View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
JaRaN začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 1:06 pm Post subject: SMSky skoro zadarmo. |
|
|
Tohle je prvni topic, co jsem se rozhoupal zalozit, tak snad bude k necemu.
Mam T-Mobile Twist kartu, takze jsem klopil slusny peniz za sms, ale diky znamemu (diky Sagate) ted smskuji, jako drak..
Vyprdnete se na vsemozne programky na odesilani sms, protoze jestli se nepletu, tak GiboSMS snad jako jediny posila za par haleru sms na VSECHNY TRI operatory. Tim za par haleru myslim to, ze platite jen za prenos dat pres GPRS, coz dela u Eurotelu a Oskara 6 haleru/sms a u T-Mobile diky zlodejskemu uctovani 35 haleru/sms. Funguje to asi takto : Kdyz posilate sms pres tento program, tak funguje u Oskara a Eurotelu bud pres verejne brany, nebo pres mobilni e-mail. U T-Mobile jen pres mobilni e-mail. V podstate vase sms prijde na mobilni mail, ktery si zalozite a diky GiboSMS, kde si ten mail ulozite do databaze, se vam preposle z toho mailu do mobilu, jako sms. Muzete poslat 30 sms zkusebne zadarmo a potom zaplatit stovku za registraci.. Ja uz pres nej frcim registrovany dost dlouho, overeno.. po..ho..dic..ka !
Odkaz : http://sms.dynawest.cz/index.php?section=sms2email
Na strance je vse velice srozumitelne vysvetleno, staci postupovat podle navodu.
Last edited by JaRaN on Mon Aug 22, 2005 1:30 pm; edited 3 times in total |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 1:10 pm Post subject: |
|
|
pre slovakov zase nic , este ze mam aspon smsbug  |
|
Back to top |
|
 |
mlcuchv badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 1:14 pm Post subject: |
|
|
Tak trochu reklama na tuto placenou aplikaci ne? Jsou i aplikace jako je oskárek a absolute sms, které jsou zdarma a plně funkční  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
JaRaN začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 1:17 pm Post subject: |
|
|
mlcuchv wrote: | Tak trochu reklama na tuto placenou aplikaci ne? Jsou i aplikace jako je oskárek a absolute sms, které jsou zdarma a plně funkční  |
I na T-Mobile ty reklamo ?? Neblbni, reklamu nesnasim a tohle s ni nema nic spolecneho. Je to good vec, tak proc se nepodelit. Nemam s tim programem nic spolecneho, jsem jen ten, (ver mi, ze po velkem vahani) kdo to kilo vysolil, je spokojeny a chce usetrit chechtaky ostatnim maniakum. Kdyz ti vyhovuje, co mas, tak ti to neberu.. Asi moc peclive nectes.. Rypal se vzdycky najde. |
|
Back to top |
|
 |
mlcuchv badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 1:34 pm Post subject: |
|
|
JaRaN wrote: | mlcuchv wrote: | Tak trochu reklama na tuto placenou aplikaci ne? Jsou i aplikace jako je oskárek a absolute sms, které jsou zdarma a plně funkční  |
I na T-Mobile ty reklamo ?? Neblbni, reklamu nesnasim a tohle s ni nema nic spolecneho. Je to good vec, tak proc se nepodelit. Nemam s tim programem nic spolecneho, jsem jen ten, (ver mi, ze po velkem vahani) kdo to kilo vysolil, je spokojeny a chce usetrit chechtaky ostatnim maniakum. Kdyz ti vyhovuje, co mas, tak ti to neberu.. Asi moc peclive nectes.. Rypal se vzdycky najde. |
Neboj tvůj příspěvek jsem si pečlivě přečetl Ale také musíš vyzkoušet jiné aplikace, než tady začneš vychvalovat placený program Oskárek odesílá stejně jako již zmíněná aplikace na všechny tři operátory( t-mobile pomocí přeposílání mailů a dokonce odešle i volné SMSky) Používám ho asi rok, tak vím o čem mluvím ty reklamní agente  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 1:51 pm Post subject: |
|
|
mlcuchv wrote: | JaRaN wrote: | mlcuchv wrote: | Tak trochu reklama na tuto placenou aplikaci ne? Jsou i aplikace jako je oskárek a absolute sms, které jsou zdarma a plně funkční  |
Neboj tvůj příspěvek jsem si pečlivě přečetl Ale také musíš vyzkoušet jiné aplikace, než tady začneš vychvalovat placený program Oskárek odesílá stejně jako již zmíněná aplikace na všechny tři operátory( t-mobile pomocí přeposílání mailů a dokonce odešle i volné SMSky) Používám ho asi rok, tak vím o čem mluvím ty reklamní agente  |
Jediná výhoda kterou vidím,je ta že o Gibo se jakoby někdo stará,tak že se "nestane" třeba jako u oskárka,že vám několik dní nepůjde. (Ale zaje je zadara)
Další věc která je tak trochu ošemetná je to posílání SMS do T-mobilu,Oskárek i Gibo umí využívat volných SMS z T-zones (do Oskárka si navíc můžete uložit až pět účtů) A co potom když dojdou volné SMS ?Stačí použít e-mail (a neni třeba ani žádnej další program) jenže aby se to dalo prakticky použít musí mít být druhá strana registrovaná v T-zones a mít aktivní MobileBox (zdarma) a nastavení přeposílání mailů, jenže ne každý to má. _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|