View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
maxtrax kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:15 am Post subject: Display CX65 - cmuhy po padu do vody |
|
|
Zdravim vas,
zial stalo sa mi to o com som bol presvedceny, ze sa mi nikdy stat nemoze. Moj CX65 skoncil vo vode. . Hned, ako sa to stalo som samozrejme vybral akumulator a mobil som nechal vysusit. Na druhy den, som si po jeho zapnuti vsimol, ze na displeji ostali, alebo presnejsie na jeho pozadi (medzi podsvietenim a samotnym displejom) ostali nejake artefakty, ktorych tvar sa meni v zavislosti od toho, z akeho uhla sa na displej pozeram. Prosim vas, vedel by mi poradit niekto od servisu, pripadne iny, kto uz takyto problem riesil, ci sa tieto cmuhy daju odstranit jedine vymenou celeho modulu displeja? Alebo existuje ak lacnejsia alternativa?
Dakujem za pomoc. |
|
Back to top |
|
 |
lord9 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:26 am Post subject: Re: Display CX65 - cmuhy po padu do vody |
|
|
Ahoj, musis telefon rozobrat a vybral dysplay, pod nim by malo byt viac folii ktore vlastne sluzia na odraz svetla alebo ako tienenie aby si nevidel elektroniku, tie folie treba vycistit a bude to ok |
|
Back to top |
|
 |
tomkocur začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 8:26 pm Post subject: |
|
|
Displej sa da vybrat? Len tak?  _________________ CXT65 fw43 + infra (samozrejme neznackove) + sunka komp
Hlavne su repraky |
|
Back to top |
|
 |
maxtrax kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 10:29 pm Post subject: |
|
|
Dik za radu. Mobil som dal radsej do servisu. Zial velmi mi to nepomohlo, mobil sice vycistili ultrazvukom, ale displej ostal v podstate taky ako bol. Kedze mi spadol do saponatovej vody, cmuhy sa vzhladom na charakter zlozenia vody nedaju odstranit. Jedine vymenou displeja. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|