View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jencus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:45 pm Post subject: |
|
|
mirdro wrote: | Jo ještě jedna věc... hry na ngage se kopírujou do složky E:\ system atd..
když dám kartu do čtečky a otevřu tak je tam napsaný všechno možný, ale system tam neni... když ji chci manuálně vytvořit tak to píše: Nová složka nelze přejmenovat. Soubor se zadaným názvem už existuje. Zadejte jiný název souboru.. a Copa já teď s tim?? | Koukni se jestli nemas v nastaveni slozky zaskrtnuto Zobrazit skryte a systemove soubory Tento pocitac-->nastroje-->moznosti slozky-->Zobrazeni-->Zobrazovat skyte a systemove soubory |
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 484 Location: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)
2061.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 4:55 pm Post subject: |
|
|
jencus wrote: | mirdro wrote: | Jo ještě jedna věc... hry na ngage se kopírujou do složky E:\ system atd..
když dám kartu do čtečky a otevřu tak je tam napsaný všechno možný, ale system tam neni... když ji chci manuálně vytvořit tak to píše: Nová složka nelze přejmenovat. Soubor se zadaným názvem už existuje. Zadejte jiný název souboru.. a Copa já teď s tim?? | Koukni se jestli nemas v nastaveni slozky zaskrtnuto Zobrazit skryte a systemove soubory Tento pocitac-->nastroje-->moznosti slozky-->Zobrazeni-->Zobrazovat skyte a systemove soubory |
seš poklad chlape!!!! díkes:o) _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
http://bodysport.tk |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 5:04 pm Post subject: |
|
|
jencus wrote: | mirdro wrote: | Jo ještě jedna věc... hry na ngage se kopírujou do složky E:\ system atd..
když dám kartu do čtečky a otevřu tak je tam napsaný všechno možný, ale system tam neni... když ji chci manuálně vytvořit tak to píše: Nová složka nelze přejmenovat. Soubor se zadaným názvem už existuje. Zadejte jiný název souboru.. a Copa já teď s tim?? | Koukni se jestli nemas v nastaveni slozky zaskrtnuto Zobrazit skryte a systemove soubory Tento pocitac-->nastroje-->moznosti slozky-->Zobrazeni-->Zobrazovat skyte a systemove soubory | Pamatuji si ze kdyz jsem to delal poprve taky jsem dumal!!Nejsi sam!!OT _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:23 am Post subject: |
|
|
No tak sem sehnal snad všechno co funguje... jinak bych se zeptal na pathway to glory.. jde to někomu? další otázka na Requiem of hell - kde najdu talisman pro kováře a jak se dostanu přes teleport pryč? mám i klíč, ale nejde toooo!! možná to tu někdo už psal tak se omlouvám, ale nikde sem nenašel odpověď.. _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:21 pm Post subject: |
|
|
a zase sem tu já..
jenom takovej poznatek, hodně čtu, že lidem nefunguou některý hry, teda spíš když jich maj víc a některý soubory v libs se přepíšou.. stává se mi to u call of duty a tony hawk.. záleží ale jenom na pořadí ve kterým sou nahraný na kartu.. když nahraju call of duty po tonym tak se mi při spouštění COD restartne telefon, ale opačně to funguje.. chce to zkoušet.. zatim mi fungujou Call of duty, requiem of hell, lara croft tombraider a tony hawk v pohodě, bez problémů a bez sekání..
Cheat do hry requiem of hell - nesmrtelnost: ze hry pauzou do menu, settings, host multiplayer game, zapnout bluetooth - ano, čeká se na další hráče - za chvíli hláška zmizí... od této chvíle když vás zabijou se objeví dotaz - zmáčknout continue a frčíte dál s plnýma životama a ze stejnýho místa kde vás zabili... pohoda:o) ale pořád se nemůžu dostat dál sakra.. hraje to tu někdo?? _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:28 am Post subject: |
|
|
Tak ta hra je teda pekny brutal. Krasa. Nadhera. Asi budem pisat chvalospevy a ody na Requiem of Hell. Ta grafika, hratelnost...
mirdro wrote: | ...ale pořád se nemůžu dostat dál sakra.. hraje to tu někdo?? | Ked tam pridem dam vediet (ak sa mi to podari), len to uz to asi budes davno vediet. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
novakl všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:18 am Post subject: |
|
|
Tak to jsi borec že ti jde TonyHawk bez sekání. Mě se seká každou chvilku  _________________ Alcatel 302 -> Nokia 3310 -> SonyErricson T310 -> Siemens M55 -> Siemens SX1 FW15 + 1Gb -> Přešel jsem na Nokii - Nokia N73 Music Edition
 |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:11 am Post subject: |
|
|
novakl wrote: | Tak to jsi borec že ti jde TonyHawk bez sekání. Mě se seká každou chvilku  | Nechapem preco, mne ide v pohode.Akurat nikedy pred spustenim N-Gage hier musim restartnut telefon koli "Out of memory", ale to vies aj sam. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
novakl všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 8:11 am Post subject: |
|
|
Jo, to vím Hrajete někdo Operation Shadow - taky dobrý _________________ Alcatel 302 -> Nokia 3310 -> SonyErricson T310 -> Siemens M55 -> Siemens SX1 FW15 + 1Gb -> Přešel jsem na Nokii - Nokia N73 Music Edition
 |
|
Back to top |
|
 |
Mouse_ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 6:29 pm Post subject: |
|
|
Pathway to Glory je super pařba, ale sou tu špatný barvy (ale jenom některý) - jede mi to bez problémů |
|
Back to top |
|
 |
novakl všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:03 pm Post subject: |
|
|
Jestli jste někdo hrál Sonica tak pls poraďte jak mám zabít (s Amy Rose) Bosse v levelu Cosmic Angel Zone. V téhle hře jsou čtyři charkatery se kterýma se musí pro dohrátí udělat všechny kola znovu:
Sonic - Modrej ježek, kterej se může stočit do klubka rychle běžet
Tails - Oranžová liška, která líta (i nahoru)
Knuckles - Červenej pes, kterej umí jen plachtit a když se chytí stěny tak může šplhat
Amy Rose - Růžová kočka, která narozdíl od ostatních nezabíjí nepřítele skokem na ně, ale nějakou paličkou _________________ Alcatel 302 -> Nokia 3310 -> SonyErricson T310 -> Siemens M55 -> Siemens SX1 FW15 + 1Gb -> Přešel jsem na Nokii - Nokia N73 Music Edition
 |
|
Back to top |
|
 |
Mouse_ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:16 pm Post subject: |
|
|
Vy nepoužíváte na kopírování her Total Comander ??? _________________ SX1 - osmý div světa |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:17 pm Post subject: |
|
|
Mouse_ wrote: | Vy nepoužíváte na kopírování her Total Comander ??? | Ale jo, páč reálně ukazuje stav. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:49 pm Post subject: |
|
|
A navíc je mnohem přehlednější a má spoustu jinejch vychytávek |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 8:02 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | A navíc je mnohem přehlednější a má spoustu jinejch vychytávek | Akorat nepdporuje primou dekomprimaca a vytahovani souboru z hlubokych adresaru! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
|