clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Umírání telefonu při nové mms

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Umírání telefonu při nové mms
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
casial
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 5:40 pm    Předmět: Umírání telefonu při nové mms Odpovědět s citátem

Objevil jsem u své M65fw43cz zajímavý bug - chtěl jsem po dlouhé době zkusit poslat mms - a ouha - telefon při volbě "nová mms" jen pípne a umře. Zkoušel jsem to asi pětkrát po sobě, naposledy i s mobilem v nabíječce, a dělá to furt... Je chyba jen u mě, nebo to někdo už zažil?
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 5:42 pm    Předmět: Re: Umírání telefonu při nové mms Odpovědět s citátem

casial napsal:
Objevil jsem u své M65fw43cz zajímavý bug - chtěl jsem po dlouhé débě zkusit poslat mms - a ouha - telefon při volbě "nová mms" jen pípne a umře. Zkoušel jsem to asi pětkrát po sobě, naposledy i s mobilem v nabíječce, a dělá to furt... Je chyba jen u mě, nebo to někdo už zažil?
nahraval si do telefonu nejake patche??? moze to byt tym ze v mms editore sa ma zobrazit nejaky obrazok, ktory je poskodeny
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail  
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A nemáš nastaveno něco na to delší video (nahrávání)?
Mě to dělal C65, když jsem měl nastavený ty omezení na 0kB (teda bylo to na nějakým starším fw, ale od tý doby jsem to nezkoušel)

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu  
casial
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 5:46 pm    Předmět: Re: Umírání telefonu při nové mms Odpovědět s citátem

igi napsal:
casial napsal:
Objevil jsem u své M65fw43cz zajímavý bug - chtěl jsem po dlouhé débě zkusit poslat mms - a ouha - telefon při volbě "nová mms" jen pípne a umře. Zkoušel jsem to asi pětkrát po sobě, naposledy i s mobilem v nabíječce, a dělá to furt... Je chyba jen u mě, nebo to někdo už zažil?
nahraval si do telefonu nejake patche??? moze to byt tym ze v mms editore sa ma zobrazit nejaky obrazok, ktory je poskodeny

No, opatchovaný je slušně. Ovšem hledat a najít, který z nich to dělá, ajvaj.

kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jenda.69 napsal:
A nemáš nastaveno něco na to delší video (nahrávání)?
Mě to dělal C65, když jsem měl nastavený ty omezení na 0kB (teda bylo to na nějakým starším fw, ale od tý doby jsem to nezkoušel)

Nee, to zrovna ne.

čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 6:24 pm    Předmět: Re: Umírání telefonu při nové mms Odpovědět s citátem

casial napsal:
Objevil jsem u své M65fw43cz zajímavý bug - chtěl jsem po dlouhé době zkusit poslat mms - a ouha - telefon při volbě "nová mms" jen pípne a umře. Zkoušel jsem to asi pětkrát po sobě, naposledy i s mobilem v nabíječce, a dělá to furt... Je chyba jen u mě, nebo to někdo už zažil?

to je zajímavý,měl jsem za to že to dělají jen některé nižší fw.
Asi to vážně bude nějakým patchem

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger 
čestný člen
čestný člen

14861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me to dělalo to stejný, ale žádný patch sem tam neměl Think
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky  
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bondcze napsal:

i se stejným fw?
a jak si to odstranil?

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger 
veterán
veterán

10894.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 7:10 pm    Předmět: Re: Umírání telefonu při nové mms Odpovědět s citátem

casial napsal:

Ja bych zkusil prehrat firmwear, je to nejjednodussi reseni. Muze mi nekdorict proc nekdy ty patche delaj neplechu?

Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger 
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 7:16 pm    Předmět: Re: Umírání telefonu při nové mms Odpovědět s citátem

Onecar napsal:
casial napsal:

Ja bych zkusil prehrat firmwear, je to nejjednodussi reseni. Muze mi nekdorict proc nekdy ty patche delaj neplechu?

to asi nikdo neví,Asi jako to proč se každý telefon chová trochu jinak i když je tam stejný hardware i software.
Je to prostě Siemens a každý kus je originální

SM
čestný člen
čestný člen

14861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kesu napsal:
bondcze napsal:

i se stejným fw?
a jak si to odstranil?

Mám dojem, že to teda bylo na FW33 a vyřešil sem to tak, že sem tam hodil 25. A potom to už mormálně fachalo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky  
Ramesses
badatel
badatel

290.20 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mě MMS choděj normálně a zas mi nefachá budík při vypnutým founu... Prostě každýmu to dělá něco až na některý šťastlivce, kterým chodí všechno. Zatim tam mám fw43(protože je lepší) a telefon nevypínám...v létě ho pujdu reklamovat jen sem čekal na oficiální update Very Happy

Válka je mír. Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla...
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 11:45 pm    Předmět: Re: Umírání telefonu při nové mms Odpovědět s citátem

citace:
to asi nikdo neví,Asi jako to proč se každý telefon chová trochu jinak i když je tam stejný hardware i software.
Je to prostě Siemens a každý kus je originální

Tak toto si odhadol celkom presne neviem cim tobude ale je to fakt hruoza ze si tie telefony robia co chcu .[/quote]

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2005 10:01 am    Předmět: Re: Umírání telefonu při nové mms Odpovědět s citátem

casial napsal:

Ak mas patch na servisne menu, vypni si v nom funkciu (S)Exit.Mne robilo nieco podobne,ale pri prijati MMS a toto pomohlo.

jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2005 10:26 am    Předmět: Re: Umírání telefonu při nové mms Odpovědět s citátem

hanni napsal:
casial napsal:

Ak mas patch na servisne menu, vypni si v nom funkciu (S)Exit.Mne robilo nieco podobne,ale pri prijati MMS a toto pomohlo.

No nevim. Já když měl (s)exit, tak mi telefon vydržel po zadání PINu tak 15 vteřin a pak se vypnul....

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: