View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mistik badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 1:41 pm Post subject: umrtvil som S55 |
|
|
Takze ako sa to stalo? Presny postup, ako som postupoval je tu. Ak by sa nasiel niekto, kto mi pomoze budem velmi vdacny, lebo inac asi telefon skonci zastrceny v skrini... Este napisem, ze o nieco taketo som sa pokusal prvykrat, snazil som sa ist presne podla navodov, ale:(
Takze, najprv som si vo v_klay 3.2 spravil zalohu FF a EEPROM. Potom som si dal to S55 novy FW zo stranky siemensu (910313). Potom som si opat spravil zalohu FF a EEPROM a chcel som si zvacsit pamat na 1,58MB. Isiel som podal postupu (http://www.siemensmania.cz/content.php?id=119). Zaloha bola hotova, nahral som language pack SK a isiel som pustit patch. Niekde v polovici mi vyhodil chybu, ze jedno miesto v pamati ma inu hodnotu ako povodne malo mat. Mal som dve moznosti:
1.
Zrusit patch bez zmien
2.
Pokracovat, aj so zapisom aky bol v errore, pricom sa vytvori REPAIR patch, ktory da vsetko do poriadku keby po skonceni telefon nefungoval.
Tak som pokracoval, vytvoril sa REPAIR patch. Telefon samozrejme nefungoval (zablikal a vypol sa). Tak som isiel pustit repair patch. Ten mi asi v polovici aplikacie tiez vyhodil rovnaku chybu so zapisom (lebo povodny tam nejaku hodnotu prepisal). Takze som ulozil REPAIR patch z tohoto REPAIR patchu a pokracoval. A vtedy mi spadol v_klay (program has performed an illegal operation and has to be skut down). Ked som ho opat zapol, uz sa nedokazal pripojit k telefonu. Co mam robit???
Dakujem _________________ Motorola d520 => Nokia 3310 => Nokia 3510i => S55 => CX65 => SE K700i => EL71 juchuuuu
no, na tej fotke sice vyzeram ako notas... ale ked je vecer zabava a pije sa (vedla mna je moja najvacsia laska) |
|
Back to top |
|
 |
mistik badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 1:50 pm Post subject: |
|
|
asi ne stvrtykrat sa mi v_kaly pripojil. aplikoval som ten REPAIR patch a vypisuje tuto chybu (toto bola aj ta predosla chyba, len s inymi hodnotami:
http://fhi.webpark.sk/error-pamat.jpg
A vysledok po aplikovani REPAIR patchu je, ze telefon asi na 5 sekund zasvieti, pipne a vypne sa. _________________ Motorola d520 => Nokia 3310 => Nokia 3510i => S55 => CX65 => SE K700i => EL71 juchuuuu
no, na tej fotke sice vyzeram ako notas... ale ked je vecer zabava a pije sa (vedla mna je moja najvacsia laska) |
|
Back to top |
|
 |
mistik badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 2:08 pm Post subject: |
|
|
no a ked som nahral zalohu FF, tak to fici  _________________ Motorola d520 => Nokia 3310 => Nokia 3510i => S55 => CX65 => SE K700i => EL71 juchuuuu
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 2:41 pm Post subject: |
|
|
mistik wrote: | no a ked som nahral zalohu FF, tak to fici  | tak kde je problem  |
|
Back to top |
|
 |
mistik badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 3:41 pm Post subject: |
|
|
igi wrote: | mistik wrote: | no a ked som nahral zalohu FF, tak to fici  | tak kde je problem  |
no uz nikde. ale pisal som to, ked sa telefon nepropijil pomocou v_klay asi 5krat za sebou a na nic nereagoval. potom sa zrazu pripojil a islo to.
takze tento topic kludne zmazte, aby zbytocne nebral miesto  _________________ Motorola d520 => Nokia 3310 => Nokia 3510i => S55 => CX65 => SE K700i => EL71 juchuuuu
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 8:03 am Post subject: |
|
|
Len tak mimochodom...Reapair patch sa neaplikuje ale rusi...je to taka zvlastnost,ale je to tak  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
mistik badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 12:21 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Len tak mimochodom...Reapair patch sa neaplikuje ale rusi...je to taka zvlastnost,ale je to tak  |
hehe, ano aj to som si uz vsimol. Zaciatky byvaju tazke. No to zvacsenie pamate mi stale nefunguje a vyhadzuje mi error aky je na obrazku v druhom prispevku. Nevedeli by ste mi s tym niekto poradit?  _________________ Motorola d520 => Nokia 3310 => Nokia 3510i => S55 => CX65 => SE K700i => EL71 juchuuuu
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|