View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
guiksilver rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 3:34 pm Post subject: S K A J L E R-neodepisovat |
|
|
Neodepisujte skajlerovi na jeho pořád ty samý thready....Tady na siemensmanii jsem viděl už nejméně 5 stejnech threadu nebo topicu od toho samého člověka ( skajlera).Jenom se snaží zaprasit toto fórum...Na SF se o to snaží taky,tam už těch threadů má taky hafo...Tím chci upozornit admina,že by mu mohl dát podmínku,teda pokud už mu jí nedal. _________________ Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem... |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 3:48 pm Post subject: Re: S K A J L E R-neodepisovat |
|
|
guiksilver wrote: | Neodepisujte skajlerovi na jeho pořád ty samý thready....Tady na siemensmanii jsem viděl už nejméně 5 stejnech threadu nebo topicu od toho samého člověka ( skajlera).Jenom se snaží zaprasit toto fórum...Na SF se o to snaží taky,tam už těch threadů má taky hafo...Tím chci upozornit admina,že by mu mohl dát podmínku,teda pokud už mu jí nedal. |
Nemyslím si, že to dělá naschvál. Spíš bude tak trochu ...ehm no... jak to jenom říct ... nešikovný ?  |
|
Back to top |
|
 |
guiksilver rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 6:36 pm Post subject: Re: S K A J L E R-neodepisovat |
|
|
jiji2004 wrote: | guiksilver wrote: | Neodepisujte skajlerovi na jeho pořád ty samý thready....Tady na siemensmanii jsem viděl už nejméně 5 stejnech threadu nebo topicu od toho samého člověka ( skajlera).Jenom se snaží zaprasit toto fórum...Na SF se o to snaží taky,tam už těch threadů má taky hafo...Tím chci upozornit admina,že by mu mohl dát podmínku,teda pokud už mu jí nedal. |
Nemyslím si, že to dělá naschvál. Spíš bude tak trochu ...ehm no... jak to jenom říct ... nešikovný ?  |
Tak o tom pochybuju  _________________ Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem... |
|
Back to top |
|
 |
Norton rozumbrada

1272.54 SMM
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 3:02 pm Post subject: |
|
|
Naprostý souhlas...tohle mi přijde trochu dementní...Když poprvé založil thread "Jen sem..." tak,to ještě bylo v pohodě.Ale když stejnej thread založí i SF...oba mu zamknou...a on založí ten stejnej,bez ohledu na to,že na témata,ikony atd.,na obou forech už thread je...to se mi zdá trochu moc. _________________ C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70
Last edited by Norton on Wed Jul 06, 2005 8:47 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 8:36 pm Post subject: |
|
|
No nejlepší asi bude mu dát podmínku a když na ni neodpoví, tak podmínečný BAN cca. třeba na 14dní... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
P.aja. věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 9:49 pm Post subject: |
|
|
prosím já sem takoví defo že su toho občas taky schopnej tak mě to prosím omluvte nebo okamžitě smažte  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Dafko ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 10:13 pm Post subject: |
|
|
Mna zacina s*at uz aj ten "Kubi" vyhladavanie ziadne vobec nic nepozrie par dni mi zadrbaval ICQ aj som mu radil posielal na linky no jemu ak clovek neda nieco na zlatom podnose... proste ICQ IL  _________________ † I-Am-Lost
Nokia 3510i -> Siemens SX1 FW13 -> Siemens SX1 FW15 -> Nokia 7710
---------------------------- |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 11:16 am Post subject: |
|
|
Dafko wrote: | Mna zacina s*at uz aj ten "Kubi" vyhladavanie ziadne vobec nic nepozrie par dni mi zadrbaval ICQ aj som mu radil posielal na linky no jemu ak clovek neda nieco na zlatom podnose... proste ICQ IL  | Mě jich se*e víc  _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 11:57 am Post subject: |
|
|
no a co takovejm lidem poradit...asi to z tech linku proste nechapou kazdej neni tak chytrej jako prumerny clovek... jeste pred prazdninama sem Skajlerovi napsal, ze kdyz mi napise kolik mu je let tak mu pomuzu(napsal)...no fooor je v tom ,ze nema ani ICQ a nechce si ho ani zaridit ..prej se jeho kamosovi prez ICQ nekdo naboural do PC..coz je totalni blbost,ale budiz.Takze to sepisu a poslu mu to mejlem ...bude to tak podrobnej popis ,ze jestli ani podle toho to nezvladne tak je vazne pakos nejvetsiho radu pokud treba z toho mejlu nepochopi nejakej malej detail tak mu jeste poradim ,ale jestli to nepochopi cely tak to nema cenu.Ted to krachuje na tom ,ze sem mu napsal-po te co mi napsal kolik mu je at mi teda posle seznam uprav co by si tak rad na SX1 udelal.Az ho posle dam se do prace...rekl sem mu ,ze to sepisu jeste dneska ,ale pokud mi to posle treba v sest tak to asi nestihnu:)No myslim ,ze odepisovat tyto lidi by sme z principu nemeli ..a jak je v pravidlech... muzem si zanadavat(slusne),ale kdyz vime tak by sme k te nadavce meli take pripojit link popripade strucnou ,ale vycerpavajici radu... tudiz sem ochoten to s nim zkusit.A vzhledem k tomu ,ze mam sve stranky tak bych to stejne nekdy musel sepsat a takhle to udelam zajednou a bude:) pak to jen naznackuju v HTML :)tudiz i kdyby to on nepochopil tak to nebude zbytecna prace  _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
vitek.borec.cz ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 12:43 pm Post subject: |
|
|
Dafko wrote: | Mna zacina s*at uz aj ten "Kubi" vyhladavanie ziadne vobec nic nepozrie par dni mi zadrbaval ICQ aj som mu radil posielal na linky no jemu ak clovek neda nieco na zlatom podnose... proste ICQ IL  |
Tak takovejch lidí je hodně! Já už taky patřím k těm nesnášenejm, ale asi z hlediska té své reklami co??? _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
vitek.borec.cz ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:07 pm Post subject: |
|
|
Kubi wrote: | Dafko wrote: | Mna zacina s*at uz aj ten "Kubi" vyhladavanie ziadne vobec nic nepozrie par dni mi zadrbaval ICQ aj som mu radil posielal na linky no jemu ak clovek neda nieco na zlatom podnose... proste ICQ IL  |
Aby ses nepo****, tak si mi poslal jeen kompeltni link no boze!!
a ze si rek ze je to na SF a ne na SF foru to je malej rozdilek ty noumo!  |
No tak ... vklidu, není to forum o dohadování, ale o razení ohledně siemensů! _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
rcbandit pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:28 pm Post subject: |
|
|
Gwin wrote: | Dafko wrote: | Mna zacina s*at uz aj ten "Kubi" vyhladavanie ziadne vobec nic nepozrie par dni mi zadrbaval ICQ aj som mu radil posielal na linky no jemu ak clovek neda nieco na zlatom podnose... proste ICQ IL  | Mě jich se*e víc  |
jojo.to jsi trefil presne  |
|
Back to top |
|
 |
orhor kolemjdoucí
17.40 SMM
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:46 pm Post subject: |
|
|
cuir wrote: | ..prej se jeho kamosovi prez ICQ nekdo naboural do PC..coz je totalni blbost,... |
no myslim, ze to az takova blbost byt nemusi |
|
Back to top |
|
 |
Norton rozumbrada

1272.54 SMM
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 2:57 pm Post subject: |
|
|
Sorry za OT...Opravdovej hacker se dostane po PC kdykoliv bude chtít (ale proč by to dělal u někoho "bezvýznamného") a tzv. hackeři,kteří umí akorát tak použít nějakej ten prográmek na zjištění hesla (např. tvrdej útok kdy zkouší všechny možný kominace atd.) by se zase naopak do PC dostat nedokázali (ikdyž u windowsů není nic nemožný).Opravdovej hacking se odehrává větinou na úrovni příkazových řádků a většinou není veden z OS Windows. _________________ C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70 |
|
Back to top |
|
 |
guiksilver rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 4:23 pm Post subject: |
|
|
Pánové tohle měl bej jen informativní thread
Nejenom,že se to nějak rozrostlo,ale už je to i OT a to pořádnej  _________________ Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem... |
|
Back to top |
|
 |
|