clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Vadný displej u C65 a reklamace u Eurotelu

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Vadný displej u C65 a reklamace u Eurotelu

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
4daPeace
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2005 11:57 am    Předmět: Vadný displej u C65 a reklamace u Eurotelu Odpovědět s citátem

Mám C65 koupenou u Eurotelu za 1,- a včera když si tak sedím v baru a podívám se na mobil tak vidím, že displej nefunguje. Kdzy sem prisel domu, zacal sem si s tim 'hrat' a zjistil ze displej je viditelny pouze pod urcitym uhlem a to pouze s malym kontrastem a velkym jasem - proste vadny displej, tlacitka obcas taky nesviti. Tak sem si rekl ze mobil zanesu do Eurotelu k reklamaci, ale mam strach, ze mi pak treba reknou, ze je to tim ze mi urcite mobil nekde spadnul (nespadnul) nebo neco podobneho - reklamaci mi neuznaji a ja budu muset zaplatit cca 2000,- za novy displej, coz jak jiste uznate je pri kupni i nynejsi cene telefonu jaksi moc a tim padem by se mi to pekne prodrazilo. Takze ted nevim jestli tam mam jit a i kdybych tam nakonec sel, tak sem se nikod nedocetl, jestli mi zapujci po dobu opravy nahradni pristroj (jako je tomu u T-Mobilu). Dik za naky napad...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
szkepek
táta fóra
táta fóra

Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2005 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nahradni pristroj ti nezapujci, pokud vim ja, ale to neni 100%, kdyz jsi pausalni tak mozna jo. A co se tyce reklamace, nemas se ceho bat. Pokud nebudes mit smulu na nerudnyho zamestnance, tak te obslouzi, nikdo se s tebou dneska nechce hadat jenom tak ze sportu...
Palio MT
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2005 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Daj phon do povodneho stavu a hor sa do servisu. Nevidim dovod preco by ti to nemali uznat (ked mne uznali rozbite tlacitko joysticku).
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

19990.28 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2005 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chcel by som telefon reklamovat kvoli topmu ze sa pri otrasoch vypina (asi som ju sposobil HW poruchu).Budu sa zaujimat o kryt?Pytam sa preto lebo nieje normalne opotrebovany ale je odlomeny vrch nad sluchatkom a spetne prilepeny sekundakom uplne doskrabany v displeji su hlboke ryhy a dnes som na nho omylom polozil letovacku a ... ehhm
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2005 7:59 pm    Předmět: Re: Vadný displej u C65 a reklamace u Eurotelu Odpovědět s citátem

4daPeace napsal:
... jestli mi zapujci po dobu opravy nahradni pristroj (jako je tomu u T-Mobilu). Dik za naky napad...

Ak je to paušál možno áno. Ale zapožičaný obyčajne na finančnú zálohu, a zapožičaný bude taký, že bude lepšie si zaobstarať radšej nejaký od známeho.
Mne v Orange v minulosti zapožičali R320 za 3000 a bol som rád keď som ju vrátil.
Palio
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2005 11:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dieg0 napsal:
Chcel by som telefon reklamovat kvoli topmu ze sa pri otrasoch vypina (asi som ju sposobil HW poruchu).Budu sa zaujimat o kryt?Pytam sa preto lebo nieje normalne opotrebovany ale je odlomeny vrch nad sluchatkom a spetne prilepeny sekundakom uplne doskrabany v displeji su hlboke ryhy

Ked im posles mobil s takym krytom tak sa v tom zacnu poriadne vrtat. Skus si poziciat kryt od niekoho ineho a tak nevidim problem preco by ti to nemali uznat.

4daPeace
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 02, 2005 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sem ho tam zanesl, nahradni mi nedali, takze musim cca mesic vydrzet s SE T310. Ale jakmile sem na prodejne vytahl telefon, slecna ho zapla a displej fungoval normalne Shocked ale stejne sem jim ho tam radsi nechal...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: