clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Umírání telefonu při nové mms

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Umírání telefonu při nové mms
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
casial
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 5:40 pm    Post subject: Umírání telefonu při nové mms Reply with quote

Objevil jsem u své M65fw43cz zajímavý bug - chtěl jsem po dlouhé době zkusit poslat mms - a ouha - telefon při volbě "nová mms" jen pípne a umře. Zkoušel jsem to asi pětkrát po sobě, naposledy i s mobilem v nabíječce, a dělá to furt... Je chyba jen u mě, nebo to někdo už zažil?
igi
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 5:42 pm    Post subject: Re: Umírání telefonu při nové mms Reply with quote

casial wrote:
Objevil jsem u své M65fw43cz zajímavý bug - chtěl jsem po dlouhé débě zkusit poslat mms - a ouha - telefon při volbě "nová mms" jen pípne a umře. Zkoušel jsem to asi pětkrát po sobě, naposledy i s mobilem v nabíječce, a dělá to furt... Je chyba jen u mě, nebo to někdo už zažil?
nahraval si do telefonu nejake patche??? moze to byt tym ze v mms editore sa ma zobrazit nejaky obrazok, ktory je poskodeny
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 5:43 pm    Post subject: Reply with quote

A nemáš nastaveno něco na to delší video (nahrávání)?
Mě to dělal C65, když jsem měl nastavený ty omezení na 0kB (teda bylo to na nějakým starším fw, ale od tý doby jsem to nezkoušel)

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Back to top
View user's profile Send private message
casial
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 5:46 pm    Post subject: Re: Umírání telefonu při nové mms Reply with quote

igi wrote:
casial wrote:
Objevil jsem u své M65fw43cz zajímavý bug - chtěl jsem po dlouhé débě zkusit poslat mms - a ouha - telefon při volbě "nová mms" jen pípne a umře. Zkoušel jsem to asi pětkrát po sobě, naposledy i s mobilem v nabíječce, a dělá to furt... Je chyba jen u mě, nebo to někdo už zažil?
nahraval si do telefonu nejake patche??? moze to byt tym ze v mms editore sa ma zobrazit nejaky obrazok, ktory je poskodeny

No, opatchovaný je slušně. Ovšem hledat a najít, který z nich to dělá, ajvaj.

casial
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 5:47 pm    Post subject: Reply with quote

jenda.69 wrote:
A nemáš nastaveno něco na to delší video (nahrávání)?
Mě to dělal C65, když jsem měl nastavený ty omezení na 0kB (teda bylo to na nějakým starším fw, ale od tý doby jsem to nezkoušel)

Nee, to zrovna ne.

kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 6:24 pm    Post subject: Re: Umírání telefonu při nové mms Reply with quote

casial wrote:
Objevil jsem u své M65fw43cz zajímavý bug - chtěl jsem po dlouhé době zkusit poslat mms - a ouha - telefon při volbě "nová mms" jen pípne a umře. Zkoušel jsem to asi pětkrát po sobě, naposledy i s mobilem v nabíječce, a dělá to furt... Je chyba jen u mě, nebo to někdo už zažil?

to je zajímavý,měl jsem za to že to dělají jen některé nižší fw.
Asi to vážně bude nějakým patchem

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Bond
čestný člen
čestný člen

14861.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 6:57 pm    Post subject: Reply with quote

Me to dělalo to stejný, ale žádný patch sem tam neměl Think
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 7:00 pm    Post subject: Reply with quote

bondcze wrote:

i se stejným fw?
a jak si to odstranil?

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Onecar
veterán
veterán

10894.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 7:10 pm    Post subject: Re: Umírání telefonu při nové mms Reply with quote

casial wrote:

Ja bych zkusil prehrat firmwear, je to nejjednodussi reseni. Muze mi nekdorict proc nekdy ty patche delaj neplechu?

Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 7:16 pm    Post subject: Re: Umírání telefonu při nové mms Reply with quote

Onecar wrote:
casial wrote:

Ja bych zkusil prehrat firmwear, je to nejjednodussi reseni. Muze mi nekdorict proc nekdy ty patche delaj neplechu?

to asi nikdo neví,Asi jako to proč se každý telefon chová trochu jinak i když je tam stejný hardware i software.
Je to prostě Siemens a každý kus je originální

SM
Back to top
Bond
čestný člen
čestný člen

14861.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 8:25 pm    Post subject: Reply with quote

kesu wrote:
bondcze wrote:

i se stejným fw?
a jak si to odstranil?

Mám dojem, že to teda bylo na FW33 a vyřešil sem to tak, že sem tam hodil 25. A potom to už mormálně fachalo
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Ramesses
badatel
badatel

290.20 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 10:49 pm    Post subject: Reply with quote

mě MMS choděj normálně a zas mi nefachá budík při vypnutým founu... Prostě každýmu to dělá něco až na některý šťastlivce, kterým chodí všechno. Zatim tam mám fw43(protože je lepší) a telefon nevypínám...v létě ho pujdu reklamovat jen sem čekal na oficiální update Very Happy

Válka je mír. Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla...
Back to top
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 11:45 pm    Post subject: Re: Umírání telefonu při nové mms Reply with quote

Quote:
to asi nikdo neví,Asi jako to proč se každý telefon chová trochu jinak i když je tam stejný hardware i software.
Je to prostě Siemens a každý kus je originální

Tak toto si odhadol celkom presne neviem cim tobude ale je to fakt hruoza ze si tie telefony robia co chcu .[/quote]

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Back to top
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 10:01 am    Post subject: Re: Umírání telefonu při nové mms Reply with quote

casial wrote:

Ak mas patch na servisne menu, vypni si v nom funkciu (S)Exit.Mne robilo nieco podobne,ale pri prijati MMS a toto pomohlo.

jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 10:26 am    Post subject: Re: Umírání telefonu při nové mms Reply with quote

hanni wrote:
casial wrote:

Ak mas patch na servisne menu, vypni si v nom funkciu (S)Exit.Mne robilo nieco podobne,ale pri prijati MMS a toto pomohlo.

No nevim. Já když měl (s)exit, tak mi telefon vydržel po zadání PINu tak 15 vteřin a pak se vypnul....

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum