View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Pumpir kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 1:04 pm Post subject: Problém s joysticem na M65 |
|
|
Koupil jsem před 2 týdny nového Siemense M65 (určen pro český trh), jeho joystic však byl lehce nakřivo a myslel jsem, že díky tomu se mne špatně ovládá. Občas se totiž stalo, že při kolmém stisku (kliku) to klaplo, ale ke kontaktu a tedy akci nedošlo. Zaslal jsem ho zpátky dodavateli, ten mě ho obratem vyměnil za nový kousek. Ten měl joystic rovně, ovšem problém u něho byl ještě markantnější - mohl jsem si "cvakat" (kolmo) jak jsem chtěl, ale dokud jsem pořádně nepřitlačil, nic to nedělalo (do stran fungoval bez problémů). Byl jsem v servisu, tam mě řekli, že je to na opravu. Trochu rezignovaně jsem to tedy dal do opravy. Při té příležitosti jsem si všiml, že na všech reklamních obrázcích i na krabičce má M65 okolo joysticu elegantní přírubu. Já ji tam neměl. V servisu mne řekli, že ta příruba je jenom na obrázcích ??!!
Máte někdo podobné zkušenosti?
Díky.
Ivan |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 1:30 pm Post subject: Re: Problém s joysticem na M65 |
|
|
No, můžu reagovat jenom na tu přírubu - ano, ta je opravdu jen na prezentačních obrázcích, bohužel... Stejně jako prodloužená část gumové krytky foťáku pro lepší oddělávání...  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
Arny_CZ začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 1:48 pm Post subject: |
|
|
No, já jsem kupoval M65 dvě (manželce a sobě).
Manželce chodí joystick úplně super, mě to trošku zlobí při stlačení (do stran funguje OK, stejně, jak uvádíš ty). Vím, že bych to mohl reklamovat, ale není to zas tak hrozný. Musím jen joystick mačkat trošku víc, než u manželčinýho Siemensa (tím samozřejmě nemyslím, že bych na to musel nějak tlačit), ale už jsem si zvykl, protože jinak joystick funguje OK.  |
|
Back to top |
|
 |
Arny_CZ začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 1:53 pm Post subject: |
|
|
Jo, jinak: krytku kolem joysticku taky nemám, není ani u mobilů v obchodech.
Já jsem se té díry kolem toho joysticku taky po koupi lekl (stejně jako ty) a "lítal" jsem po obchodech a zkoumal M65 a prohlížel fórum tady na Siemensmanii (taky se to tu už probíralo ) a došel jsem
k závěru, že je vše OK.
To ti potvrdí určitě více majitelů M65. Neznám nikoho, kdo by to tam měl.
Takže buď klidný - má to tak být.  |
|
Back to top |
|
 |
Gecko badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 2:01 pm Post subject: |
|
|
Zdravím, u Rescue taky není (a to byl navržen jako speciální série pro hasiče) a s tím joystickem stejný problém - je potřeba víc stlačit, normálně mi to je jedno, ale při focení to trochu vadí, M65 má pomalou optiku a jakýkoli pohyb při focení je tedy nežádoucí, což ale snaha domáčknout joystick občas vyvolá.  _________________ M35i -> C55 -> M55 fw10 ->fw11+patche ->fw91 -> M65 Rescue - policie hledá, nenachází stopy -> S68 fw30 |
|
Back to top |
|
 |
Arny_CZ začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 2:09 pm Post subject: |
|
|
Gecko wrote: | Zdravím, u Rescue taky není (a to byl navržen jako speciální série pro hasiče) a s tím joystickem stejný problém - je potřeba víc stlačit, normálně mi to je jedno, ale při focení to trochu vadí, M65 má pomalou optiku a jakýkoli pohyb při focení je tedy nežádoucí, což ale snaha domáčknout joystick občas vyvolá.  |
Naprosto s tebou souhlasím.
Ještě mi ten joystick vadí při hraní některých her.
Ale jinak je v pohodě. |
|
Back to top |
|
 |
klasik začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 3:02 pm Post subject: |
|
|
Taky mám nový M65 a s tím joistickem stejný problém, musí se více zmáčknout, aby reagovat, ale pokud nejdu do menu, tak jej nepoužívám. Ale už jsem si na ten joistick zvyknul, občas jej musím zmáčknout i 2x aby reagoval a moc to nevadí. |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 3:41 pm Post subject: |
|
|
Toto nie je problém len M65-iek. Aj na niektorých CX65.kách čo som mal v ruke to robilo. Našťastie mne to ide dobre.  _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
Dájen kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 8:27 pm Post subject: |
|
|
Zdá se že to bude jeden z problémů na M65. I mě jde stejně blbě. Též jsme reklamovali, ale kvůli jiným věcem a vrátil se mi mobil světe div se, místo šedého joystiku oranžový. Takže mám z toho takový paskvil, co se hned tak nevidí. A to jsem funkci joystiku nereklamovali.  |
|
Back to top |
|
 |
a12a ostřílený diskusník

Joined: 04 Jun 2005 Posts: 506 Location: Studénka,(21,4km od Ostravy)
3074.50 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 8:50 pm Post subject: |
|
|
Dájen wrote: | Zdá se že to bude jeden z problémů na M65. I mě jde stejně blbě. Též jsme reklamovali, ale kvůli jiným věcem a vrátil se mi mobil světe div se, místo šedého joystiku oranžový. Takže mám z toho takový paskvil, co se hned tak nevidí. A to jsem funkci joystiku nereklamovali.  |
heh, ti to chteli asi trochu vytunit
ja mam na M65, taky stejny problem. Nekdy musim asi 3x zmacknout joystick, aby reagoval... navic se mi z povrchu joysticku ztratila ta guma , takze se mi to hur ovlada, ale zvykl jsem si, asi to dam reklamovat  _________________ M65@CX65, FW50 |
|
Back to top |
|
 |
tvx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 10:22 am Post subject: |
|
|
aha, mam uplne to samy, potesili jste me tim, ze to nakonec menej...
takze az to bude uz neusnosny tak tam s tim nabehnu, zatim s tim nejak ziju a bez mobilu bejt nechci.
vsimnul jsem si taky, ze mi ten kovovej kryt mirne taha za umelohmotnej kryt nahore, kde je jedno z mist kde mobil tim padem netesni. jinde je guma pod tlakem, zatimco nahore je mezi gunou a krytama skvira |
|
Back to top |
|
 |
Arny_CZ začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 10:35 am Post subject: |
|
|
Tu gumu mě to tahá taky. Mám menší škvírku pod hornějším krytem (strana displaye). |
|
Back to top |
|
 |
tvx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 10:42 am Post subject: |
|
|
MMCH - nemate poneti kolik na nej stoji celej novej kryt? ze bych tam preventivne maznul tenounce silikon. |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 10:21 pm Post subject: |
|
|
a12a wrote: | Dájen wrote: | Zdá se že to bude jeden z problémů na M65. I mě jde stejně blbě. Též jsme reklamovali, ale kvůli jiným věcem a vrátil se mi mobil světe div se, místo šedého joystiku oranžový. Takže mám z toho takový paskvil, co se hned tak nevidí. A to jsem funkci joystiku nereklamovali.  |
heh, ti to chteli asi trochu vytunit
ja mam na M65, taky stejny problem. Nekdy musim asi 3x zmacknout joystick, aby reagoval... navic se mi z povrchu joysticku ztratila ta guma , takze se mi to hur ovlada, ale zvykl jsem si, asi to dam reklamovat  | Mne joystick na mojej C65 odpadol .Teraz to ovlada mtou tyckou  _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
chalmi začátečník

70.68 SMM
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 5:01 am Post subject: Problém s joysticem na M65 |
|
|
Mám ten samý problém-zdá se,že je to standardní stav M65.
Přední kryt vyjde cca 80,--ale má závažný nedostatek: není okolo sklíčka z vnitřní strany nalepeno těsnění proti vnikání prachu.Chci jej vyměnit,ale už chvíli chodím po obchodech a hledám něco vhodného-nic! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|