View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
zdena kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 9:19 pm Post subject: Témata pro CX65 |
|
|
Mam tak problem s tematama,kdyz si ze siemensmaie stahnu nejaky tema tak me v telefonu nejde rozjet,radite prepsat na sdt,ale kdyz tema stahnu tak uz v sdt je,ale v telefonu temata vod siemensu maji stc nebo scs,ale at to zmenim jakkoliv tak to nerozjedu,nechapu to ;(Jinak temata vod siemensu tam nainstalovany maji kolem 2kb,ale tyhle s manie tak kolem 400kb,tak nevim co delam spatne,prece staci to pres kablik zkopirovat a melo by to jet,ne?So tady moc pekny temata,takze me to docela mrzi ze to nejede ;( Tak prosim o radu co s tim,dik moc. |
|
Back to top |
|
 |
Putcha badatel

Joined: 21 May 2005 Posts: 100 Location: Bratislava, Slovakia
261.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 9:23 pm Post subject: Re: Témata pro CX65 |
|
|
zdena wrote: | Mam tak problem s tematama,kdyz si ze siemensmaie stahnu nejaky tema tak me v telefonu nejde rozjet,radite prepsat na sdt,ale kdyz tema stahnu tak uz v sdt je,ale v telefonu temata vod siemensu maji stc nebo scs,ale at to zmenim jakkoliv tak to nerozjedu,nechapu to ;(Jinak temata vod siemensu tam nainstalovany maji kolem 2kb,ale tyhle s manie tak kolem 400kb,tak nevim co delam spatne,prece staci to pres kablik zkopirovat a melo by to jet,ne?So tady moc pekny temata,takze me to docela mrzi ze to nejede ;( Tak prosim o radu co s tim,dik moc. |
Tie temy od siemensu uz su rozbale v mobile: obrazky v obrazkoch, zvuky vo zvukoch..., v temach su iba nastavenia k nim, aby si ich telefon vedel poskladat
Skus si tu temu v *.sdt nakopirovat hocikam do mobilu a spustit ju, by sa ta malo opytat ci ju chces aktivovat. _________________ Nokia 5110 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Siemens S65(fw25 - fw43 - fw25 - fw43 - fw50+patches - fw53+patches) -> Sony Ericsson D750i -> HTC Wizard -> HTC Kaiser -> HTC Jade |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 10:24 pm Post subject: Re: Témata pro CX65 |
|
|
zdena wrote: | Mam tak problem s tematama,kdyz si ze siemensmaie stahnu nejaky tema tak me v telefonu nejde rozjet,radite prepsat na sdt,ale kdyz tema stahnu tak uz v sdt je,ale v telefonu temata vod siemensu maji stc nebo scs,ale at to zmenim jakkoliv tak to nerozjedu,nechapu to ;(Jinak temata vod siemensu tam nainstalovany maji kolem 2kb,ale tyhle s manie tak kolem 400kb,tak nevim co delam spatne,prece staci to pres kablik zkopirovat a melo by to jet,ne?So tady moc pekny temata,takze me to docela mrzi ze to nejede ;( Tak prosim o radu co s tim,dik moc. |
Skusim Ti to vysvetlit inac,aby si to pochopila. Klasicka tema (vo formate SDT) ma skutocne aj okolo 400 a viac kB, lebo obsahuje vsetky obrazky,animacie,melodie,farebnu schemu a instalacny subor ( tych tvojich 2kB vo formate STC). Tema sa skopiruje do pamati telefonu do zlozky Data/Themes. Ked si ju v menu telefonu najdes a das prvykrat aktivovat, rozbalia sa Ti vsetky tie obrazky,animacie,melodie....do samostatnych adresarov a do prislusnych zloziek Animations,Pictures.....a v zlozke Themes Ti potom uz skutocne zostane iba ten 2kB STC subor, ktory toto vsetko spachal  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 10:29 pm Post subject: |
|
|
A máš dost volnýho místa v paměti? Kdyžtak zkus trochu uvolnit. Možná, že to pomůže  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 10:40 pm Post subject: |
|
|
Ak by mala malo miesta, vyhodilo by jej to hlasku... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 10:44 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Ak by mala malo miesta, vyhodilo by jej to hlasku... |
No já jsem si ten příspěvek přečetl a nedozvěděl jsem se pořádně co s těma souborama dělá. Já to nakopíruju do data/themes a pak to normálně otevíram přes systém souborů a tak mi to jede. Víc neporadim, protože jsem s tim nikdy problém neměl..
BTW, stejně si spíš přejmenuju ten soubor na zip, vytáhnu z něj scs (popřípadě nějakej ten obrázek) a až to si nakopíruju a otevíram v mobilu _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|