clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Melodie Já zvoním pro S55

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Melodie Já zvoním pro S55
Goto page 1, 2, 3  Next

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Rady
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 7:06 pm    Post subject: Melodie Já zvoním pro S55 Reply with quote

Nemáte někdo náhodou tuhle melodii pro S55? Když tak mi ji prosím pošlete na rady4@seznam.cz dík Pray
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 7:29 pm    Post subject: Re: Melodie Já zvoním pro S55 Reply with quote

Rady wrote:
Nemáte někdo náhodou tuhle melodii pro S55? Když tak mi ji prosím pošlete na rady4@seznam.cz dík Pray

máš to tam

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 9:39 pm    Post subject: Re: Melodie Já zvoním pro S55 Reply with quote

Mohl bych taky poprosit o zaslani melodie na lopki@email.cz?
Diky Think
Back to top
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 9:50 pm    Post subject: Re: Melodie Já zvoním pro S55 Reply with quote

Anonymous wrote:
Diky Think

Rád bych ale jak jsem zjistil tak S55 přehrává pouze .mmf nebo .mid a já to mám v .amr,wav. a to bohužel v S55 nepřehraješ

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
thom
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 17, 2005 9:59 am    Post subject: Re: Melodie Já zvoním pro S55 Reply with quote

kesu wrote:
Anonymous wrote:
Diky Think

Rád bych ale jak jsem zjistil tak S55 přehrává pouze .mmf nebo .mid a já to mám v .amr,wav. a to bohužel v S55 nepřehraješ

V AMR? Mohl bys mi to pls poslat na thom78@atlas.cz ?
A propos, jaký používáš program na převod mp3 do amr ? Je nějaký free ? Něco jsem vygoogloval, teď si nevzpomenu, jak se to jmenuje, ale bohužel to je shareware a navíc mi nějak zlobil Sad
Back to top
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Thu Mar 17, 2005 2:42 pm    Post subject: Re: Melodie Já zvoním pro S55 Reply with quote

kesu wrote:
Anonymous wrote:
Diky Think

S55 WAVy, přehraje, ne?!
Back to top
View user's profile Send private message
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Thu Mar 17, 2005 2:45 pm    Post subject: Re: Melodie Já zvoním pro S55 Reply with quote

thom wrote:
kesu wrote:
Anonymous wrote:
Diky Think

A propos, jaký používáš program na převod mp3 do amr ? Je nějaký free ? Něco jsem vygoogloval, teď si nevzpomenu, jak se to jmenuje, ale bohužel to je shareware a navíc mi nějak zlobil Sad

Code:
http://siemensx65.freeownhost.com/Audio+Video/Wave_sounds_and_ringtones/Zvoneni.wav

Zkopíruj a vlož to do okýnka pro adresu na Tvém prohlížeči. Kdybych to sem dal jako odkaz, přesměruje se to na jinou stránku.
Back to top
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Thu Mar 17, 2005 4:39 pm    Post subject: Re: Melodie Já zvoním pro S55 Reply with quote

Mr. Hahn alias ConPower wrote:
kesu wrote:
Anonymous wrote:
Diky Think

S55 WAVy, přehraje, ne?!

buhužel,pouze .mmf a .mid

SM
Back to top
lukysy
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 18, 2005 12:02 pm    Post subject: Re: Melodie Já zvoním pro S55 Reply with quote

thom wrote:
kesu wrote:
Anonymous wrote:
Diky Think

Code:
http://siemensx65.freeownhost.com/Audio+Video/Wave_sounds_and_ringtones/Zvoneni.wav

Zkopíruj a vlož to do okýnka pro adresu na Tvém prohlížeči. Kdybych to sem dal jako odkaz, přesměruje se to na jinou stránku.

V mé M55 jede jen kousek, pak to hodí neplatný formát. Wav, který mi jede jsem vytvořil s originální empétrojky a hodil tady: http://lukysy.sweb.cz/Sounds/To_jsem_ja_Vas_telefon.wav

siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Fri Mar 18, 2005 4:57 pm    Post subject: Re: Melodie Já zvoním pro S55 Reply with quote

lukysy wrote:
V mé M55 jede jen kousek, pak to hodí neplatný formát. Wav, který mi jede jsem vytvořil s originální empétrojky a hodil tady: http://lukysy.sweb.cz/Sounds/To_jsem_ja_Vas_telefon.wav

Já jsem to taky vytvářel (převáděl) z originální mp3-ky... Do IMA ADPCM.
Back to top
Adam29
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 18, 2005 5:17 pm    Post subject: Prosím Reply with quote

Prosím jestli někdo máte nějaký skvělý hlášky na cx65 jako třeba ta o které se mluví tak mě ji pošlete na email:hampla@seznam.cz ale nechci amrka ty nejsou moc kvalitní já bych radši wavy předem dík Razz
Back to top
Johny007
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 18, 2005 6:22 pm    Post subject: Reply with quote

Kde jste to vzali v te MP3. Chci si to prevest sam.
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Fri Mar 18, 2005 7:27 pm    Post subject: Reply with quote

Johny007 wrote:

Poslal jsem Ti to Very Happy .
Back to top
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Fri Mar 18, 2005 7:28 pm    Post subject: Re: Prosím Reply with quote

Adam29 wrote:
Prosím jestli někdo máte nějaký skvělý hlášky na cx65 jako třeba ta o které se mluví tak mě ji pošlete na email:hampla@seznam.cz ale nechci amrka ty nejsou moc kvalitní já bych radši wavy předem dík Razz

Code:

A podívej se, co mám v podpise. BTW chystám další WAVpack, kde budou i filmové hlášky.
Back to top
Johny007
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 19, 2005 2:09 pm    Post subject: Reply with quote

Johny007 wrote:

Poslal jsem Ti to Very Happy .

Thx

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3  Next
Page 1 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum