 orig.od T-Mobilu,nebo jen soubor Masky s tímto.Díky crusy@seznam.cz  |
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
krvesaj rozumbrada

Joined: 08 Oct 2004 Posts: 396 Location: Telč Telefon:CX65@50
1261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 1:36 pm Post subject: |
|
|
Mám drobný problém . Když si na webu stáhnu téma, rozbalím třeba winzipem a extrahuji si soubor *.scs, což je masky(skins). Po zkopírování mi to nahlásí soubor nelze otevřít . Pak nejde otevřít žádná maska , jen ta co mám nastavenou. Pomůže až tovární nastavení . Co s tím mám ? Čím to je?? Poraďte.  _________________ Poky14
Er. A1018s > Motorola T2288 > Philips Savvy Vogue > Er. A2628s > Nokia 3310 > CX65 (fw12) > 15měsíců > fw50 :-)
Pokyho web |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 1:38 pm Post subject: |
|
|
krvesaj wrote: | Mám drobný problém . Když si na webu stáhnu téma, rozbalím třeba winzipem a extrahuji si soubor *.scs, což je masky(skins). Po zkopírování mi to nahlásí soubor nelze otevřít . Pak nejde otevřít žádná maska , jen ta co mám nastavenou. Pomůže až tovární nastavení . Co s tím mám ? Čím to je?? Poraďte.  |
Cože? Proč jako extraktuješ? Nahraj tam celé sdt a je to  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
krvesaj rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:34 pm Post subject: |
|
|
Mark Pawl wrote: | krvesaj wrote: | Mám drobný problém . Když si na webu stáhnu téma, rozbalím třeba winzipem a extrahuji si soubor *.scs, což je masky(skins). Po zkopírování mi to nahlásí soubor nelze otevřít . Pak nejde otevřít žádná maska , jen ta co mám nastavenou. Pomůže až tovární nastavení . Co s tím mám ? Čím to je?? Poraďte.  |
Cože? Proč jako extraktuješ? Nahraj tam celé sdt a je to  |
Protože používám jenom skiny, masky. Přece nebu instalovat si do telefonu celé téma, když měním jenom masky, né?  _________________ Poky14
Er. A1018s > Motorola T2288 > Philips Savvy Vogue > Er. A2628s > Nokia 3310 > CX65 (fw12) > 15měsíců > fw50 :-)
Pokyho web |
|
Back to top |
|
 |

5861.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:44 pm Post subject: |
|
|
krvesaj wrote: | Mark Pawl wrote: | krvesaj wrote: | Mám drobný problém . Když si na webu stáhnu téma, rozbalím třeba winzipem a extrahuji si soubor *.scs, což je masky(skins). Po zkopírování mi to nahlásí soubor nelze otevřít . Pak nejde otevřít žádná maska , jen ta co mám nastavenou. Pomůže až tovární nastavení . Co s tím mám ? Čím to je?? Poraďte.  |
Protože používám jenom skiny, masky. Přece nebu instalovat si do telefonu celé téma, když měním jenom masky, né?  |
No tak jak vidíš tak musíš... není pak problém vymazat soubory co se ti rozbalí a ty je k masce nepotřebuješ ne?  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

14861.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:46 pm Post subject: |
|
|
Mark Pawl wrote: | No tak jak vidíš tak musíš... není pak problém vymazat soubory co se ti rozbalí a ty je k masce nepotřebuješ ne?  |
Ne k masce nepotrebujes temata ani nic jinyho  |
|
Back to top |
|
 |
hanes.strnad rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:54 pm Post subject: |
|
|
zkus to přes SDTE _________________ Alcatel OT 303(ještě žije)=>Siemens M65 fw06=>fw12=>fw25=>fw43(čistej,až na ikony a na zvuk u fotáku)
 |
|
Back to top |
|
 |
krvesaj rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:56 pm Post subject: |
|
|
Mark Pawl wrote: | krvesaj wrote: | Mark Pawl wrote: | krvesaj wrote: | Mám drobný problém . Když si na webu stáhnu téma, rozbalím třeba winzipem a extrahuji si soubor *.scs, což je masky(skins). Po zkopírování mi to nahlásí soubor nelze otevřít . Pak nejde otevřít žádná maska , jen ta co mám nastavenou. Pomůže až tovární nastavení . Co s tím mám ? Čím to je?? Poraďte.  |
Protože používám jenom skiny, masky. Přece nebu instalovat si do telefonu celé téma, když měním jenom masky, né?  |
No tak jak vidíš tak musíš... není pak problém vymazat soubory co se ti rozbalí a ty je k masce nepotřebuješ ne?  |
Přečti si můj problém ještě jednou!!! _________________ Poky14
Pokyho web |
|
Back to top |
|
 |

5861.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:59 pm Post subject: |
|
|
krvesaj wrote: | Mark Pawl wrote: | krvesaj wrote: | Mark Pawl wrote: | krvesaj wrote: | Mám drobný problém . Když si na webu stáhnu téma, rozbalím třeba winzipem a extrahuji si soubor *.scs, což je masky(skins). Po zkopírování mi to nahlásí soubor nelze otevřít . Pak nejde otevřít žádná maska , jen ta co mám nastavenou. Pomůže až tovární nastavení . Co s tím mám ? Čím to je?? Poraďte.  |
No tak jak vidíš tak musíš... není pak problém vymazat soubory co se ti rozbalí a ty je k masce nepotřebuješ ne?  |
Přečti si můj problém ještě jednou!!! |
jo, vidim, ale jestli sis nevšiml, tak z sdt se ti rozbalí víc souborů než jen tenhle! I např. pozadí do aplikací, pozadí menu apod. které mají své přesné umístění. Ale dělej jak myslíš  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
krvesaj rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:01 pm Post subject: |
|
|
Po zkopírování mi to nahlásí soubor nelze otevřít . Pak nejde otevřít žádná maska , jen ta co mám nastavenou. Pomůže až tovární nastavení . Co s tím mám ? Čím to je?? Poraďte.
Toto je můj problém, chápeš? _________________ Poky14
Pokyho web |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

14861.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:03 pm Post subject: |
|
|
krvesaj wrote: | Po zkopírování mi to nahlásí soubor nelze otevřít . Pak nejde otevřít žádná maska , jen ta co mám nastavenou. Pomůže až tovární nastavení . Co s tím mám ? Čím to je?? Poraďte.
Toto je můj problém, chápeš? |
Jo tak podobnej problém sem mel stejnej, ale nakonec sem to nevyresil |
|
Back to top |
|
 |
Crusy (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 10:06 am Post subject: Ba že mi to dělá totež |
|
|
krvesaj wrote: | Po zkopírování mi to nahlásí soubor nelze otevřít . Pak nejde otevřít žádná maska , jen ta co mám nastavenou. Pomůže až tovární nastavení . Co s tím mám ? Čím to je?? Poraďte.
Toto je můj problém, chápeš? | javascript:emoticon(' ')
Think Nevim čím to je,ale prostě se mi to taky nechce otevřít,a pak najednou to začne samo od sebe jít.Jinak taky měnim jen masky,nebudu přeci po každým tématu nastavovat telefon.javascript:emoticon(' ')
Speak to the hand |
|
Back to top |
|
 |
Stanley497 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 12:55 pm Post subject: |
|
|
tak jsi to tanm dej cely nastav to a pak smaz to tema a nech tam jen masku |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 1:09 pm Post subject: |
|
|
Toto je můj problém, chápeš? |
Pokial sa nemylim, tak maska obsahuje aj odkazy na pozadia, zvuky apod, a preto ked tam das samotnu masku, tak nejde otvorit.... _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
|