View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
david elf kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 11, 2004 4:34 pm Post subject: Zvuk wav, vyzvánění na SMS???? |
|
|
Nastavím li na upozornění SMS zvuk ve formátu wav, nepřehraje se při přijmu melodie celá (jen někdy). Mam v SX1 verzi fw10 ale i v nižších to bylo stejné.
Máte podobný problém, nebo dělám něco špatně?  |
|
Back to top |
|
 |
rohm začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed May 12, 2004 6:19 pm Post subject: |
|
|
To mě se stává taky!! Ale tento problém je mi ještě nepodařilo vyřešit!!! _________________ SX1 |
|
Back to top |
|
 |
Michael začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 03, 2004 10:31 pm Post subject: Re: Zvuk wav, vyzvánění na SMS???? |
|
|
david elf wrote: | Nastavím li na upozornění SMS zvuk ve formátu wav, nepřehraje se při přijmu melodie celá (jen někdy). Mam v SX1 verzi fw10 ale i v nižších to bylo stejné.
Máte podobný problém, nebo dělám něco špatně?  |
Ahoj.Nevím zdali se mi to podařilo. Ale zkus v Profilu>Ohláš. přích. volání změnit na Vzestupný.Také jsem měl tento problém a po vyzkošení pouze pár SMS to fungovalo.Zřejmě Vyzvání je o pár taktů kratší.
A dokonce i vibrace se tímto prodloužily na celou dobu trvání melodie.Tak usuzuji že vibrace v tomto případě jsou přímo závislé na délce melodie.Tak zkus a dej vědět.ZDRAVÍM. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|