Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
andus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne listopad 20, 2005 7:26 pm Předmět: co si myslíte o fw50 na cx65...??? |
|
|
ahoj, mám na svém cx65 starý fw-25...neměl jsem důvod ke změně, protože mi vyhovoval...začal jsem ale uvažovat o fw50 a proto se chci zeptat na jeho klady a zápory...díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Zaslal: ne listopad 20, 2005 7:29 pm Předmět: Re: co si myslíte o fw50 na cx65...??? |
|
|
andus napsal: | ahoj, mám na svém cx65 starý fw-25...neměl jsem důvod ke změně, protože mi vyhovoval...začal jsem ale uvažovat o fw50 a proto se chci zeptat na jeho klady a zápory...díky |
No hlavne se 25 aspon me sekala pri ruznych prilezitostech - napr. pri prohlizeni jednoho obr. atd... A pokud vim, tak 50 ma i lepsi diakritiku v mailech. Proste pokud muzes, jdi do 50  _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ajko táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: ne listopad 20, 2005 7:30 pm Předmět: |
|
|
Mno, myslim ze netreba dalej rozoberat ale, ked xces tak FW50 je ryhlejsi, mas nanho vyse patchov, jedna nova funkcia u Dynamic light(rytmicke zladenie) a opat rychlost...  _________________ ==>>Komu sa nelení, tomu sa čudujem.<<== |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|