View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
drtiKOM začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 10:23 am Post subject: Nejde nahrát patch 504: Smazání všech starých dat z firmwaru |
|
|
V uvodu prosim admina Lb01 - nemaz tohle tema, ani ho nezamykej. Pokud vim, patch jsi poslal na Siemensmanii ty, mohl by jsi tu tedy vysvetlit proc tento patch nefunguje, respektive nejde nahrat do founu.
Vcera jsi mi tu hodil odkaz na diskusi, s timhle tematem, ale je nekde zahrabana, tak at lidi vidi aspon tuhle. Na mail mi taky neodepisujes!
Jak jsem tu vcera psal a i lidi na jiz zminene zahrabane diskusi, patch nejde nahrat do founu, vypise to hlasku: Radek 8: mnozstvi symbolu v poli starych(novych) dat musi byt stejne.
Funguje vubec nekomu tenhle patch. Na jiz zminene diskusi, nebyl nikdo, komu by fungoval! Pokud je nefunkcni, proc ho nesmazete?
Dik za odpovedi. |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 12:17 pm Post subject: |
|
|
Ted jsem byl tyden pryc, takze nevim, co se delo, ale myslim, ze to Lb01 nesmazal, ci nelocknul z nejake zlomyslnosti. Zkus pouzit hledani, treba uz se to nekdy resilo....
p.s. Lb01 neni admin, ale moderator, jenom taková nadlůza  _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 4:44 pm Post subject: |
|
|
No, nehnevaj sa ale opat ti to tu zamknem. Snazime sa tu drzat nejaky poriadok a vlakno s touto problematikou tu uz je. Skus to postnut tam a iste ti s tym nic nespravim.
Zial poradit ti neviem, patch som neskusal. Len som ho nasiel u nemeckych kolegov. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|