View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
cegy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 6:32 pm Post subject: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory |
|
|
Nevite o nejakem zpusobu, jak odstranovat nepotrebne soubory, ktere se v pameti x65 ukladaji? Kdyz sem prohlizel systemovou slozku, nasel sem prilohy mailu, ktere sem uz davno smazal a taky spostu neznamych melodii(pravdepodobne byly z her). Diky |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 6:40 pm Post subject: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory |
|
|
cegy wrote: | Nevite o nejakem zpusobu, jak odstranovat nepotrebne soubory, ktere se v pameti x65 ukladaji? Kdyz sem prohlizel systemovou slozku, nasel sem prilohy mailu, ktere sem uz davno smazal a taky spostu neznamych melodii(pravdepodobne byly z her). Diky |
O zadnem programu jsem nikdy neslysel, nejspis je budes muset mazat rucne... Kazdopadne na to nejsem odbornik, je to pouze muj nazor. Moc nerozumim tomu co ti vlastne vadi. Copak nejde nastavit automaticke mazani e-mailovych zprav? Podle me to by jit melo. Jak velke ty zbytky jsou? |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 6:50 pm Post subject: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory |
|
|
cegy wrote: | Nevite o nejakem zpusobu, jak odstranovat nepotrebne soubory, ktere se v pameti x65 ukladaji? Kdyz sem prohlizel systemovou slozku, nasel sem prilohy mailu, ktere sem uz davno smazal a taky spostu neznamych melodii(pravdepodobne byly z her). Diky |
Mazat je mužeš jen ručně a musíš dávat pozor aby si nesmazal něco důležitého A taky používej defragmentaci,je to stejně důležité jako u PC  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 7:09 pm Post subject: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory |
|
|
jamaica wrote: | A taky používej defragmentaci. |
Akorát v tom případě přijde i o to, o co přijít nechce. |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 7:14 pm Post subject: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | jamaica wrote: | A taky používej defragmentaci. |
POZOR,nenapsal sem FORMÁTOVÁNÍ ale DEFRAGMENTOVÁNÍ A to je rozdíl Při DEFRAGMENTOVÁNÍ o NIC NEPŘÍDE Copak při defragmentaci pevnýho disku na PC se Ti ztrácej data Víš vůbec o tom že se to na PC má dělat alespoň jednou týdně? Mr. Hahn přemejšlej _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 7:23 pm Post subject: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory |
|
|
jamaica wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | jamaica wrote: | A taky používej defragmentaci. |
POZOR,nenapsal sem FORMÁTOVÁNÍ ale DEFRAGMENTOVÁNÍ A to je rozdíl Při DEFRAGMENTOVÁNÍ o NIC NEPŘÍDE Copak při defragmentaci pevnýho disku na PC se Ti ztrácej data Víš vůbec o tom že se to na PC má dělat alespoň jednou týdně? Mr. Hahn přemejšlej |
Sorry, sorry, sorry Až jsem se lekl . Tobě se snad žádný podobný překlep nestal  |
|
Back to top |
|
 |
R.I.P ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 7:47 pm Post subject: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory |
|
|
jamaica wrote: | Víš vůbec o tom že se to na PC má dělat alespoň jednou týdně? Mr. Hahn přemejšlej  |
Ma se to delat asi jednou za DVA tydny, ale ja to delam jednou za mesic.  _________________ Sony Ericsson ??? -->Blokia 3410 --> Siemens CX65 - orig. FW 43CZ , TENHLE foun ---všem doporučuju---
Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem --> http://google.com |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 398 Location: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 8:00 pm Post subject: |
|
|
Když už je tu takové krásné OT, tak já přidám, že u NTFS se to může defragmentovat třeba i jednou za uhreskej rok  _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
R.I.P ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 8:13 pm Post subject: |
|
|
Ex_Bill wrote: | Když už je tu takové krásné OT, tak já přidám, že u NTFS se to může defragmentovat třeba i jednou za uhreskej rok  |
A kolik ma sakra uhrejskej rok  _________________ Sony Ericsson ??? -->Blokia 3410 --> Siemens CX65 - orig. FW 43CZ , TENHLE foun ---všem doporučuju---
Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem --> http://google.com |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 8:28 am Post subject: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory |
|
|
2 Mr.Hahn - Ale stal,a nevěřil bys kolikrát sem něco zmastil Tak z toho nebuď nevrlej Já jen že formátování a defragmentace není totéž  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802
Last edited by jamaica on Sat Mar 19, 2005 8:41 am; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 8:31 am Post subject: |
|
|
Ex_Bill wrote: | Když už je tu takové krásné OT, tak já přidám, že u NTFS se to může defragmentovat třeba i jednou za uhreskej rok  |
ale kdepak,rozdíl mezi NTFS a FAT16 nebo 32 je ten že NTFS je stabilnější,ale defragmentovat musíš stejně.Nespoléhej na integrovanej nástroj ve widlích a použij OaO Defrag a budeš koukat jekej máš na hadru blázinec  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:01 am Post subject: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory |
|
|
jamaica wrote: | 2 Mr.Hahn - Ale stal,a nevěřil bys kolikrát sem něco zmastil Tak z toho nebuď nevrlej Já jen že formátování a defragmentace není totéž  | Ako vtedy co na SM bol uz pol roak navod na ScreenShooter a ty si povedal ze prave teraz vysiel na BI .Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
cegy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:27 am Post subject: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory |
|
|
Onecar wrote: | cegy wrote: | Nevite o nejakem zpusobu, jak odstranovat nepotrebne soubory, ktere se v pameti x65 ukladaji? Kdyz sem prohlizel systemovou slozku, nasel sem prilohy mailu, ktere sem uz davno smazal a taky spostu neznamych melodii(pravdepodobne byly z her). Diky |
O zadnem programu jsem nikdy neslysel, nejspis je budes muset mazat rucne... Kazdopadne na to nejsem odbornik, je to pouze muj nazor. Moc nerozumim tomu co ti vlastne vadi. Copak nejde nastavit automaticke mazani e-mailovych zprav? Podle me to by jit melo. Jak velke ty zbytky jsou? |
Mi vadi to, ze i kdyz mail smazu, tak tam obsah priloh zustane(jenom nekdy). A to mi teda dost vadi.
Pameti neni nikdy nazbyt  |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:41 am Post subject: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory |
|
|
Dieg0 wrote: | jamaica wrote: | 2 Mr.Hahn - Ale stal,a nevěřil bys kolikrát sem něco zmastil Tak z toho nebuď nevrlej Já jen že formátování a defragmentace není totéž  | Ako vtedy co na SM bol uz pol roak navod na ScreenShooter a ty si povedal ze prave teraz vysiel na BI .Dieg0 |
Máš pravdu "Táto fóra".Píšu Ti SZ  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:49 am Post subject: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory |
|
|
R.I.P wrote: | jamaica wrote: | Víš vůbec o tom že se to na PC má dělat alespoň jednou týdně? Mr. Hahn přemejšlej  |
Ma se to delat asi jednou za DVA tydny, ale ja to delam jednou za mesic.  |
Sáákra, já disk nedefragmentoval eště nikdy A že už to nějakej ten rok (určitě přes dva) bude, co ho mám  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
|