View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
cino začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:49 pm Post subject: Potrebujem Radu |
|
|
Nemozem si dat rady s vymazanim zlozky, pise mi to to hlasenie" The folder nova slozka could not be deleted.???!!!Predtym som pouzival Mobiledit a odklikol som nechtiac "Zapsat" a od vtedy mi to nejde vymazat. Prosim o radu!!!!!!!! Dakujem Mam Siemens A65
Last edited by cino on Wed Mar 16, 2005 6:58 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:51 pm Post subject: Re: Potrebujem Radu |
|
|
cino wrote: | Nemozem si dat rady s vymazanim zlozky, pise mi to to hlasenie" The folder nova slozka could not be deleted.???!!!Predtym som pouzival Mobiledit a odklikol som nechtiac "Zapsat" a od vtedy mi to nejde vymazat. Prosim o radu!!!!!!!! Dakujem  | asi by to chcelo vediet aky mas telefon  _________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange |
|
Back to top |
|
 |
cooler5 ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:56 pm Post subject: |
|
|
Ak je to dostupna zložka pre asistenta,tak ju vymaž v ňom, ale formát ,ale to neber vážne. |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 7:14 pm Post subject: |
|
|
Neviem či si to skúšal, ale skús phom vypnúť, zapnúť a potom vymazať.
Mne to na C60 tiež niekedy robí. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 8:55 pm Post subject: Re: Potrebujem Radu |
|
|
cino wrote: | Nemozem si dat rady s vymazanim zlozky, pise mi to to hlasenie" The folder nova slozka could not be deleted.???!!!Predtym som pouzival Mobiledit a odklikol som nechtiac "Zapsat" a od vtedy mi to nejde vymazat. Prosim o radu!!!!!!!! Dakujem Mam Siemens A65 |
A mazes to v Asistentu pameti nebo pres comp? Jestli pres asistenta tak by nemel byt problem  |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 8:58 pm Post subject: Re: Potrebujem Radu |
|
|
Onecar wrote: | vbvbvb wrote: | cino wrote: | Nemozem si dat rady s vymazanim zlozky, pise mi to to hlasenie" The folder nova slozka could not be deleted.???!!!Predtym som pouzival Mobiledit a odklikol som nechtiac "Zapsat" a od vtedy mi to nejde vymazat. Prosim o radu!!!!!!!! Dakujem  | asi by to chcelo vediet aky mas telefon  |
Vzdyt to napsal  |
No, tak se podívej na čas editace příspěvku a čas příspěvku od vbvbvb  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|