View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
krouza kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:24 pm Post subject: Problém s infraportem |
|
|
Koupil jsem si ke své M65 infra do USB a spokojeně si do telefonu stahoval obrázky a hudbu.Teď se mi ale nechce připojit ani přes windovsácký odeslat soubory do jiného počítače,ani třeba přes MPM.Když sem nastavil něco v XPčkách na připojení k telefonu,pořád se to připojuje a píše:-VZDÁLENÝ POČÍTAČ ODMÍTL POKUS O PŘIPOJENÍ-.V telefonu mám zaplý IRDA i GPRS.Jinak mi to všude v XP píše,že to pracuje správně.Může někdo poradit? Díky |
|
Back to top |
|
 |
emil12 všeználek

Joined: 20 Mar 2005 Posts: 779 Location: Prešov-Slovensko Telefon:CX65@50 Kábel:DCA-510
4264.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:26 pm Post subject: |
|
|
skusal si restartovat pc? ale pochybujem ze to aj tak pojde  |
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:27 pm Post subject: Re: Problém s infraportem |
|
|
krouza wrote: | Koupil jsem si ke své M65 infra do USB a spokojeně si do telefonu stahoval obrázky a hudbu.Teď se mi ale nechce připojit ani přes windovsácký odeslat soubory do jiného počítače,ani třeba přes MPM.Když sem nastavil něco v XPčkách na připojení k telefonu,pořád se to připojuje a píše:-VZDÁLENÝ POČÍTAČ ODMÍTL POKUS O PŘIPOJENÍ-.V telefonu mám zaplý IRDA i GPRS.Jinak mi to všude v XP píše,že to pracuje správně.Může někdo poradit? Díky | nemas nahodou nastavene aby pocitac automaticky odmietol akekolvek data cez irda? |
|
Back to top |
|
 |
krouza kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:32 pm Post subject: v XP ani v počítači to asi nebude |
|
|
Počítač jsem resetoval snad stokrát.Jediný co mi to napíše když dám telefon k infra,že Siemens M65 je v dosahu,ale nic na něj nepošle |
|
Back to top |
|
 |
cooler5 ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:54 pm Post subject: |
|
|
kúp kabel.Neoľutuješ.A neskúšal si napr. Simoco?tam ide cez IrDA poslať všetko |
|
Back to top |
|
 |
MAO táta fóra

7890.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:56 pm Post subject: |
|
|
Mam ten samy problem a hacek je v tom ze Irda s PC praceje asi na naji frekvecni nez posilani mobil vs mobil takze kdyz posles nebo prijmes neco z mobilu tak se zmeni frekvence na ktere mobil vysili staci jen resetovat Mobil nekdy i pc a mne to teda pomaha (irDA MA TEDA STAVENY SAMO dOMO ) MAO _________________
HTC Kaiser [16GB]+HTC TOUCH HD
Jsem takový malý HTC Maniak.
Skáču dobře, skáču rád. >>> www.roxet.eu <<< |
|
Back to top |
|
 |
krouza kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 5:00 pm Post subject: |
|
|
Imoco jsem zkoušel,ale tam jde nastavit akorát com a ne USB.Tak sem si stáhnul ten program aby se Com tvářil jako USB,ale házel mi chybu.Datovej se mi kupovat nechce když jsem za něj dal 800,- a navíc dřív to chodilo bez problému.Spíš si myslim,jestli to nejni ňák blbě nastavený v telefonu,protože počítač pozná co je to za telefon a zkouší to na něj i odeslat... |
|
Back to top |
|
 |
emil12 všeználek

Joined: 20 Mar 2005 Posts: 779 Location: Prešov-Slovensko Telefon:CX65@50 Kábel:DCA-510
4264.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 5:41 pm Post subject: |
|
|
krouza wrote: | Imoco jsem zkoušel,ale tam jde nastavit akorát com a ne USB.Tak sem si stáhnul ten program aby se Com tvářil jako USB,ale házel mi chybu.Datovej se mi kupovat nechce když jsem za něj dal 800,- a navíc dřív to chodilo bez problému.Spíš si myslim,jestli to nejni ňák blbě nastavený v telefonu,protože počítač pozná co je to za telefon a zkouší to na něj i odeslat... |
Pripoj mobil cez IRDA spusti MPM a on si MT sam najde aj SIMOCO nic emulovat nemusis v SIMOCU daj settings a tam hladat on si ho sam najde ,, _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
krouza kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:07 pm Post subject: |
|
|
prostě nenajde:) Přitom dole mi to v XPách hodí ikonku že to našlo.Nic víc |