View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Dwwwayne začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 5:20 pm Post subject: Zežloutlý kryt |
|
|
Mám takový problém. Koupil jsem SX1-ku v bazaru(V době, kdy jsem ji kupoval, nebyla žádná nová na trhu) a ta měla mírně zežloutlou gumu na boku. To mi ani moc nevadilo, jenže postupem času se to ještě shoršilo. Nevíte o něčem, co by pomohlo, aby byla zase jako nová? _________________ D520->3330->OT302->SX1 forever! |
|
Back to top |
|
 |
witty ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 10:20 am Post subject: Re: Zežloutlý kryt |
|
|
Dwwwayne wrote: | Mám takový problém. Koupil jsem SX1-ku v bazaru(V době, kdy jsem ji kupoval, nebyla žádná nová na trhu) a ta měla mírně zežloutlou gumu na boku. To mi ani moc nevadilo, jenže postupem času se to ještě shoršilo. Nevíte o něčem, co by pomohlo, aby byla zase jako nová? |
guma se obnovit neda (alespon o zadnem takovem prevratnem zpusobu nevim), podle me to lze resit vymenou gumy.
PS: na mem ME45i mam podobny problem - gumovy spunt na konektoru uz mi take zacina korodovat |
|
Back to top |
|
 |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 3:07 pm Post subject: |
|
|
.... Negde na netu tusim ze to bylo symbian forum se resila zmena barvy gumy pomoci mikrovlaken :-) je to jakys pripravek na cisteni optiky a pouzili ho na gumu na Sexyone a vypadalo to fakt dost huste... zkuste se zeptat tam.. a ten pripravek mam negde napsany bohuzel to nemam po ruce tagze pokud si vzpomenu dam to sem...
PS: ta goma uz se tady jednou resila staci si prolistovat pozdejsi prispevky _________________
  |
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 484 Location: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)
2061.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 3:46 pm Post subject: |
|
|
HDS wrote: | .... Negde na netu tusim ze to bylo symbian forum se resila zmena barvy gumy pomoci mikrovlaken :-) je to jakys pripravek na cisteni optiky a pouzili ho na gumu na Sexyone a vypadalo to fakt dost huste... zkuste se zeptat tam.. a ten pripravek mam negde napsany bohuzel to nemam po ruce tagze pokud si vzpomenu dam to sem...
PS: ta goma uz se tady jednou resila staci si prolistovat pozdejsi prispevky |
taky někdo psal, že to úspěšně reklamoval a gumu mu vyměnili, ale to asi nepujde jestli na mobila nemáš záručák, jako že asi ne.. inak ty mikrovlákna seženeš jenom málo kde, v praze sem je nikde neviděl a v plzni v jednom nebo dvou obchodech... _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
http://bodysport.tk |
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 4:19 pm Post subject: |
|
|
mne sa ta guma zacala lupat takze ju pomalicky lupem dole zatial to vyzera celkom fajn je to pekne aj bez nej
Last edited by duuri on Wed Mar 23, 2005 10:16 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:10 am Post subject: |
|
|
AAAAAAAAAA prave jsem to onjevil i na SXu _________________