Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
merich kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st září 21, 2005 11:14 am Předmět: Bezpcnostny kod telefonu S65 |
|
|
Zdravim vsetkych.
Vzhladom na to, ze som tu novy, chcem sa podakovat za naj naj stranku na siemens telefony, ktora mi niekolkokrat zachranila telefon.
Nikde som tu ale nenasiel sposob, ako zrusit zabudnuty bezpecnosatny kod telefonu. Poradite mi niekto ???
Dakujem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: st září 21, 2005 11:28 am Předmět: Re: Bezpcnostny kod telefonu S65 |
|
|
merich napsal: | Zdravim vsetkych.
Vzhladom na to, ze som tu novy, chcem sa podakovat za naj naj stranku na siemens telefony, ktora mi niekolkokrat zachranila telefon.
Nikde som tu ale nenasiel sposob, ako zrusit zabudnuty bezpecnosatny kod telefonu. Poradite mi niekto ???
Dakujem |
Zapomenutý kód telefonu si nikde nevyčteš, ale musíš použít odblokování telefonu. Při této akci je zrušeno veškeré blokování /SIM, operátor, bezpečnostní kód/.
Předpokladem je servisní kabel a nastudovat návody. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
F.afoun pisatel

680.44 SMM
|
Zaslal: st září 21, 2005 11:48 am Předmět: |
|
|
A nebylo tu někde na fóru, že pokud si telefon nezablokuje zadáním kódu (tedy mu ještě zbývají možnosti zadání), lze ten kód vyčíst přes Smelter ? _________________ CX65-FW12->25->43->50->56CX70 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: st září 21, 2005 11:56 am Předmět: |
|
|
Nie,ten kod sa neda nikde vycitat. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Zaslal: st září 21, 2005 12:09 pm Předmět: |
|
|
F.afoun napsal: | A nebylo tu někde na fóru, že pokud si telefon nezablokuje zadáním kódu (tedy mu ještě zbývají možnosti zadání), lze ten kód vyčíst přes Smelter ? |
No i to se dá, ale to znamená, vyčíst si svou fullflash, takže generovat kódy, udělat si loader pro v-klay, či ini soubor pro x65flasher, vyčíst svou fullflash, nahrát čístý blok EEPROM, nahrát zpět svou fullflash ...... prostě zbytečně složité. Když už se bude generovat, není nic jednoduššího než si vygenerovat FREIA.LOG a odblokovat. Brzy bude i další možnost za pomocí PapuaUtils, ale to si pár dnů musíte počkat. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Návrat nahoru |
|
 |
F.afoun pisatel

680.44 SMM
|
Zaslal: st září 21, 2005 12:29 pm Předmět: |
|
|
Krokodýl napsal: | F.afoun napsal: | A nebylo tu někde na fóru, že pokud si telefon nezablokuje zadáním kódu (tedy mu ještě zbývají možnosti zadání), lze ten kód vyčíst přes Smelter ? |
No i to se dá, ale to znamená, vyčíst si svou fullflash, takže generovat kódy, udělat si loader pro v-klay, či ini soubor pro x65flasher, vyčíst svou fullflash, nahrát čístý blok EEPROM, nahrát zpět svou fullflash ...... prostě zbytečně složité. Když už se bude generovat, není nic jednoduššího než si vygenerovat FREIA.LOG a odblokovat. Brzy bude i další možnost za pomocí PapuaUtils, ale to si pár dnů musíte počkat. |
Ano, ale ne přesně tohle jsem měl na mysli. Ve Smelteru je něco jako - Bezpečnost (nebo tak nějak), pod čím lze vypočítat z FF kódy. Já jsem to neměl zapotřebí zkoušet, tak nevím jestli to ukáže kód telefonu, ale v jednom příspěvku, který ovšem nemůžu zaboha najít, se to psalo. Tedy jen v případě, že nejsou vyčerpány možnosti zadání kódů ? _________________ CX65-FW12->25->43->50->56CX70 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Zaslal: st září 21, 2005 12:53 pm Předmět: |
|
|
F.afoun napsal: |
Ano, ale ne přesně tohle jsem měl na mysli. Ve Smelteru je něco jako - Bezpečnost (nebo tak nějak), pod čím lze vypočítat z FF kódy. Já jsem to neměl zapotřebí zkoušet, tak nevím jestli to ukáže kód telefonu, ale v jednom příspěvku, který ovšem nemůžu zaboha najít, se to psalo. Tedy jen v případě, že nejsou vyčerpány možnosti zadání kódů ? |
Myslíme oba to samé, ale aby jsi mohl něco dělat se Smleterem musíš mít k dispozici vytaženou fullflash, smelter nepracuje s telefonem. Takže než se dopracuješ ke své fullflash je rychlejší si telefon odblokovat. Jinak to generování kódů v Smelteru je zastaralé. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Návrat nahoru |
|
 |
F.afoun pisatel

680.44 SMM
|
Zaslal: st září 21, 2005 1:33 pm Předmět: |
|
|
Krokodýl napsal: | F.afoun napsal: |
Ano, ale ne přesně tohle jsem měl na mysli. Ve Smelteru je něco jako - Bezpečnost (nebo tak nějak), pod čím lze vypočítat z FF kódy. Já jsem to neměl zapotřebí zkoušet, tak nevím jestli to ukáže kód telefonu, ale v jednom příspěvku, který ovšem nemůžu zaboha najít, se to psalo. Tedy jen v případě, že nejsou vyčerpány možnosti zadání kódů ? |
Myslíme oba to samé, ale aby jsi mohl něco dělat se Smleterem musíš mít k dispozici vytaženou fullflash, smelter nepracuje s telefonem. Takže než se dopracuješ ke své fullflash je rychlejší si telefon odblokovat. Jinak to generování kódů v Smelteru je zastaralé. |
To, že nepracuje Smelter s telefonem vím, ale neměl jsem nijak ověřeno to generování kódů. Proto mám radost, že jsem nebyl móóóc mimo Takže moc díky za vysvětlení a informaci.  _________________ CX65-FW12->25->43->50->56CX70 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
uku (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po září 26, 2005 9:49 am Předmět: |
|
|
[quote="Krokodýl"] F.afoun napsal: |
... Jinak to generování kódů v Smelteru je zastaralé. |
Jen pro upresneni - pred cca mesicem jsem to zkousel (zmenil kod pristroje a prohnal jej smelterem a po cca hodine ho to naslo...
(Pozn. Zkousel jsem to pote, co jsem si jej nejdrive odblokoval dle navodu Krokodyla a spol. ) _________________ S25 -> C65 / fw. 12 -> 16 -> 25 -> 56 + DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|