View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
cambalik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:27 pm Post subject: Vypinani pri spustani programu |
|
|
Ked pripojim S55 na datovy kabel a spustim nejaky program napr SiemensDataSuite alebo SiMoCo tak sa telefon vypne. Musim ho opetovne zapnut. Ak v programe dam odpojit a zase pripojit telefon znovu ho vypne. Zaujimave je ze predtim mi to nerobilo. Neviete kde moze byt problem?
P.S. ten patch na zvacsenie pamate na 1.53MB mi nesiel, uz na zaciatku mi vypisalo nejaku chybu ze offset nemoze mat rovnaku hodnotu ci tak nejak. |
|
Back to top |
|
 |
witty ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:45 am Post subject: Re: Vypinani pri spustani programu |
|
|
cambalik wrote: | Ked pripojim S55 na datovy kabel a spustim nejaky program napr SiemensDataSuite alebo SiMoCo tak sa telefon vypne. Musim ho opetovne zapnut. Ak v programe dam odpojit a zase pripojit telefon znovu ho vypne. Zaujimave je ze predtim mi to nerobilo. Neviete kde moze byt problem?
P.S. ten patch na zvacsenie pamate na 1.53MB mi nesiel, uz na zaciatku mi vypisalo nejaku chybu ze offset nemoze mat rovnaku hodnotu ci tak nejak. |
tak mas tam ten patch, nebo ne? pokud jsi ignoroval hlasku v_klaye, tak je zcela urcite mozne, ze to mohl zpusobit prave tento patch... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|