Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
havros badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: so červenec 30, 2005 6:37 pm Předmět: DATOVÝ KABEL MA-8720P |
|
|
Dostal jsem do ruky USB kabel s nabíjením od firmy Mobile Action MA-8720P. Bohužel má vytrhané kabely a tak nevím jak je správně připájet. Nemáte ho někdo? Potřeboval bych poradit s barvami kabelů na jednotlivých pinech. Je tam jen + a - pro nabíjení. Nejlepší by byl obrázek. DÍKY MOC |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HOne věrný diskusník

Založen: 30. 10. 2004 Příspěvky: 495 Bydliště: Trutnov-takový relativně velký,avšak nudný město...(50 km od Hradce Králové na sever)
2073.00 SMM
|
Zaslal: so červenec 30, 2005 6:53 pm Předmět: Re: DATOVÝ KABEL MA-8720P |
|
|
havros napsal: | Dostal jsem do ruky USB kabel s nabíjením od firmy Mobile Action MA-8720P. Bohužel má vytrhané kabely a tak nevím jak je správně připájet. Nemáte ho někdo? Potřeboval bych poradit s barvami kabelů na jednotlivých pinech. Je tam jen + a - pro nabíjení. Nejlepší by byl obrázek. DÍKY MOC |
kdyby se mi nestalo se starym kabelem to stejny,tak bych ti to vyfotil.... _________________ Rentgenovali jsme mu hlavu, ale naštěstí jsme v ní nic nenašli.
Sony Erikson Ká sedmset padesát i
...->Alcatel 302->Nokia 3310->Siemens M65->prodán->Sony Ericsson K750i
Linux for Humans.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 734 Bydliště: Překrásné Brno
4261.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: so červenec 30, 2005 7:27 pm Předmět: Re: DATOVÝ KABEL MA-8720P |
|
|
havros napsal: | Dostal jsem do ruky USB kabel s nabíjením od firmy Mobile Action MA-8720P. Bohužel má vytrhané kabely a tak nevím jak je správně připájet. Nemáte ho někdo? Potřeboval bych poradit s barvami kabelů na jednotlivých pinech. Je tam jen + a - pro nabíjení. Nejlepší by byl obrázek. DÍKY MOC |
prohledej sekci Hardware, na dost podobnou věc se tady ptalo už dost lidí, já konkrétně na 8720c možná to bude podobný
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=3326&highlight= _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|