clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Fotoaparát u C65, více druhů?

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Fotoaparát u C65, více druhů?
Goto page 1, 2, 3  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
szkepek
táta fóra
táta fóra

Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary

7861.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 6:46 am    Post subject: Fotoaparát u C65, více druhů? Reply with quote

Kamarád má C65, jako já. K mobilům se chovat moc neumí, takže ho měl asi 3x v servisu (bez žádného vlastního servisního zásahu mu SÁM začal blbnout). Applause Uplně nahodou jsme pak zjistili, ze mu za opravu v cene 500,- dali i novej fotacek, kterej ma naprosto jinou kvalitu, nez C65kovej. Ma mnohem vetsi citlivost a dobu odezvy. Podle me musi byt z CX65, nebo S65. Myslite ze je to mozny? Myslite ze by to slo zamontovat i do mojeho Confused Confused
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
koscik
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5862.50 SMM
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 9:28 am    Post subject: Reply with quote

Odezva by mohla bejt zpusobena tim ze tam dali vyssi Firmware. Jinak ze by bl jinej fotacek se mi nezda realny- z S65 tam 100% neni, to by museli i dat jinej cip na desku...
Ta "kvalita" je podle me zpusobena tim, ze ten fotacek byl driv strasne zaprasenej a ted je cistej...

U tebe by to urcite neslo...

ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 9:33 am    Post subject: Reply with quote

Hmmm... porovnavali ste to s tvoji C65? Jinak s tim prachem je to docela mozny, a ta odezva je skoro jednoznacne FW.

Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem Exclamation Exclamation Exclamation --> http://google.com
Back to top
wizaard
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 12:18 pm    Post subject: Reply with quote

Prach je mrcha. Snímky s ním jsou úplně jiné než bez něj wink ... No, ale rychlost focení bych taky přisuzoval novému FW. Idea

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
szkepek
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 12:43 pm    Post subject: Reply with quote

Tak jo. Mozna jsme to nerekl dost jasne. TEN FOTAK JE JINEJ, PROKAZATELNE. Dokonce I vypada jinak, ma takovou na pohled vymakanejsi optiku. Odezva mozna bude FW (ma 25, ja 12), ale pochybuju ze i citlivost a lepsi barvy. Tak co si myslite o tomto???????
Back to top
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 12:48 pm    Post subject: Reply with quote

szkepek wrote:
Tak jo. Mozna jsme to nerekl dost jasne. TEN FOTAK JE JINEJ, PROKAZATELNE. Dokonce I vypada jinak, ma takovou na pohled vymakanejsi optiku. Odezva mozna bude FW (ma 25, ja 12), ale pochybuju ze i citlivost a lepsi barvy. Tak co si myslite o tomto???????

No jestli ta optika nevypada vymakaneji, protoze je cistsi... Asi by ses divil, co vsechno ten prach zpusobuje, kdyz jde o kvalitu fotky.

koscik
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5862.50 SMM
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 12:53 pm    Post subject: Reply with quote

szkepek wrote:

To by me zajimalo pod cim u c65 predstavujes "vymakanejsi optiku"- vzdyt tam mas akorat pidi cocku a kryci plastovy sklicko... zadny "optiky" sem si tam nevsim :-)

táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 1:35 pm    Post subject: Reply with quote

koscik wrote:
szkepek wrote:

To by me zajimalo pod cim u c65 predstavujes "vymakanejsi optiku"- vzdyt tam mas akorat pidi cocku a kryci plastovy sklicko... zadny "optiky" sem si tam nevsim :-)

Proste to je jiny, nevymluvis mi to. Z te cocky je vic videt. Ja tam mam jenom takovy maly okynko, a zbytek prikrytej nejakym debilnim plastem. (Laicky receno Laughing Laughing Laughing ) Nereste jestli kecam nebo ne. Pokud neznate uspokojivou odpoved, tak to nepiste. Proste mi bud budete verit nebo ne a nezpocybnujte me prosim. Takovej vul jeste nejsem.
Back to top
modri
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 1:45 pm    Post subject: Reply with quote

szkepek wrote:
koscik wrote:
szkepek wrote:

Proste to je jiny, nevymluvis mi to. Z te cocky je vic videt. Ja tam mam jenom takovy maly okynko, a zbytek prikrytej nejakym debilnim plastem. (Laicky receno Laughing Laughing Laughing ) Nereste jestli kecam nebo ne. Pokud neznate uspokojivou odpoved, tak to nepiste. Proste mi bud budete verit nebo ne a nezpocybnujte me prosim. Takovej vul jeste nejsem.

tak to vyfot Very Happy
Back to top
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 2:07 pm    Post subject: Reply with quote

szkepek wrote:

A nebude pak lepší, než se tady dohadovat, zeptat se prostě a jednoduše v tom servisu co mu s tím všechno prováděli? He? Pochybuju, že jestli mu měnili integr. foťák, že by to nějak tajili.... Je to koneckonců SERVIS a ne zednářská lóže
Back to top
View user's profile Send private message
R.I.P
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 2:30 pm    Post subject: Reply with quote

Vyfot to a dej to sem, ostatni to porovnaj a bud budes za naprostyho ma****, nebo budes vsemi obdivovan... Razz

Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem Exclamation Exclamation Exclamation --> http://google.com
Back to top
szkepek
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 2:44 pm    Post subject: Reply with quote

R.I.P wrote:
Vyfot to a dej to sem, ostatni to porovnaj a bud budes za naprostyho ma****, nebo budes vsemi obdivovan... Razz

Nemam moznost. Vydrzte do stredy, pak to snad vyfotim.
Back to top
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 6:37 pm    Post subject: Reply with quote

No takto najjednoduchsie bude ak pokazis fotak na tvojej C65-ke a rovno ziskas dve veci .
1. Rychlejsiu odozvu vo FW25 alebo 36
2. Ten superny novy fotak co popisujes
A preco vlastne mu vymenili ten fotak ?? Aku to malo pricinu ?

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Back to top
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 7:14 pm    Post subject: Reply with quote

R.I.P wrote:

Preco by mal byt on obdivovany?
A k teme si myslim ze fotak sa len tak nevymiena.
A este by ma zaujimalo akou nahodou szkepek prisiel na to ze je tam novy fotak?

trikostrip
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 8:32 pm    Post subject: Reply with quote

Myslim,ze by ti to zadarmo nevymenili!Podivej se na ten fotak a popis co je okolo nej.Ja mam cx65 a mam okolo nej napsane:DIGITAL VGA CAMERA 1:2.8 mozna kdyby ti to vymenili tak i s tim,pokud vim ten napis u c65 neni doufam,ze ti to pomuze kdyztak sorry.Nebo lepsi bude kdyz zajdes do toho servisu.Ja jsem si otrel cocku a je to mnohem lepsi nejspis ti to nevymenili ale jak tu vsichni rikaji tak je to bud tim FW nebo,ze je to ciste. Think 8)
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3  Next
Page 1 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum