Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
lukyn2 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út červen 14, 2005 6:56 pm Předmět: Lidi potřebuju pomoc |
|
|
chtěl jsem si dát ikony a jel jsem podle návodu a uložil jsem si do počítače jenom main.fs a ty nový ikony ye mi nelíbili a jak jsem byl v tom mazání tak jsem si vymazal to co tam mělo bejt a těd mi něco nechce pustit a nechce se mi kvůli takový prkotině nahrávat zálohu překopírovat to a zas za 2 minuty zpátky.Nemáte to někde můžete mi to poslat mailem.Moc bych vám byl vděčněj. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
feErda.cz věrný diskusník

Založen: 23. 01. 2005 Příspěvky: 474 Bydliště: Ostrava Telefon: 736604010 96.96 SMM
|
Zaslal: út červen 14, 2005 7:19 pm Předmět: Re: Lidi potřebuju pomoc |
|
|
lukyn2 napsal: | chtěl jsem si dát ikony a jel jsem podle návodu a uložil jsem si do počítače jenom main.fs a ty nový ikony ye mi nelíbili a jak jsem byl v tom mazání tak jsem si vymazal to co tam mělo bejt a těd mi něco nechce pustit a nechce se mi kvůli takový prkotině nahrávat zálohu překopírovat to a zas za 2 minuty zpátky.Nemáte to někde můžete mi to poslat mailem.Moc bych vám byl vděčněj. |
hehe ty si dobry a to chces cekta dalsich 20 minut nez ti to nekdo posle a nez to nahrajes? jak si rikal ze za 2 minuty to mas prehrane tak to prehraj ne?
hehe ty si loleq _________________ ericson A1018s>siemens MT50>siemens CT65 fw12>25>43>50> CSL65 fakt šupa:) >>siemens S75 ještě větší šupa xD
240967817, feerda@cetrum.cz, http://feerda.borec.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: út červen 14, 2005 7:23 pm Předmět: Re: Lidi potřebuju pomoc |
|
|
feErda.cz napsal: | lukyn2 napsal: | chtěl jsem si dát ikony a jel jsem podle návodu a uložil jsem si do počítače jenom main.fs a ty nový ikony ye mi nelíbili a jak jsem byl v tom mazání tak jsem si vymazal to co tam mělo bejt a těd mi něco nechce pustit a nechce se mi kvůli takový prkotině nahrávat zálohu překopírovat to a zas za 2 minuty zpátky.Nemáte to někde můžete mi to poslat mailem.Moc bych vám byl vděčněj. |
hehe ty si dobry a to chces cekta dalsich 20 minut nez ti to nekdo posle a nez to nahrajes? jak si rikal ze za 2 minuty to mas prehrane tak to prehraj ne?
hehe ty si loleq |
Já nemyslel že to přehraju za 2 minuty,já mám jenom zálohu jednu a to tu první.A ty dvě minuty jsem myslel jako že to z ty 16 vytáhnu za ty dvě minuty a pak zas za ty dvě minuty zpátky tuhle 43 kterou těd mám v tom mobilu protože jinou zálohu nemám.Tak přístě když neco nepochopíš tak hned neurážej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lukyn2 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út červen 14, 2005 7:27 pm Předmět: |
|
|
to jsem psal já.Tak se podivej to máš idělat zálohu 35 minut potom zas jí do toho nahrát 30minut a zas dalších 30 minut zpátky na tu zálohu a to je kolik minut? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Zaslal: út červen 14, 2005 8:17 pm Předmět: |
|
|
lukyn2 napsal: | to jsem psal já.Tak se podivej to máš idělat zálohu 35 minut potom zas jí do toho nahrát 30minut a zas dalších 30 minut zpátky na tu zálohu a to je kolik minut? |
celkem dost alespon pro me ...! _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|