View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
SlovakSoft (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon May 16, 2005 5:48 am Post subject: SL45i-Kompatibilita IRDA s inými prístrojmi |
|
|
Mozete prispiet so svojimi skusenostami ohladom fungovania IRDA u SL45i? Momentálne mam 2 zariadenia, s ktorymi mi nechce SL45 komunikovat, resp. ma s tym problemy:
1. So SonyEricsson T310 - nekomunikuje vobec, pri pokuse o pripojenie sa SL45i vypne.
2. S Hewlett-Packard Jornada 680 (pocket PC s WinCE 2.11) komunikacia funguje, ale infra prenos lubovolneho suboru konci zhruba pri 70 kB a SL45i uplne vytuhne (prenos sa deje pomocou protokolu OBEX v aplikacii Total Commander v Jornade, s inymi zariadeniami Jornada nema problem). _________________ EF81 |
|
Back to top |
|
 |
truhlik elfmaster

8069.50 SMM
|
Posted: Mon May 16, 2005 9:32 am Post subject: |
|
|
s tim jsou dost casto problemy, napriklad z SE t610 se mi podarilo spojeni pouze Z SLka DO SE, opacne to vzdy vypnulo mobil. s jinym(mimo S45i - tam to funguje dobre) jsem IrDA netestoval, jo a taky myslim, ze kdyz prijimas vice nez 30 souboru najednou, tak to po tom 30. mobil taky vypne:) takze posilat maximalne 29 . testovano. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|