clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - CX75 a RC-MMC karta "Problem"

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

CX75 a RC-MMC karta "Problem"

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
bigboi
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 21, 2005 1:34 pm    Post subject: CX75 a RC-MMC karta "Problem" Reply with quote

Zdravim, muze mi nekdo poradit jakou kartu mam koupit aby fungovala bez problemu<? Zkousel jsem A-DATA 256MB, KINGMAX 256MB a pokazde stejna vec a to ze mi nejde fotit kdyz chci ukladat na MMC, pritom mi ukazatel pise neco pres 1000 volnych. Na kartu proste nejde z mobilu nic zapsat napr. vytvorit novou slozku, zkopirovat nebo presunout jakykoliv soubor, zformatovat atd. Ale v pocitaci se karta chova uplne normalne. Zacinam se obavat nejhorsiho a to ze je chyba v me nove CX75!!!!!!!!!
THNX :?
Back to top
View user's profile Send private message
Jarous1
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 21, 2005 2:20 pm    Post subject: Re: CX75 a RC-MMC karta "Problem" Reply with quote

bigboi wrote:
Zdravim, muze mi nekdo poradit jakou kartu mam koupit aby fungovala bez problemu<? Zkousel jsem A-DATA 256MB, KINGMAX 256MB a pokazde stejna vec a to ze mi nejde fotit kdyz chci ukladat na MMC, pritom mi ukazatel pise neco pres 1000 volnych. Na kartu proste nejde z mobilu nic zapsat napr. vytvorit novou slozku, zkopirovat nebo presunout jakykoliv soubor, zformatovat atd. Ale v pocitaci se karta chova uplne normalne. Zacinam se obavat nejhorsiho a to ze je chyba v me nove CX75!!!!!!!!!
THNX Confused

Možná nepomužů, ale v mojí M75 používám 512MB od ATP a všechno je O.K.

Upraveno: A nemáš náhodou zakázanej zápis...? Tyhle karty mají na boku takovou pojistku...

Gianni83
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 21, 2005 2:36 pm    Post subject: Re: CX75 a RC-MMC karta "Problem" Reply with quote

bigboi wrote:
THNX Confused

Chyba telefonu to rozhodne neni, bud klidny. Nektere karty jsou proste s phounem nekompatibilni. Ja sam mam 256MB od ATP a ta jede bez problemu. Nejjednodussi reseni je, vyzkouset si kartu primo v obchode.

Gianni is BACK
Back to top
haldyr
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 21, 2005 4:57 pm    Post subject: Reply with quote

jj, chce to vyzkoušet v obchodě...já mam viz podpis wink
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PostPosted: Wed Sep 21, 2005 5:17 pm    Post subject: Ja mám tiež ale iný problém Reply with quote

už sa o tom písalo aj na nejakej inej téme - myslím vadná karta...
1. Vraj to závisí od výrobcu.
2. Vraj treba naformátovať kartu v mobile.
...
Ja mám novú kartu v CX75 a po naformátovaní bolo všetko OK,
len z času na čas a to neočakávane aj bez komunikácie s kartou vypíše "vadná karta... kartu formátovať..." A mobil vypne. (Mobil ALE vypne pri každej neočakávanej situácii.)
Myslím, že to môže súvisieť aj fw 05.
Pričom ALE ide všetko OK, dá sa zapisovať aj čítať.
Niektorí tvrdia, že keď sa problém bude takto opakovať, treba v záruke vrátiť kartu a kúpiť od iného výrobcu - pokiaľ nepracuje úplne OK.
Back to top
divokejbill
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 19, 2005 4:24 pm    Post subject: PQI Reply with quote

koupil jsem si do cx75 128MB zn. PQI a vse v pohode.
Back to top
hairy.pecker
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 19, 2005 4:55 pm    Post subject: Reply with quote

někdo psal že mu funguje besproblému San Disk 1GB karta San Disk 1GB z cybexu, já si jí taky asy budu kupovat

EDIT: http://siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=14052&postdays=0&postorder=asc&start=45

hobit
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Frosby
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Oct 21, 2005 7:43 am    Post subject: Re: Ja mám tiež ale iný problém Reply with quote

stano.mania wrote:
už sa o tom písalo aj na nejakej inej téme - myslím vadná karta...
1. Vraj to závisí od výrobcu.
2. Vraj treba naformátovať kartu v mobile.
...
Ja mám novú kartu v CX75 a po naformátovaní bolo všetko OK,
len z času na čas a to neočakávane aj bez komunikácie s kartou vypíše "vadná karta... kartu formátovať..." A mobil vypne. (Mobil ALE vypne pri každej neočakávanej situácii.)
Myslím, že to môže súvisieť aj fw 05.
Pričom ALE ide všetko OK, dá sa zapisovať aj čítať.
Niektorí tvrdia, že keď sa problém bude takto opakovať, treba v záruke vrátiť kartu a kúpiť od iného výrobcu - pokiaľ nepracuje úplne OK.

Túto chybnu hlašku Ti prestane vypisovať po naformatovaní karty. Mne to začne vypisovať pri štarte telefonu ale ide O.K.
Rolling Eyes

stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PostPosted: Fri Oct 21, 2005 7:09 pm    Post subject: Reply with quote

vypisovalo to aj keď sa s kartou nerobilo,
ja som to vyriešil takto:
1. kartu som vrátil do predajne, vrátili mi peniaze
2. a mobil CX75 som predal, mám rád spoľahlivosť a tak radšej počkám na S75, zatiaľ si vystačím so starším modelom, ja MP3 nepotrebujem a myslím, že je na škodu, že v základnom balení nie je kábel ani karta ako je tomu u SE - nakoniec to vyjde cenovo skoro rovnako, ak myslíme akcie operátorov.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum