View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
zajo 3 Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:00 am Post subject: |
|
|
Tak jsem zkusil založit jinej účet. Přišlo mi potvrzení na mail, potvrdil jsem ho. Hláška o odemknutí účtu byla v pořádku, ale stejně to nechodí. Sice jsem se přihlásil novým jménem zajo 2, ale když jsem se proklikal více jak dvěma stránkami, vypadlo to a byl jsem zase na začátku.  |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:12 am Post subject: |
|
|
Několika tisícům lidí loginy fungují v pořádku. Problém musíte najít na své straně - v nastavení prohlížeče. V čem přesně mohou být problémy si nejsem jistý - přihlašovací procedury jsme nedělali sami, ale jsou součástí phpBB. Nejčastější jsou chyby v nastavení bezpečnosti prohlížeče - pro SM je vhodné zvolit nastavení "důvěryhodné servery". Nemusíte se bát, že používáme nějaké podvodné dialery nebo podobně.
Při změně e-mailu musí být zadaná adresa platná a nesmí mít příliš přísný antispamový filtr - fórum rozesílá mnoho e-mailů (registrace, notifikace nových příspěvků apod.) a některé freemaily to mohou mylně filtrovat jako spam.
Při kliknutí na aktivační odkaz je potřeba se přesvědčit, jestli se nerozdělil na dva řádky - pak je potřeba jej (obě části) ručně překopírovat do prohlížeče. |
|
Back to top |
|
 |
Diegov_klon kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:36 am Post subject: |
|
|
Ja to totalne nechapem.Mal som v maile chzbu lebo som tam mal diegink0@gmail.sk a potom mi to neprislo.Tak as to zmenilo na com a aj tak mi nic neprislo .Poradte mi PLS nejaky mail na ktorom sa maily velmi rychlo ukazu nech je aj cesky anglicky to je jedno hlavne nech tam vsetko pride v momente.Dieg0 |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:41 am Post subject: |
|
|
Diegov_klon wrote: | Ja to totalne nechapem.Mal som v maile chzbu lebo som tam mal diegink0@gmail.sk a potom mi to neprislo.Tak as to zmenilo na com a aj tak mi nic neprislo .Poradte mi PLS nejaky mail na ktorom sa maily velmi rychlo ukazu nech je aj cesky anglicky to je jedno hlavne nech tam vsetko pride v momente.Dieg0 | Tobě jsem e-mail změnil ručně přímo v databázi. Normálně se přihlas jménem a heslem... |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:40 pm Post subject: |
|
|
romulus wrote: | Diegov_klon wrote: | Ja to totalne nechapem.Mal som v maile chzbu lebo som tam mal diegink0@gmail.sk a potom mi to neprislo.Tak as to zmenilo na com a aj tak mi nic neprislo .Poradte mi PLS nejaky mail na ktorom sa maily velmi rychlo ukazu nech je aj cesky anglicky to je jedno hlavne nech tam vsetko pride v momente.Dieg0 | Tobě jsem e-mail změnil ručně přímo v databázi. Normálně se přihlas jménem a heslem... | Dakujem ti romulus mooooooooooc pekne si perfektny .Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
IvoH kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:48 am Post subject: Re: problém s prihlásením, nesprávne heslo (vraj)... |
|
|
IvoH wrote: |
Presne ten istý problém. Chcel som zmeniť emailovú adresu .................
a skončil som novou registráciou.
Neodporúčam pokúšať sa o zmenu emailovej adresy. Viac sa už pod svojím kontom neprihlásite. |
Ospravedlňujem sa za urýchlené závery. Pravdepodobne som sa preklepol pri zápise nového e-mailu. (aj keď som si bol istý, že som si ho dobre skontroloval... ) |
|
Back to top |
|
 |
mobil (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:43 pm Post subject: problém s přihlášením na uvod. strance |
|
|
Mám ten samý problém s přihlášením na uvodní stránce. Žádne nastavení jsem neměnil. na foru se přihlásím bez problémů. Může někdo poradit?Díky. |
|
Back to top |
|
 |
|