View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jose (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 27, 2004 7:49 am Post subject: Java hry Siemens-Nokia |
|
|
Ahoj,
nevíte někdo,jak překonvertovat hry pro Nokie na Siemensy? Myslel jsem,že jsou stejné, ale po nahrání a otevření hry (je jen s kocovkou .jar), telefon vypíše : " aplikaci nebylo možno spustit, neplatný profil, prověřte data,
dík |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 02, 2004 4:23 pm Post subject: Re: Java hry Siemens-Nokia |
|
|
jose wrote: | Ahoj,
nevíte někdo,jak překonvertovat hry pro Nokie na Siemensy? Myslel jsem,že jsou stejné, ale po nahrání a otevření hry (je jen s kocovkou .jar), telefon vypíše : " aplikaci nebylo možno spustit, neplatný profil, prověřte data,
dík |
Přejmenuj JAR na ZIP a přetáhni tam adresář COM kterej najdeš i v jiných překonvertovaných Nokija hrách;) _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 02, 2004 4:24 pm Post subject: Re: Java hry Siemens-Nokia |
|
|
jose wrote: | Ahoj,
dík |
Jo a pak samozřejmě přejmenuj ZIP zpátky na JAR;) _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Back to top |
|
 |

261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 8:03 am Post subject: |
|
|
Problém bude asi sehnat ten adresář com. Nebylo by lepší, pokud s tím máš zkušenosti, že bych ti tu hru poslal na mail a vrátil bys mi ji překonvertovanou na Siemens?, Dík |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 10:30 am Post subject: |
|
|
jose wrote: | Problém bude asi sehnat ten adresář com. Nebylo by lepší, pokud s tím máš zkušenosti, že bych ti tu hru poslal na mail a vrátil bys mi ji překonvertovanou na Siemens?, Dík |
Tak třeba hra na http://kvizik.wz.cz/t610/hry/AncientTowers.jar kde jsou ty knihovny tak nebuď línej a udělej si to sám a nebo řekni někomu (některé aby ti to udělal/a  _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Back to top |
|
 |

261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 12:31 pm Post subject: |
|
|
Takže tvůj návod stojí za h....... Udělal jsem to,jak jsi to popsal a hodí to " aplikaci nebylo možno spustit." |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:16 pm Post subject: |
|
|
jose wrote: | Takže tvůj návod stojí za h....... Udělal jsem to,jak jsi to popsal a hodí to " aplikaci nebylo možno spustit." |
S mým návodem je všechno v pořádku;) Některý hry prostě nejedou:( třeba Ancient Empire z 3510i atd. A i když je rozjedeš, tak můžeš pohořet na tom, že pro hru je potřeba nejen pravá soft klávesa, ale i levá. Když se třeba hra jako Hudson Blade spouští levou soft klávesou, tak je to v pasti:/ A příště buď rád, když ti k věci poradí někdo, kdo to jako první přinesl na český fóra;) _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:24 pm Post subject: |
|
|
jose wrote: | Takže tvůj návod stojí za h....... Udělal jsem to,jak jsi to popsal a hodí to " aplikaci nebylo možno spustit." |
Jo a ještě k tomu Ancient Empire... je divný, že verze z 3510i(atd) a 6610(atd) nejede, ale verze pro 7650(series60) jede v pohodě (s trháním-ale je to tahovka tak to nevadi;) _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Back to top |
|
 |

261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:27 pm Post subject: |
|
|
Nemusíš se hned urážet. Když chceš poradit, tak nebuď arogantní. Nikdo po tobě nechtěl pomoc, protože je sám línej,ale proto že třeba není tek dobrej jako ty a nestydí se to přiznat.Jsou tady na fóru daleko větší machři než si možná dokážeš představit a chovaj se k nám začátečníkům normálně.
Navíc si myslím, že si otázku mylně pochopil a dals mi návod na překonvertování her ze Siemensů na Nokie a já to chtěl obráceně.Možná že ne a pletu se já. Každopádně to není důvod se urážet a chovat arogantně, čau. |
|
Back to top |
|
 |

261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:29 pm Post subject: |
|
|
Jinak šlo mi jen a jen o hru Spiderman pro mýho kluka. Je vydaná jen pro Nokie a ta mi teda překonvertovat nejde. |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:53 pm Post subject: |
|
|
jose wrote: | Jinak šlo mi jen a jen o hru Spiderman pro mýho kluka. Je vydaná jen pro Nokie a ta mi teda překonvertovat nejde. |
Určitě tu jsou větší machři než já Jen se mi zdálo, že seš standartní sériovej vše-neuměl, co se naučil dělat např. s V-Klayem a teď dělá machra;) A machr může bejt každej, kdo má čas lítat po webu a hledat, překládat, zkoušet a...hledat:) Jinak ten návod je opravdu na Nokia java->Siemens java, ale jak řikám ty knihovny nejsou moc vyladěný, takže některý hry prostě nejdou:/ zkoušel jsem sehnat adresu toho člověka co je dělal, ale nebyla ani v těch knihovnách:( Mimojiné Javě nerozumím a jako jazyk se mi hnusí, takže jsem se ani moc nesnažil ty knihovny vlastnoručně vyladit. Jinak princip funkce je asi ten, že se grafický věci z Javy pouští přes generic (neoptimalizovanou - pro všechny telefony) rozhraní no a někdy to jde a někdy ne:/ a myslím, že Spiderman je jednou z těch her co nešla:/ Ještě chci připomenout, že hry musejí být na telefon se stejným nebo menším displayem jako máš ty jinak se to ořízne a někdy se to pak nedá hrát a někdy to zas ani nevadí PS: na jakej foun to chceš? _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Back to top |
|
 |

261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:56 pm Post subject: |
|
|
Na M55, zkoušel jsem se to i přes Jad generator, vytvořit jad soubor, ale ani to nemaká.Ta velikost by měla asi být O.K., myslím , že to nabízí pro tyhle tel. E-tel.Teď tam nahrávám s tím jad souborem,tak dám vědět. |
|
Back to top |
|
 |

261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:58 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem " prosím čekal " a zas nic, takže dítě asi zklamu a nobo počkám na rusáky, až to předělaj a daj na web. |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 2:10 pm Post subject: |
|
|
jose wrote: | Na M55, zkoušel jsem se to i přes Jad generator, vytvořit jad soubor, ale ani to nemaká.Ta velikost by měla asi být O.K., myslím , že to nabízí pro tyhle tel. E-tel.Teď tam nahrávám s tím jad souborem,tak dám vědět. |
Na JADy se vykašli to je ještě z dob SL45-tek teď už JADy nepotřebuješ (krom vyjímek-asi dvě hry to chtěli:/ a Nok2Sie hry (myslím konvertovaný hry z Nokia na Siemens) to nepotřebujou určitě Jestli ten Spiderman nejede, tak ani nepojede a nepomůžou ani rusáci:/ Ti zjistí to samý co ty, že to s těma knihovnama nejede a nic s tím dělat nebudou, protože k vůli jedný hře to nemá smysl:/ už je to tak:/ Jinak když z JARu rozbalíš všechny obrázky (*.PNG, *.JPG, *.GIF atd) tak většinou jednoduše zjistíš podle velikostí obrázků (hlavně, když je tam úvodní obrazovka - název je "splash" apod.) pro jak velkej displej ta hra je;) _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Back to top |
|
 |

261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 2:13 pm Post subject: |
|
|
Tak se nedá nic dělat, tak díky, zase jsem o něco chytřejší... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|