View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
AgentSmyth kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 8:44 am Post subject: CX70-chyba komunikace s PC! |
|
|
Mám Siemens CX70 a když použiju program Mobile Phone Manager, hlásí mi to že telefon nebyl připojen, to samý i Siemens Data Suite a Siemens Mobile Controle, předtim sem měl C55 a Siemens Data Suite a SIMOCO fungoval! Neznáte program, který s CX70 komunikovat umí, nebo musím v menu něco nastavovat? |
|
Back to top |
|
 |
Bobroněnko kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 8:52 am Post subject: |
|
|
tohle jsem řešil taky. pokud máš kabel do paralelního portu (tj na x55), nevím, jak jej zprovozníš, každopádně mně se to nepodařilo. Konektory jsou sice stejné, na x55 kabel a programy bez problému reagují, ale na x65 nebo CX70 v mém případě nikoli. Pokud máš USB kabel, stačilo mi pouze strčit do PC cd se softwarem a nainstalovat (je jedno co při výběru hodíš za telefon, já jej mám na MC60 a bez problémů zprovozním svou CX70 i tatovu M65). |
|
Back to top |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 9:53 am Post subject: Re: CX70-chyba komunikace s PC! |
|
|
AgentSmyth wrote: | Mám Siemens CX70 a když použiju program Mobile Phone Manager, hlásí mi to že telefon nebyl připojen, to samý i Siemens Data Suite a Siemens Mobile Controle, předtim sem měl C55 a Siemens Data Suite a SIMOCO fungoval! Neznáte program, který s CX70 komunikovat umí, nebo musím v menu něco nastavovat? |
pouzij AT enabler. ja mel presne ten samej problem |
|
Back to top |
|
 |
dubas_ (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 12 May 2005 Posts: 465 Location: Kostlivec nad Mrtvicí
2061.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 4:59 pm Post subject: Re: CX70-chyba komunikace s PC! |
|
|
N3o21 wrote: | AgentSmyth wrote: | Mám Siemens CX70 a když použiju program Mobile Phone Manager, hlásí mi to že telefon nebyl připojen, to samý i Siemens Data Suite a Siemens Mobile Controle, předtim sem měl C55 a Siemens Data Suite a SIMOCO fungoval! Neznáte program, který s CX70 komunikovat umí, nebo musím v menu něco nastavovat? |
pouzij AT enabler. ja mel presne ten samej problem |
ja bych pouzil plugin do totalcomanderu tam je at enabler uz zakonponovanej akorat ho musis spustit kdyz kliknes pravym a das vlastnosti  _________________ MC920 => C45 => CX65 BEST
fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|