View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
z_o_o_m Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 29, 2004 10:09 am Post subject: Siemens MPM |
|
|
Docela slusnej program, ma hodne funkci, je to ale dost pomaly a na Win98 mi to porad padalo
Takze radeji budu pouzivat SiMoCo (neni nad ceskou vyrobu)  |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 29, 2004 12:06 pm Post subject: |
|
|
Já teda nevím, ale mě to nevalí. Mám S55,servisní kabel,ale prohlížeč souboru se mi sice otevře,bohužel tam nic není. Samotný program mi píše že nemám připojený telefon. Nevím kde může být chyba, možná je na to patchovaná S55 moc stará  |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 29, 2004 12:21 pm Post subject: |
|
|
Ja jsem na tom stejne, nejede mi to. Pise ze neni pripojenej. Prisli jste nekdo na to kde se nastavuje druh spojeni? |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 29, 2004 2:17 pm Post subject: |
|
|
taky me to nejde,kabel jsem nezkousel,jen infra. Zkousim to pod W98. Neni potreba nejaka knihovna????? |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 29, 2004 2:40 pm Post subject: |
|
|
Ten samý problém. Nenajde mě to S55  |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 29, 2004 4:19 pm Post subject: |
|
|
mam m65 a nejak mi nenechazi telefon, mam to pres USB
nevite co muze byt spatnyho?? |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 29, 2004 5:36 pm Post subject: |
|
|
Taky mi to nejede. Mam zatim M55 a nejede mi to. Kabel mam seriovy. Pry to funguje pro radu x55 a x65 a jak tak vydim, tak asi ne! |
|
Back to top |
|
 |
Mady Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 29, 2004 6:06 pm Post subject: screenshoty |
|
|
Je škoda, že jste neudělali víc screenshotů, o proramu by to řekl více, než jen okénko s tlačítky. 70MB se nechce tahat každému jen proto aby si to prohlédl, zvlášť přes modem |
|
Back to top |
|
 |
Danca Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 29, 2004 6:57 pm Post subject: no v poho |
|
|
Anonymous wrote: | mam m65 a nejak mi nenechazi telefon, mam to pres USB
nevite co muze byt spatnyho?? |
mam tez M65 a najde ho to v poho pres USB kabel DCA-510, ale krapet to trva - cca 40-50 sekund
D |
|
Back to top |
|
 |
dj Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 30, 2004 6:35 am Post subject: |
|
|
Mám S55, přes kabel ji program nenajde, ale přes infra ano. Sice dělá problémy - nenačte SMS, padá při zálohování - ale není to nejhorší počin. Chtělo by to vychytat mouchy. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 30, 2004 8:13 am Post subject: |
|
|
Mam M55 mám kabel od CPA MA-8720C a bez problému, jen jak bylo napsano mi padá pogram při zálohování. Zkuste si spustit Siemens GPRS Modem Assistant a tam nastavte na jakém portu to je a možná vám to půjde. Ten program nevypada špatně. Jdu si hrát s melodiema tak doufam, ze si tam neco nahraji z Cd v nějaké dobré kvalitě. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 30, 2004 9:06 am Post subject: |
|
|
Mne to pres bluetooth jede v pohode, jenom jsem nejak neprisel na to, jakym zpusobem funguje synchronizace s outlookem. Kontakty jdou sice mezi sebou kopirovat, ale automaticka synchronizace mi nejak chybi... Jinak to vypada docela pekne. Jo a jeste mi to pada pri zalohovani - po dvou minutach to krachne. |
|
Back to top |
|
 |
Fugas 66 Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 30, 2004 2:17 pm Post subject: S SX1 nefunguje! Jen GPRS Modem Assystant. |
|
|
MPM s SX1 nefunguje! MPM chce stáhnout nějaký modul pro symbian. Po kliknutí na odkaz pro stažení program hodí hlášku "program provedl neplatnou operaci a bude ukončen" a dál se nic neděje. Dnes ho siemens stáhl z webu.. Včera byl ještě ke stažení u všech neu modelu siemens.
Funguje jen GPRS Modem Assystant. |
|
Back to top |
|
 |
Keli Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 30, 2004 4:23 pm Post subject: synchro |
|
|
Proc radeji neudelaji synchronizaci nejen pro Outlook ale i pro ostatni kalendare/planovace treba pres iCal |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|