View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ironic kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:37 pm Post subject: M55 sw11 Patch nejede |
|
|
Zdravím a prosím o radu.
Jak je v nadpisu tel. M55 sw 11, povedlo se mi patchnout boot, takže se v pohodě spolím a V-Klay 3, ale po aplikaci jakéhokoli patche nemůžu nastartovat telefon. Jen se rozsvítí, někdy problikne Dinamic Light, někdy krátce zavibruje ale vždy se hned vypne. Asi mě z toho picne
Takže nahraje opět komplet firmware a jede, ale bez úprav.
Co s tím  |
|
Back to top |
|
 |
Little_S čestný člen

4261.00 SMM
|
Posted: Sat May 14, 2005 6:18 pm Post subject: |
|
|
nahras komplet firmware alebo fullflash? je to dost rozdiel
skontroluj nastavenia, ci nahodou nepouzivas M55 BOOT (patched bootcore), musis pouzivat ten bez boot (M55 (patched bootcore)) _________________ Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. |
|
Back to top |
|
 |
JUCE rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:50 am Post subject: Re: M55 sw11 Patch nejede |
|
|
ironic wrote: | Zdravím a prosím o radu.
Jak je v nadpisu tel. M55 sw 11, povedlo se mi patchnout boot, takže se v pohodě spolím a V-Klay 3, ale po aplikaci jakéhokoli patche nemůžu nastartovat telefon. Jen se rozsvítí, někdy problikne Dinamic Light, někdy krátce zavibruje ale vždy se hned vypne. Asi mě z toho picne
Co s tím  |
z toho si nic nerob to je uplne normalne u tychto siemensov
ked ti to po aplikovani patchu spravi zase to iste skus to cez freiu odblokovat
snad to pomoze _________________ Servis MT |
|
Back to top |
|
 |
ironic kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:24 pm Post subject: Re: M55 sw11 Patch nejede |
|
|
JUCE wrote: | ironic wrote: | Zdravím a prosím o radu.
Co s tím  |
z toho si nic nerob to je uplne normalne u tychto siemensov
ked ti to po aplikovani patchu spravi zase to iste skus to cez freiu odblokovat
snad to pomoze |
No zkoušel jsem ho patchovat asi 4krát a poslední pokus nedopadl nejlíp. Moje m55 zůstala totálně mrtvá, nereagovala na žádné tlačítko, takže jsem to nespojil s V_klay ani nereagovala na nabíječku
Tak jsem to dal doi servisu a uvidíme jestli sežerou, že to byl oficiální update a projde to zárukou no a když ne a nepomůžou tak to vidím na testpoint
Za dvacet dní budu chytřejší |
|
Back to top |
|
 |
JUCE rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:32 pm Post subject: |
|
|
no jo to je smutne ze to tak dopadlo
by ste neverili ale ani v servisoch to nemaju jednoduche pokial nato nemaju nejaky pouzitelny flasher - tiez som sa uz nieco nafleshoval len kvoli tomu ze bzucali a odblok nepomahal a zopar krat aj umrtvil ale samozrejem ze vzdy sa to dalo doporiadku ... ale nie je to nic jednoduche
dufam ze ti ten telefon vratia opraveny v ramci zaruky _________________ Servis MT |
|
Back to top |
|
 |
ironic kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:04 pm Post subject: |
|
|
JUCE wrote: | no jo to je smutne ze to tak dopadlo
by ste neverili ale ani v servisoch to nemaju jednoduche pokial nato nemaju nejaky pouzitelny flasher - tiez som sa uz nieco nafleshoval len kvoli tomu ze bzucali a odblok nepomahal a zopar krat aj umrtvil ale samozrejem ze vzdy sa to dalo doporiadku ... ale nie je to nic jednoduche
dufam ze ti ten telefon vratia opraveny v ramci zaruky |
No tak už vím ke komu to dám opravit
Uvidíme jak to celé dopadne. |
|
Back to top |
|
 |
ironic kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:06 pm Post subject: tak a je to |
|
|
Takže dnes jsem si byl pro telefonka. Ani to netrvalo tak dlouho, jak říkali. Telefon jede, oprava : výměna CB (VF část) použitý díl M55 control board, takže základovka, jestli se nepletu. Ještě, že to bylo v záruce a tu záruku uznali. Takže cena 0,00  |
|
Back to top |
|
 |
Keim kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu May 26, 2005 6:51 am Post subject: |
|
|
Taky mě nešel zapnout a bzučel, taky vyměnili CB ale nebylo to v důsledku žádnýho patche. Nenkrát sem vůbec nepatchoval _________________ Skay
napatchovaná M55v11 - vrácená
SonyEricsson K700 - bude
teďka mám přechodně starou cihlu |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|