View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
NightKing začátečník

67.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 4:48 pm Post subject: Re: motorola |
|
|
gabos wrote: | stale som hroznee naivny a verim, ze ich kupi motorola....  |
Motorola nejspis koupi Sagem a na Siemens se vykasle  _________________ Rapid evolution ;-) C25 - The Founder-> M55 -> S75
Chevrolet Camaro - Unleashed Fuel Only |
|
Back to top |
|
 |
Atsepicnu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 3:38 pm Post subject: |
|
|
a nevyhlasili bankrot jenom proto aby to v cine vyrabeli levnejs a sem to budou dovazet? |
|
Back to top |
|
 |
Karl Třaskavina kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 5:32 pm Post subject: |
|
|
Doufám že mi moje ME45 ještě dlouho vydrží a pak jdu do něčeho s PalmOS  |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
|
Back to top |
|
 |
ghost_z_kca věrný diskusník

2065.50 SMM
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 7:40 pm Post subject: |
|
|
Cele je to obrovske fiasko....
Nehovorim len za seba, ale myslim ze aj za vsetkych priaznivcov znacky siemens. po tom, co sa dlho diskotovalo o spojeni siemensu a bengu sme vsetci verili, ze sa cierne mracna rozplinu, ale opak je pravdou...
bohuzial...
ked si odmyslime smutne fakty ako 3000 pracovnikov bez prace, strata doveri ku znacke-ktora za neda vycislit, strata patentov- ktore su mimochodom v rukach nejakych ..., coludia, ako my, ktorych firma siemens nezivy, ale napriek tomu siemensom zasvetili velku cast svojho zivota? vlastne nas zivi inak ako financne...
riesenie by bolo- v teoretickej rovine, keby sa patenty vratili nemcom- bez nich by sa tato divizia mohla budovat nanovo, vlastne len patenty a meno siemens- aj ked trochu poskodene maju nejaku hodnotu, potom by sa dalo verit, ze by tuto diviziu niekto kupil.... |
|
Back to top |
|
 |

14311.82 SMM
Posted: Wed Oct 25, 2006 7:52 pm Post subject: |
|
|
Paradox histórie je: každú ríšu povalili barbari
Prečo? To nepovie história, na to má odpovedať sociológia?
Alebo je to len krutý zákon kapitálu?
Faktom je: v prípade značky Siemens je to poriadna facka Európe, a najmä Nemcom, ale aj nám fanúšikom tejto značky dlhodobo. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 8:32 pm Post subject: |
|
|
Vsetci vlastne nadavaju na BenQ,zo zaciatku aj ja...ale v podstate tuto znacku pochovalo nemecke vedenie na cele s Clemensom Joosom svojim "hospodarenim"... pochovali znacku Siemens a nasledne aj BenQ-Siemens kazdemu s tohto "skveleho manazmentu" by som napchal do prdele raketu a vystrelil ho na Mars....  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 8:36 pm Post subject: |
|
|
Přesně tak, sice to krachlo pod rukama BenQ, ale na začátku stojí 2 věci:
Siemens a jeho politika
Německé odbory a obecně drahá pracovní síla v Německu
Vemte si ten paradox: Odbory se snaží zajistit zaměstancům vysokou životní úroveň -> lidi od Siemense nemohou (nechtěji/neumějí?) vzdorovat -> situace je neúnosná, přichází konec, zaměstnanci mají míň než málo
Tak tomu říkám produktivita :-& _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |

14311.82 SMM
Posted: Wed Oct 25, 2006 8:40 pm Post subject: |
|
|
Iste aj odbory aj tzv. neokomunizmus západu - nadmerné výhody môžu potopiť aj iné spoločnosti, aj nepriamo aj na Slovensku? http://mobil.sme.sk/clanok.asp?cl=2967820 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 8:54 pm Post subject: |
|
|
BEZY: ano,presne si to s tym paradoxom vystihol...ja sa iba cudujem manazerom z BenQu,ze ponechali vo vedeni manazerov a riaditela,ktori uz raz doniesli firmu takmer do krachu.Nie som teda ziadny manazer firmy,ale vymena celeho klucoveho manazmentu by bola prva vec,ktoru by som urobil. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |

14311.82 SMM
Posted: Wed Oct 25, 2006 9:00 pm Post subject: |
|
|
Faktom zostáva, že dopyt po mobiloch Siemens, ktoré na trhu chýbajú - napriek tomu, že čo to noviniek je ich historické maximum - začínajú odoberať iné značky a pre viacerých z nás v blízkej budúcnosti to tiež bude aktuálne: ak teda nedostanem mobil, ktorý má byť na trhu B-S a NIE je, a ani nebude, prejdem inde, a po 8 rokoch u Siemensu je pomerne vysoká pravdepodobnosť, že budem musieť, lebo B-S nevie vyrobiť a dodať na trh, to čo sľúbil. A nie som masochista, aby som škodil sebe, ak ktosi zanedbal to, čo je pre obchod podstatné.  |
|
Back to top |
|
 |
jandas.ve kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 10:45 pm Post subject: |
|
|
Sááákra chlapíííí to není hezké co jsem si prečetl už jsem se navnadil na E71 uz jsem jen čekal až mi přijdou peníze už mám v záložkách asi 3 E-shopy s ním... Ale teď zhroutil se mi celý svět!!! Za tyhle prachy nic podobného neseženu beeeeeee  |
|
Back to top |
|
 |
mbad začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 27, 2006 10:29 am Post subject: S75 |
|
|
Už ve středu mi odmítli na Smíchově záruční opravu S75.Prostě bomba Vůbec mne teď nenapadá co s mrtvým tel.,který potřebuje novou zákl.desku.Ještě že máme u domu kontejnery na tříděný odpad.  |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 10:34 pm Post subject: |
|
|
No já jsem rád, že jsem si ještě naposlední chvíli koupil HW spolehlivý SXG75, patrně můj poslední Siemens
M65 jsem reklamoval asi 4x a pokaždé mi byla reklamace uznána, takže jestli se mi něco HW stane teď s SXG, tak tedy opravdu nevím, co budu dělat, jestli už ani prodejna na Andělu neopravuje
No každopádně už se "těším" jak to s BenQ-Siemens dopadne, jestli se vzpamatuje, nebo navždy krachne _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
nosferatu pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 10:01 am Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | .............. -> lidi od Siemense nemohou (nechtěji/neumějí?) vzdorovat ........... |
NEMŮŽOU
Pojmenuj to přesně: Socanskej stát.
Já jsem už jsem se taky dopustil kacířství, když se mně přítelkyně ptala, o jaký telefon si má napsat Ježíškovi. Výběr je jasný. Něco od SE. Její CX65 slouží perfektně (až na to, že po pádu je mírně rozvrzaný a nový orgioš kryt sotva seženu ), ale potřebuje něco s BT a se SPOLEHLIVÝM SERVISEM. Na svůj Tančík nedám dopustit, ale nemůžu jí doporučit nějaký nový B-S, když nevím, 1) zda ho vůbec sežene 2) co kdyby se náhodou podělal (a kvalita je, podle všeho, u posledních B-S dost mizerná) _________________ De mortuis nil nisi bene. ......... i o Siemensu
Phil. Savy -> C55 -> CSL65 fw. 50 & MasterPatch +
M75 fw. 13 & MasterPatch + RS MMC 32 MB + RS MMC DV 256 MB + RS MMC DV 1 024 MB
und DCA-510, HHS-550, IMS-700, IFL-600, FCT-700 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|