View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
sonix badatel

314.02 SMM
|
Posted: Thu Jul 29, 2004 6:24 am Post subject: chyba |
|
|
Super školení!!!
Když do mobilu nahrávám patch, hlásí mi to dost často: "Chyba při načítání bloku - načítám znova" a pak už se to načte dobře a taky to hlásí, že to opravilo chyby. Je to normální? A ještě když mám AC55 předělán dle prvního návodu, mám nastavit "C55-bootcore bug" nebo "C55-patched bootcore"? A když mám nahrán patch zobrazení názvu dne (přepisuje bootcore) jaký typ C55 mám vybrat?
Last edited by sonix on Thu Jul 29, 2004 7:06 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 29, 2004 6:34 am Post subject: |
|
|
Velka vdaka za ten navod. Po hnohodennej diskusii na Forume aspon viem, ze to uz robim spravne. Teraz mam na S55 FF v20 a este ju nejako zmenit, ked WINSwump mi stale nevie pingnut mobil.  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Jul 29, 2004 7:44 am Post subject: Re: chyba |
|
|
sonix wrote: | Super školení!!!
Když do mobilu nahrávám patch, hlásí mi to dost často: "Chyba při načítání bloku - načítám znova" a pak už se to načte dobře a taky to hlásí, že to opravilo chyby. Je to normální? A ještě když mám AC55 předělán dle prvního návodu, mám nastavit "C55-bootcore bug" nebo "C55-patched bootcore"? A když mám nahrán patch zobrazení názvu dne (přepisuje bootcore) jaký typ C55 mám vybrat? |
Ta hlaska je normalna,robi to aj mne.Predtym to robil V_Klay bez toho,aby o tom oboznamoval.
Bootcore nastav na Bug.Ak Ti patch prepisuje bootcore,neaplikuj ho,niekde je chyba. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Jul 29, 2004 11:31 am Post subject: Re: chyba |
|
|
sonix wrote: | Super školení!!! |
Díky za poklonu
sonix wrote: |
Když do mobilu nahrávám patch, hlásí mi to dost často: "Chyba při načítání bloku - načítám znova" a pak už se to načte dobře a taky to hlásí, že to opravilo chyby. Je to normální? |
Tak s tím jsem setkal u M55 též. Jelikož mám M55 již přes rok, vždy mi fungoval základní loader. Tyto chyby začali až ve chvíli kdy se do V-Klay dostaly loadery čistě z Freia /ty s těmi závorkami/. Chyb se vyskytovalo strašně moc, hlavně při nahrávání FF to trvalo i 45 min se stovkami chyb. Nedalo mi to a ze starého V-Klay jsem si překopíroval starý loader a světe div se chyby zmizely. Při patchování ani jedna a při nahrávání FF sem tam jedna dvě. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Tomino začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 29, 2004 12:41 pm Post subject: |
|
|
Mne sa stala taka vec,ze som mal FF zalohovany vo Vklay 2.6 a potom som si ho nahral Vklayom 2.7 a telefon sa ani nezapol. Teda 2.7 nie je spatne kompatibilna s 2.6? |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Jul 29, 2004 1:27 pm Post subject: |
|
|
Ja mam loadery z V_Klay povodne a urobi mi obcas chybu aj pri patchovani.Nemyslel som to tak,ze mam tych chyb stovky,ale nejake sa obcas vyskytnu. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
HollyG badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 29, 2004 2:58 pm Post subject: |
|
|
Mam VKlay 2.7 a taky mi to obcas hodi chybku, za nacteni FF tak 3-4 vetsinou. Pricital sem to ale na vrub zrychlenymu virtualnimu COM portu (na 921600 kbps), ale vidim ze to dela asi i normalne...
No jeste to testnu s pomalejsi rychlosti... _________________ M55 FW91 s Diskem A 3,625MB a uz pres 50 patchu |
|
Back to top |
|
 |
D. Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 6:18 am Post subject: FF M55 |
|
|
Tak jsem ho presne podle navodu nahral a ani se mi nezapnul mobil (M55), a nefungovala ani nabijecka. Nastesti jsem mel tu zalohu...
Cim to muze byt? |
|
Back to top |
|
 |
HollyG badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 7:42 am Post subject: Re: FF M55 |
|
|
D. wrote: | Tak jsem ho presne podle navodu nahral a ani se mi nezapnul mobil (M55), a nefungovala ani nabijecka. Nastesti jsem mel tu zalohu...
Cim to muze byt? |
Myslis FullFlash? FF nekoho jinyho? Tak to potom musis zmenit IMEI z5 na svoje, treba pomoci M55Tool a potom jeste pripadne pomoci Contrast Tool zmenit kontrast, abys neco videl na displayi, vetsinou byva v jinem FF moc tmavy, nebo svetly.
A pokud si nahraval FW91 prez nektery starsi, musis nahravat vcetne bootcore, nebo si radeji stahni update VKlaye, ten to resi, pak muzes i bez bootcore ;-)
http://forum.allsiemens.com/download.php?id=1893 _________________ M55 FW91 s Diskem A 3,625MB a uz pres 50 patchu |
|
Back to top |
|
 |
dejviss kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:41 am Post subject: Re: FF M55 |
|
|
HollyG wrote: | D. wrote: | Tak jsem ho presne podle navodu nahral a ani se mi nezapnul mobil (M55), a nefungovala ani nabijecka. Nastesti jsem mel tu zalohu...
Cim to muze byt? |
Myslis FullFlash? FF nekoho jinyho? Tak to potom musis zmenit IMEI z5 na svoje, treba pomoci M55Tool a potom jeste pripadne pomoci Contrast Tool zmenit kontrast, abys neco videl na displayi, vetsinou byva v jinem FF moc tmavy, nebo svetly.
A pokud si nahraval FW91 prez nektery starsi, musis nahravat vcetne bootcore, nebo si radeji stahni update VKlaye, ten to resi, pak muzes i bez bootcore ;-)
http://forum.allsiemens.com/download.php?id=1893 |
Tak jsem stahnul ten update a fungovalo vse OK |
|
Back to top |
|
 |
Raptor181 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 7:39 pm Post subject: |
|
|
Dikes za skolenie...pomohlo  _________________ <= Odvolávam čo som odvolal, sľubujem čo som sľúbil =>
"privat" N6230
http://www.raptor181.tk - autoalarm a prislusenstvo |
|
Back to top |
|
 |
huanacaraz kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 12:02 pm Post subject: |
|
|
skusal som uploadovat fw20 (stiahnuty z tychto stranok) na svoj mobil (S55, fw16) podla tohoto navodu (- i ked na hlasku vo V-klay 2.7 uz treba dat ano - opet to zmenili -) a vsetko prebehlo v poriadku az kym som nechcel zapnut mobil - iba preblikol displej a nic. dal som tam povodnu zalohu a ide to.
ma niekto podobnu skusenost a vie ako to riesit?  _________________ tomekSK |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 4:42 pm Post subject: |
|
|
Zabudol si zmenit IMEI na svoje a odblokovat..alebo si zalohovat svoju EEPROM a po nahrati FF 20 si ju tam nahrat.  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
ghost_z_kca věrný diskusník

2065.50 SMM
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 10:57 pm Post subject: Re: chyba |
|
|
[quote="KrokodýlTak s tím jsem setkal u M55 též. Jelikož mám M55 již přes rok, vždy mi fungoval základní loader. Tyto chyby začali až ve chvíli kdy se do V-Klay dostaly loadery čistě z Freia /ty s těmi závorkami/. Chyb se vyskytovalo strašně moc, hlavně při nahrávání FF to trvalo i 45 min se stovkami chyb. Nedalo mi to a ze starého V-Klay jsem si překopíroval starý loader a světe div se chyby zmizely. Při patchování ani jedna a při nahrávání FF sem tam jedna dvě.[/quote]
s akymi zatvorkami? ako rozoznam stary loader od noveho, pripadne od loaderu z freii? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|