clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Připojení k PC USB kabelem - lze bez SDS a mRoutru?

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Připojení k PC USB kabelem - lze bez SDS a mRoutru?

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Marvl
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 11:23 am    Post subject: Připojení k PC USB kabelem - lze bez SDS a mRoutru? Reply with quote

Zajímalo by mne, zda je s tímto telefonem po nainstalování nějakého patche nebo firmware možnost připojení k libovolném PC bez dalšího software, pouze jako FLASH disk. Dále by mě zajímalo, zda je možnost to připojení nějakým updatem zrychlit na alespoň trochu použitelnou úroveň.

Měl jsem N-gage a ta šla takto bez problémů využít a tak jsem ji používal jako flash pokud jsem chtěl přenést nějaké soubory. U SX1 jsem byl přímo zděšen příšernou úrovní připojení k PC. Nutnost instalovat x programů, se kterými to stejně jede tak pomalu, že to je vlastně nepoužitelné. Nahrát po USB kabelu nějaké větší soubory nebo album MP3 je téměř nemožné - to co trvalo na Nokii v řádu sekund trvá na Siemensu v řádu minut Sad
Obecně i práce s telefonem je pomalejší než N-gage, což nechápu, když to má o tolik rychlejší HW.

Díky za infa.
Back to top
View user's profile Send private message
duuri
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

5874.50 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 11:26 am    Post subject: Reply with quote

hej mne to slape cez plugin k total comanderu.nemam sds ani mrouter..alebo si kup citacku
Back to top
Marvl
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 11:47 am    Post subject: Plugin k Total commanderu Reply with quote

duuri wrote:
hej mne to slape cez plugin k total comanderu.nemam sds ani mrouter..alebo si kup citacku

a kde je ten plugin k mání?
Back to top
duuri
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

5874.50 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 11:55 am    Post subject: Reply with quote

huh ja som ho stiahol s ftp na symbianforu...
Back to top
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 12:25 pm    Post subject: Re: Plugin k Total commanderu Reply with quote

Marvl wrote:
duuri wrote:

Napiš email.

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 1:01 pm    Post subject: Re: Plugin k Total commanderu Reply with quote

Gwin wrote:
Marvl wrote:
duuri wrote:

Napiš email.

email: marvl@volny.cz

Dik.
Back to top
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 1:38 pm    Post subject: Re: Plugin k Total commanderu Reply with quote

Anonymous wrote:
Gwin wrote:
Marvl wrote:
duuri wrote:

Napiš email.

email: marvl@volny.cz

Dik.
posláno.

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

Back to top
Marvl
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 5:58 pm    Post subject: Rychlost USB a využitelnost jako flash disk Reply with quote

Dík, plugin chodí dobře, ale vrátil bych se k původním dotazům:

Pokud příjdu k libovolnému PC bez pluginu nebo dalších programů, stejně telefon, resp. obsah paměťové karty neuvidím, tedy využitelnost jako flash disk padá. Je to tak?

A co ta rychlost, tedy spíše pomalost? Dá se s tím něco dělat? FW mám ve verzi 12. Je nějaká změna k lepšímu u verze 14 a vyšší nebo to nemá smysl updatovat. Jde o princip, protože vyřešené to mám - používám čtečku MMC, ale myslím, že časté vytahování karty není ideální a připojení kabelem je rozhodně elegantnější. Vzhledem k poněkud nešťastně vyřešenému slotu na kartu v telefonu si člověk koleduje o její ztrátu - např. známý ztratil 512 MB paměťovku tak, že mu prostě vypadla z telefonu.
Back to top
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 6:21 pm    Post subject: Re: Rychlost USB a využitelnost jako flash disk Reply with quote

Marvl wrote:
Pokud příjdu k libovolnému PC bez pluginu nebo dalších programů, stejně telefon, resp. obsah paměťové karty neuvidím, tedy využitelnost jako flash disk padá. Je to tak?
Zatím sem nenašel žádný samostatný driver, takže asi ne.

Back to top
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 6:30 pm    Post subject: Reply with quote

Ten plugin jde stahnout i zde ze Siemensmanie!!Ten clanek je starsi ale je tu !!Pokud byste to nenasli rad poslu!!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 10:07 am    Post subject: Reply with quote

http://www.totalcmd.net/plugring/SYMBFS.html

Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum