View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
1bubko2 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:10 pm Post subject: Co ak sa nepodari-? |
|
|
co ak sa nepodari prehrat FW?co vsetko sa moze v tom mobile stat? a da sa to nejako napravit? myslim doma nie v servise |
|
Back to top |
|
 |
Mareček pisatel

Joined: 12 Dec 2004 Posts: 270 Location: Praha-best city in ČR
661.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:21 pm Post subject: Re: Co ak sa nepodari-? |
|
|
1bubko2 wrote: | co ak sa nepodari prehrat FW?co vsetko sa moze v tom mobile stat? a da sa to nejako napravit? myslim doma nie v servise |
Mě se to párkrát stalo a na mobilu se nestalo vůbec nic, takženáhrávej FW úplně beztarostně _________________ Siemens - CX65 Best fone ever for me
Neodpovídej na co neznáš odpověd nebo si o tobě budou myslet, že seš debil :-) ! |
|
Back to top |
|
 |
1bubko2 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:24 pm Post subject: Re: Co ak sa nepodari-? |
|
|
Mareček wrote: | 1bubko2 wrote: | co ak sa nepodari prehrat FW?co vsetko sa moze v tom mobile stat? a da sa to nejako napravit? myslim doma nie v servise |
Mě se to párkrát stalo a na mobilu se nestalo vůbec nic, takženáhrávej FW úplně beztarostně |
no len aby.mne sa vzdy podari to co inym nie |
|
Back to top |
|
 |
Mareček pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:26 pm Post subject: Re: Co ak sa nepodari-? |
|
|
1bubko2 wrote: | Mareček wrote: | 1bubko2 wrote: | co ak sa nepodari prehrat FW?co vsetko sa moze v tom mobile stat? a da sa to nejako napravit? myslim doma nie v servise |
Mě se to párkrát stalo a na mobilu se nestalo vůbec nic, takženáhrávej FW úplně beztarostně |
no len aby.mne sa vzdy podari to co inym nie |
Né bud' v pohodě, když se to nepovede servis to napraví . A když to nepůjde tak to zkoušej dál _________________ Siemens - CX65 Best fone ever for me
Neodpovídej na co neznáš odpověd nebo si o tobě budou myslet, že seš debil :-) ! |
|
Back to top |
|
 |
1bubko2 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:28 pm Post subject: Re: Co ak sa nepodari-? |
|
|
no a kto to bude platit? |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:33 pm Post subject: Re: Co ak sa nepodari-? |
|
|
1bubko2 wrote: | no a kto to bude platit? |
Jestli máš záruku tak to bude zadara, ale opravdu se ti nic nestane když to poděláš, no fakt |
|
Back to top |
|
 |
Mareček pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:34 pm Post subject: Re: Co ak sa nepodari-? |
|
|
Anonymous wrote: | 1bubko2 wrote: | no a kto to bude platit? |
Jestli máš záruku tak to bude zadara, ale opravdu se ti nic nestane když to poděláš, no fakt |
Sry zapomněl jsem se regnout  _________________ Siemens - CX65 Best fone ever for me
|
Back to top |
|
 |
1bubko2 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:36 pm Post subject: Re: Co ak sa nepodari-? |
|
|
Mareček wrote: | Anonymous wrote: | 1bubko2 wrote: | no a kto to bude platit? |
Sry zapomněl jsem se regnout  |
no ale ked dam neoficialny FW tak mam zaruku v ........... |
|
Back to top |
|
 |
Mareček pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:37 pm Post subject: Re: Co ak sa nepodari-? |
|
|
1bubko2 wrote: | Mareček wrote: | Anonymous wrote: | 1bubko2 wrote: | no a kto to bude platit? |
No tak tam nahraj oficialní _________________ Siemens - CX65 Best fone ever for me
|
Back to top |
|
 |
1bubko2 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:39 pm Post subject: Re: Co ak sa nepodari-? |
|
|
Mareček wrote: | 1bubko2 wrote: | Mareček wrote: | Anonymous wrote: | 1bubko2 wrote: | no a kto to bude platit? |
No tak tam nahraj oficialní |
no ale tie su uz starsie |
|
Back to top |
|
 |
Mareček pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:43 pm Post subject: Re: Co ak sa nepodari-? |
|
|
No tak prvně zkus nahrát ten starší FW a když to pojede tak nahraj Winswup . Když se ti něco posere tak ti tady na foru siemensmanie poradíme co a jak  _________________ Siemens - CX65 Best fone ever for me
|
Back to top |
|
 |
1bubko2 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:47 pm Post subject: Re: Co ak sa nepodari-? |
|
|
Mareček wrote: | No tak prvně zkus nahrát ten starší FW a když to pojede tak nahraj Winswup . Když se ti něco posere tak ti tady na foru siemensmanie poradíme co a jak  |
no ja uz som skusala ale napisalo mi ze mam novsiu verziu ako chcem nahrat a to nebola pravda tak ja neviem |
|
Back to top |
|
 |
Mareček pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:50 pm Post subject: Re: Co ak sa nepodari-? |
|
|
1bubko2 wrote: | Mareček wrote: | No tak prvně zkus nahrát ten starší FW a když to pojede tak nahraj Winswup . Když se ti něco posere tak ti tady na foru siemensmanie poradíme co a jak  |
no ja uz som skusala ale napisalo mi ze mam novsiu verziu ako chcem nahrat a to nebola pravda tak ja neviem |
Tak to je divný . Tak počkej až se tady objeví Vytryol to je moderátor téhle sekce a ten ti určitě poradí _________________ Siemens - CX65 Best fone ever for me
|
Back to top |
|
 |
1bubko2 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:54 pm Post subject: |
|
|
no len kedy sa objavi?este dnes ci az zajtra |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:59 pm Post subject: |
|
|
Ked sa z nepochopitelnych pricin nahravanie fw prerusi, moze sa stat viacero veci.
1, Nic
2, Telefon nejde zapnut ale stale mame navod na ozivenie
3, Nejde s nim nic. Ano, aj toto sa moze stat. Je to sice mala pravdepodobnost, ale nebudem ti klamat- da sa to.
Neboj sa tolko nahravania noveho fw, az take zle to nieje. Mam to odskusane a tusim len jeden z tohoto fora siel koli tomu do servisu. Hor sa do toho! _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
|