clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Bezpcnostny kod telefonu S65

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Bezpcnostny kod telefonu S65

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
merich
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 21, 2005 11:14 am    Předmět: Bezpcnostny kod telefonu S65 Odpovědět s citátem

Zdravim vsetkych.
Vzhladom na to, ze som tu novy, chcem sa podakovat za naj naj stranku na siemens telefony, ktora mi niekolkokrat zachranila telefon.
Nikde som tu ale nenasiel sposob, ako zrusit zabudnuty bezpecnosatny kod telefonu. Poradite mi niekto ???
Dakujem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st září 21, 2005 11:28 am    Předmět: Re: Bezpcnostny kod telefonu S65 Odpovědět s citátem

merich napsal:
Zdravim vsetkych.
Vzhladom na to, ze som tu novy, chcem sa podakovat za naj naj stranku na siemens telefony, ktora mi niekolkokrat zachranila telefon.
Nikde som tu ale nenasiel sposob, ako zrusit zabudnuty bezpecnosatny kod telefonu. Poradite mi niekto ???
Dakujem

Zapomenutý kód telefonu si nikde nevyčteš, ale musíš použít odblokování telefonu. Při této akci je zrušeno veškeré blokování /SIM, operátor, bezpečnostní kód/.
Předpokladem je servisní kabel a nastudovat návody.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
F.afoun
pisatel
pisatel

680.44 SMM
PříspěvekZaslal: st září 21, 2005 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A nebylo tu někde na fóru, že pokud si telefon nezablokuje zadáním kódu (tedy mu ještě zbývají možnosti zadání), lze ten kód vyčíst přes Smelter ?
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: st září 21, 2005 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nie,ten kod sa neda nikde vycitat.
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st září 21, 2005 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

F.afoun napsal:
A nebylo tu někde na fóru, že pokud si telefon nezablokuje zadáním kódu (tedy mu ještě zbývají možnosti zadání), lze ten kód vyčíst přes Smelter ?

No i to se dá, ale to znamená, vyčíst si svou fullflash, takže generovat kódy, udělat si loader pro v-klay, či ini soubor pro x65flasher, vyčíst svou fullflash, nahrát čístý blok EEPROM, nahrát zpět svou fullflash ...... prostě zbytečně složité. Když už se bude generovat, není nic jednoduššího než si vygenerovat FREIA.LOG a odblokovat. Brzy bude i další možnost za pomocí PapuaUtils, ale to si pár dnů musíte počkat.

WinMobile
F.afoun
pisatel
pisatel

680.44 SMM
PříspěvekZaslal: st září 21, 2005 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
F.afoun napsal:

No i to se dá, ale to znamená, vyčíst si svou fullflash, takže generovat kódy, udělat si loader pro v-klay, či ini soubor pro x65flasher, vyčíst svou fullflash, nahrát čístý blok EEPROM, nahrát zpět svou fullflash ...... prostě zbytečně složité. Když už se bude generovat, není nic jednoduššího než si vygenerovat FREIA.LOG a odblokovat. Brzy bude i další možnost za pomocí PapuaUtils, ale to si pár dnů musíte počkat.

Ano, ale ne přesně tohle jsem měl na mysli. Ve Smelteru je něco jako - Bezpečnost (nebo tak nějak), pod čím lze vypočítat z FF kódy. Já jsem to neměl zapotřebí zkoušet, tak nevím jestli to ukáže kód telefonu, ale v jednom příspěvku, který ovšem nemůžu zaboha najít, se to psalo. Tedy jen v případě, že nejsou vyčerpány možnosti zadání kódů ?

Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st září 21, 2005 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

F.afoun napsal:

Ano, ale ne přesně tohle jsem měl na mysli. Ve Smelteru je něco jako - Bezpečnost (nebo tak nějak), pod čím lze vypočítat z FF kódy. Já jsem to neměl zapotřebí zkoušet, tak nevím jestli to ukáže kód telefonu, ale v jednom příspěvku, který ovšem nemůžu zaboha najít, se to psalo. Tedy jen v případě, že nejsou vyčerpány možnosti zadání kódů ?

Myslíme oba to samé, ale aby jsi mohl něco dělat se Smleterem musíš mít k dispozici vytaženou fullflash, smelter nepracuje s telefonem. Takže než se dopracuješ ke své fullflash je rychlejší si telefon odblokovat. Jinak to generování kódů v Smelteru je zastaralé.

WinMobile
F.afoun
pisatel
pisatel

680.44 SMM
PříspěvekZaslal: st září 21, 2005 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
F.afoun napsal:

Myslíme oba to samé, ale aby jsi mohl něco dělat se Smleterem musíš mít k dispozici vytaženou fullflash, smelter nepracuje s telefonem. Takže než se dopracuješ ke své fullflash je rychlejší si telefon odblokovat. Jinak to generování kódů v Smelteru je zastaralé.

To, že nepracuje Smelter s telefonem vím, ale neměl jsem nijak ověřeno to generování kódů. Proto mám radost, že jsem nebyl móóóc mimo Razz Takže moc díky za vysvětlení a informaci. Applause

uku
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 26, 2005 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Krokodýl"]
F.afoun napsal:

... Jinak to generování kódů v Smelteru je zastaralé.

Jen pro upresneni - pred cca mesicem jsem to zkousel (zmenil kod pristroje a prohnal jej smelterem a po cca hodine ho to naslo...
(Pozn. Zkousel jsem to pote, co jsem si jej nejdrive odblokoval dle navodu Krokodyla a spol. Laughing)

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: