Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jan Janak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út červen 21, 2005 12:18 pm Předmět: Po prehrani softu na C45 je tmavy display |
|
|
Ahoj lidi. Podle navodu jak na umrtveny telefon, jsem nahral novy software. Vsechno probehlo v poradku bez chyb. Z telefonu jde volat, ale display je uplne tmavy (jsou rozsvicene i pixely, ktere by nemely a ty co by mely jsou jeste tmavsi). Zkousel jsem nainstalovat nove 2 firmwary, ktere jsem si odsud stahnul, ale problem zustal. Nevite cim by to mohlo byt, popr. kde stahnout lepsi firmware?
Diky za radu
Jan |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Zaslal: út červen 21, 2005 3:09 pm Předmět: Re: Po prehrani softu na C45 je tmavy display |
|
|
Jan Janak napsal: | Ahoj lidi. Podle navodu jak na umrtveny telefon, jsem nahral novy software. Vsechno probehlo v poradku bez chyb. Z telefonu jde volat, ale display je uplne tmavy (jsou rozsvicene i pixely, ktere by nemely a ty co by mely jsou jeste tmavsi). Zkousel jsem nainstalovat nove 2 firmwary, ktere jsem si odsud stahnul, ale problem zustal. Nevite cim by to mohlo byt, popr. kde stahnout lepsi firmware?
Diky za radu
Jan |
Napred bych se podival v mobilu na nastaveni>kontarst a kdyz to nepomuze tak by mohlo jit http://www.siemensmania.cz/content.php?id=98 a nebo neco podobneho...
Hledat, hledat, hledat _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lewa táta fóra

Založen: 30. 12. 2004 Příspěvky: 1037 Bydliště: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Zaslal: út červen 21, 2005 3:27 pm Předmět: |
|
|
Jestli jsi teda (jak říkáš) zkoušel přehrát FF a stejně bez výsledku a ani není problém s kontrastem v nastavení, tak už zbývá pouze SERVIS... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|